Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Konecranes

Viimeisimmät raportit

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
28.7.
2022

Konecranesin tilauskirja voi hyvin, mutta toimintaympäristön haasteet varjostavat näkymiä. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

inderesTV
22.7.
2022

Seuraa Konecranesin Q2'22-infoa keskiviikkona 27.7. kello 11:30 alkaen inderesTV:stä.

inderesTV
10.6.
2022

Follow Konecranes's President & CEO Announcement on Friday, June 10 at 13:00 EEST on inderesTV.

inderesTV
27.4.
2022

Seuraa Konecranesin Q1'22-infoa keskiviikkona 27.4. kello 11:30 alkaen inderesTV:stä.

inderesTV
23.3.
2022

Konecranesin riippuvuus Venäjän ja Ukrainan markkinoista on vähäinen ja kriisin suorat vaikutukset yhtiöön ovat rajalliset. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi kriisin suoria ja myös epäsuoria vaikutuksia yhtiöön.

inderesTV
3.2.
2022

Tilaukset ja suhteellinen kannattavuus olivat Konecranesin aamun raportin parasta antia ja näistä molemmat ylittivät odotukset selvästi. Osinkoehdotus oli ennakoidun suuruinen. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

inderesTV
26.1.
2022

Globaali talous kasvaa selvästi keskimääräistä nopeammin ja konepajayhtiöiden tilauskirjat näyttävät hyviltä. Analyytikko Erkki Vesola avaa konepajasektorin markkinanäkymät.

inderesTV
28.7.
2021

Konecranesin kotiuttamat tilaukset olivat selvästi odotuksia korkeammat toisella neljänneksellä. Kysyntäympäristö on säilymässä valtaosin ennallaan, joskin Euroopassa teollisuusasiakkaiden keskuudessa kysyntä on palautunut koronapandemiaa edeltäneelle tasolle. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

inderesTV
29.4.
2021

Talouden väkevä elpyminen vie Cargotecin ja Konecranesin veneajelulle shamppanjakuohuihin. Lähitulevaisuudessa mahdollisesti yhdistyvissä konepajoissa on nousuvaraa, jahka vain talouden kuuma kehitys jatkuu. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

Cargotec-analyysit löytävät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/cargotec

Tuore yhtiöraportti Cargotecista (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/konttiliikenteen-ketsuppipulloilmio

inderesTV
3.3.
2021

Helsingin pörssin konepajasektorilla edellytykset pulleampiin tuloksiin näyttävät tänä vuonna hyviltä. Kustannuksissa näyttää olevan nousupaineita, mutta se koskettaa kaikkia yhtiöitä. Raaka-aineiden hintojen noususta isoimmat voitot kotiin keräisi Metso Outotec. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

-Tuloskauden jälkipyykki -videot-
Metsäyhtiöt: Sellun hinta kurkottaa kuuseen

Konecranes