Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Konecranes

Viimeisimmät raportit

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
17.1.
2022
  • Virginian satama kasvattaa Konecranesin etäohjattavien RMG-nosturien määrän kaikkiaan seitsemään.
  • Satamassa on yli sata Konecranesin automaattista RMG-nosturia.

Yhdysvaltalainen Port of Virginia -satama on tilannut Konecranesilta kolme kannatinkiskoilla kulkevaa konttinosturia (Rail-Mounted Gantry, RMG) Norfolk International Terminals (NIT) -terminaaliinsa. Virginia International Gateway (VIG) -terminaalissa on jo ennestään käytetty neljää vastaavan mallista Konecranesin RMG -nosturia erinomaisin tuloksin.

Tiedotteet
10.1.
2022

Konecranes ja Pesmel ovat sopineet yhteistyöstä (25.11.2021), joka tarjoaa uutta automaatioteknologiaa kontinkäsittelyyn logistiikka- ja tavarankäsittelyalalle. Uusi ratkaisu tuodaan markkinoille maailmanlaajuisesti Konecranes-brändin alla.

Ratkaisu tarjoaa täysin automatisoidun kontinkäsittelyn korkeavarastoissa, joissa kontteja voi pinota jopa 14 päällekkäin. Ratkaisu voi vähentää jopa 80 prosenttia varaston pinta-alan tarpeesta. Hallintajärjestelmään sisältyy automaattinen konttien seuranta, joka on helposti integroitavissa jakelukeskusten logistiikan hallintajärjestelmiin.

Analyytikon kommentti
15.12.
2021

Konecranes kertoi eilen saaneensa kookkaan ydinvoimalanostureiden modernisointiurakan Yhdysvalloista.

Tiedotteet
14.12.
2021
  • Toimialan ensimmäiset hiilineutraalit tuotetoimitukset Konecranesilta
  • Koskee kaikkia hybridi- ja sähkökäyttöisten RTG-nosturien tilauksia maailmanlaajuisesti

Konecranes on merkittävästi panostanut liiketoimintansa hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ja tuotteidensa hiilijalanjäljen pienentämiseen vastauksena maailmalla nousseeseen huoleen hiilidioksidipäästöistä ja ilmastonmuutoksesta. Konecranes on nyt ensimmäinen konttien käsittelyalan yritys, joka toimittaa hybridi- ja sähkökäyttöisiä RTG-nostureita asiakkaille hiilineutraaleina.

Analyytikon kommentti
10.12.
2021

Cargotec ja Konecranes tiedottivat torstaina, että yhtiöt ovat esittäneet Euroopan komissiolle toimenpidepaketin, joka sisältää sitoumuksen divestoida Konecranesin trukkiliiketoiminta ja Cargotecin Kalmar Automation Solutions -yksikkö.

Tiedotteet
9.12.
2021

KONECRANES OYJ SISÄPIIRITIETO 9.12.2021 KLO 13.00

Konecranesin ja Cargotecin sulautumisen viranomaiskäsittelyt etenevät: Yhtiöt ovat esittäneet Euroopan komissiolle sitoumuksia kilpailuhuoliin vastaamiseksi

Tiedotteet
8.12.
2021

Konecranes toimittaa kuusi jätteenkäsittelynosturia Tuas Nexus - Integrated Waste Management Facility (IWMF)-laitokseen Singaporessa. Elokuussa 2021 kirjattu tilaus tukee omalta osaltaan Konecranesin tavoitteita auttaa asiakkaitaan ja eri teollisuudenaloja kasvamaan ja muuttumaan  entistäkin tehokkaammiksi, kestävämmiksi ja turvallisemmiksi.

Tiedotteet
30.11.
2021

Terminal San Giorgio S.r.l. (TSG) on tilannut Konecranesilta Genovassa sijaitsevaan terminaaliinsa ekotehokkaan siirrettävän Gottwald ESP.8  satamanosturin. Tilaus kirjattiin vuoden 2021 marraskuussa. Nosturi toimitetaan vuoden 2022 kesäkuussa ja on ensimmäinen Italiaan toimitettava kuudennen sukupolven nosturi. 

Analyytikon kommentti
29.11.
2021

Iso-Britannian kilpailuviranomaisten alustavat havainnot Cargotecin ja Konecranesin yhdistymisen vaikutuksista kontinkäsittelyalan kilpailuun olivat tylyjä.

Tiedotteet
26.11.
2021

KONECRANES OYJ SISÄPIIRITIETO 26.11.2021 KLO 9.15

Yhdistyneen kuningaskunnan kilpailu- ja markkinaviranomainen (CMA) on ilmoittanut alustavat havaintonsa Konecranesin ja Cargotecin suunniteltuun sulautumiseen liittyen

Konecranes