Lehto Group
3399 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.13 ALIN 2.11 VAIHTO (KPL) 89 640
MYYNTI 2.15 YLIN 2.23 VAIHTO (VAL) 0,193 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Tulevat tapahtumat

7
Mar
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
11.10.
2019

Jesse ja Olli K. katsastavat rakennusyhtiöiden tunnelmiin. Vuosi 2018 tarjosi lähinnä karvaita pettymyksiä ja sama suunta on jatkunut myös vuoden 2019 puolella. Podin lopulla pohditaan ennakkoasetelmia Q3-tuloskautta silmällä pitäen.

Tyyppi: news
25.9.
2019

Tilastokeskus julkaisi tiistaina rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja yleensä hiljaiselta heinäkuulta. Laaja-alaisesti katsottuna kaikkien rakennusten rakennuslupien lasku jatkui tilavuuden perusteella kiihtyen kesäkuun tasosta hieman asuinrakennusten lupien laskun myötä.

Tyyppi: news
10.9.
2019

Lehto Group ilmoitti aamulla aloittavansa yt-neuvottelut, jotka koskevat yhteensä enintään 150:n henkilötyövuoden vähentämistä. Neuvottelujen tarkoituksena on kannattavuuden parantaminen sopeuttamalla henkilöstö- ja tehdaskapasiteettia vastaamaan nykyistä kysyntää.

Tyyppi: stock_exchange_release
10.9.
2019

Lehto Group aloittaa yhteistoimintaneuvottelut toimenpiteistä kannattavuuden parantamiseksi sekä henkilöstö- ja tehdaskapasiteetin sopeuttamisesta tämänhetkisen tarpeen tasolle.

Tyyppi: stock_exchange_release
29.8.
2019

Lehto Group Oyj - Johdon liiketoimet

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Lehto Invest Oy
Asema: Lähipiiriin kuuluva henkilö
(X) Oikeushenkilö

(1):Liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimiva henkilö
Nimi: Lehto, Hannu
Asema: Toimitusjohtaja

Liikkeeseenlaskija: Lehto Group Oyj
LEI: 743700YEHY9I3ZDHNX66

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700YEHY9I3ZDHNX66_20190829121042_6

____________________________________________

Tyyppi: news
28.8.
2019

Tilastokeskus julkaisi tiistaina rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja kausiluonteisesti tärkeältä kesäkuulta.

Tyyppi: stock_exchange_release
19.8.
2019

Lehto Group Oyj:n konsernin johtoryhmän kokoonpano muuttuu 19.8.2019 alkaen.

Diplomi-insinööri Toni Kankare, 40, on nimitetty Lehto Group Oyj:n kaupalliseksi johtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 19.8.2019 alkaen. Kankareella on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta, viimeksi SRV Yhtiöt Oyj:n hankekehitysjohtajan tehtävästä.

Tyyppi: company_report
16.8.
2019

Lehdon Q2-tulos oli vielä aavistuksen matalia odotuksiamme heikompi, mutta isossa kuvassa ei tapahtunut merkittäviä muutoksia. Loppuvuodelle odotetaan paljon parempaa, mutta luottamus parannuksen suhteen on vielä heikolla pohjalla. Tappiolliset projektit jatkuvat pitkälle syksyyn painaen kannattavuusodotuksia ja epävarma markkinatilanne hidastaa projektien käynnistymistä. Lyhyellä aikavälillä riskit painavat osakkeessa potentiaalia enemmän arvostuksen säilyessä nykyiseen ja odottamaamme tuloskuntoon nähden vielä haastavana. 

Tyyppi: news
16.8.
2019

Pidämme Lehdon tavoitehinnan 1,90 eurossa ja toistamme vähennä-suosituksemme. Lehdon Q2-tulos oli vielä aavistuksen matalia odotuksiamme heikompi, mutta isossa kuvassa ei tapahtunut merkittäviä muutoksia.

Lehto Group

Lehto Group

Company page 06.07.2017 14:10 Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.