Lehto Group
3076 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.39 ALIN 2.38 VAIHTO (KPL) 266 099
MYYNTI 2.41 YLIN 2.48 VAIHTO (VAL) 0,647 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
24.5.
2019

Odotamme Helsingin pörssin yhtiöiltä loppuvuoden aikana paljon tulosvaroituksia tai ohjeistuksen laskuja, sillä näemme ainakin yhdessätoista seuraamassamme yhtiössä negatiivisen ja kuudessa positiivisen tulosvaroituksen riskin.

Tyyppi: inderes_qa
22.5.
2019

Huomaan, että innovatiivinen ja viime vuosina erittäin kannattava rakennusyhtiö Lehto onkin muuttunut hyvin jyrkässä kulmassa putoavaksi ja katastrofaalisen heikoksi sijoitukseksi. Näin siitä huolimatta, että analyytikot kehottivat jatkuvasti piensijoittajaa lisäämään osaketta salkkuun. Onko osakkeen hinnassa jo riski koko firman nurin menosta? Mitkä olisivat yhtiön keinot velkaisuutensa pienentämiseksi ja yleensäkin toiminnan turvaamiseksi, mikäli yhtiö ajautuisi kuilun partaalle?

Tyyppi: news
22.5.
2019

Tilastokeskus julkaisi tiistaina rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja maaliskuulta ja niputti samalla Q1:n. Luvut kertoivat rakennuslupien jatkaneen laskuaan alkuvuonna.

Tyyppi: inderes_qa
16.5.
2019

Molemmat otsikon alat kyntävät vuodesta toiseen, jälkimmäinen jo vuosia. Mikä niitä oikein vaivaa. Rakennusliikkeistäkin Lehdolla oli ainut selvästi muista poikkeava ja kuluja säästävä konsepti, mutta ei! Pitäiskö kuluttajahinnatr vaan vetää pilviin, niin alkaisi homma pelittämään? Josko Sauli ja Olli vastaisivat?

(otsikkoa kielikorjattu ja siistitty)

Tyyppi: inderes_qa
13.5.
2019

Lehdon nettovelkaisuusaste näytti kasvavan roimasti viime päivityksessä, samoin siitä johdetut tunnusluvut kuten EV/EBITDA. Miten muutosta tulisi tulkita? Onko velka liisääntynyt oikeasti vai johtuuko se muuttuneista kirjaamiskäytännöistä? Onko yritys miten pahasti velkaantunut mielestänne?

Tyyppi: company_report
10.5.
2019

Lehdon Q1-tulos oli surkea ja kuluvan vuoden ohjeistuksen lasku heikensi odotuksiamme selvästi. Heikko operatiivinen suorittaminen, lukuisat tappiolliset ongelmaprojektit, kysynnän lasku ja aikaisemmin hyvällä tasolle olleiden palvelualueiden orastava heikkous nostaa epävarmuustekijät uudelle tasolle. Luottamus yhtiöön on sulanut täysin eikä osakkeesta löydy selkeitä nousuajureita ennen kuin näkymät paranevat. Tuloskasvun puuttumisen ja epävarmuuden kasvun myötä arvostus nousee laskeneesta osakekurssista huolimatta hyvin haastavaksi.

Tyyppi: news
10.5.
2019

Laskemme Lehdon tavoitehinnan 2,9 euroon (aik. 4,7 euroa) selvästi laskeneiden ennusteiden myötä ja samalla laskemme suosituksemme vähennä-puolelle (aik. lisää). Lehdon Q1-tulos oli surkea ja kuluvan vuoden ohjeistuksen lasku heikensi odotuksiamme selvästi.

Tyyppi: stock_exchange_release
9.5.
2019

Lehto Group aloittaa Hartolan ja Oulaisten tehtailla sopeuttamistoimet, joiden tavoitteena on saattaa tehdastuotannon kapasiteetti tasapainoon lyhyen tähtäimen kysynnän kanssa. Yhtiö aloittaa yt-neuvottelut, joissa Lehdon alustavan käsityksen mukaan neuvottelujen kohteena olevan henkilöstön työtehtäviin voi tulla merkittäviä muutoksia tai yhtiön henkilöstö saattaa suunniteltujen toimenpiteiden johdosta vähentyä enintään 70 henkilötyövuodella.

Tyyppi: stock_exchange_release
9.5.
2019

LEHTO GROUP OYJ:N LIIKETOIMINTAKATSAUS 1.1.-31.3.2019

Tammi-maaliskuun liikevaihto kasvoi 14,2 %,
liiketappio -9,3 miljoonaa euroa 

Tämä ei ole IAS 34 -standardin mukainen osavuosikatsaus. Yhtiö noudattaa arvopaperimarkkinalain mukaista puolivuosiraportointia ja julkistaa vuoden kolmen ja yhdeksän ensimmäisen kuukauden osalta liiketoimintakatsaukset, joissa esitetään yhtiön taloudellista kehitystä kuvaavat keskeiset tiedot.

Lehto Group

Lehto Group

Company page 06.07.2017 14:10 Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.