Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Lehto Group
4875 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.35 ALIN 1.35 VAIHTO (KPL) 29 962
MYYNTI 1.36 YLIN 1.38 VAIHTO (VAL) 0,041 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

12
Mar
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
6.10.
2020

Lehto Group ja NREP ovat solmineet hankesopimuksen, jonka myötä Lehto rakentaa NREP:lle puukerrostaloja neljään eri kohteeseen.

Artikkeli
25.9.
2020

Rakennussektori on selvinnyt koronapandemian aiheuttamista iskuista verrattain vähin vaurioin. Rakentamisen odotetaan kuitenkin hidastuvan merkittävästi lähivuosina.

Tiedotteet
25.9.
2020

Lehto Group Oyj
Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset
25.9.2020 klo 15.00

Lehto Group Oyj järjesti ylimääräisen yhtiökokouksen Kempeleessä 25.9.2020 osoitteessa Voimatie 6. Yhtiökokous teki seuraavat päätökset.

Analyytikon kommentti
15.9.
2020

Rakennusalan suhdanteen odotetaan hidastuvan merkittävästi lähivuosina. Myös Tilastokeskuksen julkaisemissa, suhdannetta osin ennakoivissa, rakennusluvissa lasku näyttäisi jatkuvan.

Tiedotteet
4.9.
2020

Lehto Group Oyj
Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen
4.9.2020 klo 12.00

Lehto Group Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan ylimääräiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään perjantaina 25.9.2020 kello 14.00 alkaen Lehto Group Oyj:n pääkonttorilla osoitteessa Voimatie 6, Kempele. Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen ja äänilippujen jakaminen aloitetaan kello 13.30.

A. Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat:

1. Kokouksen avaaminen

2. Kokouksen järjestäytyminen

3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen

Tiedotteet
3.9.
2020

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
3.9.2020 klo 12.45

KTM Antti Asteljoki (46) on nimitetty Lehto Group Oyj:n kaupalliseksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 7.9.2020 alkaen.  Asteljoki on kokenut kiinteistöalan ammattilainen, joka on toiminut vuodesta 2004 alkaen alan eri yritysten johtotehtävissä. Viimeksi hän on toiminut SATO Oyj:n palveluksessa asuntoliiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Yhtiöraportti
14.8.
2020

Yhtiön liikevaihto kasvoi hieman, mutta tulos oli selkeästi odotuksiamme heikompi tappioiden edelleen jatkuessa. Parannusta vertailukauteen on kuitenkin saatu jo merkittävästi, vaikka tuloskäänne näyttäisi toteutuvan odotuksiamme hitaammin ja haastavia hankkeitakin vaikuttaisi vielä olevan. Taloudellinen tilanne pysyi vakaalla tasolla, mutta rahoituksen saatavuuden heikennyttyä, osakeanti näyttäisi olevan tarpeen normaalin liiketoiminnan pyörittämiseksi. Arvostus on mielestämme riskeihin nähden koholla ja mahdolliseen potentiaaliin nojaaminen vaatii selkeitä näyttöjä paremmasta.

Analyytikon kommentti
14.8.
2020

Toistamme Lehdon vähennä-suosituksen, mutta laskemme tavoitehintamme 1,50 euroon (aik. 1,55 euroa) yhtiön Q2-tuloksen jälkeen. Yhtiön liikevaihto kasvoi hieman, mutta tulos oli selkeästi odotuksiamme heikompi tappioiden edelleen jatkuessa.

InderesTV
13.8.
2020

Lehdon tuloskäänne on menossa oikeaan suuntaan, mutta tappiollinen toinen vuosineljännes oli odotuksiimme nähden pettymys. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

Analyytikon Q2-kommentti: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/lehto-q2-parempaan-suuntaan-mutta-odot...

Analyytikon kommentti
13.8.
2020

Lehto Group ilmoitti tuloksen lisäksi aamulla vaihtavansa toimitusjohtajaa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Juuso Hietanen, joka on ennen Lehdolle tuloaan toiminut Bonavan Suomen toimitusjohtajana.

Lehto Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni, joka keskittyy talousohjattuun rakentamiseen. Talousohjatussa rakentamisessa tavoitteena on vahvalla suunnittelun ohjauksella ja moduuleihin perustuvilla innovaatioilla tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkea laatu. Yhtiön missio on olla innovatiivinen rakennusalan uudistaja.

Lehto Groupin itse kehittämien ja valmistamien modulaaristen rakennusalan innovaatioiden hyödyntäminen mahdollistaa työmaalla perinteisesti toteutettavien työvaiheiden siirron osin automatisoituun tuotantolaitokseen, mikä vähentää rakennustyömaan monimutkaisuutta sekä parantaa rakentamisen tehokkuutta ja laatua. Tehokkaita toimintamallejaan hyödyntämällä Lehto Group voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen – asiakaslupauksen mukaisesti yhdellä sopimuksella, kiinteään hintaan ja sovitussa aikataulussa.

Yhtiö toimii kolmella palvelualueella: toimitilat, asunnot ja hyvinvointitilat. Yhtiö tarjoaa rakentamisen palveluita valtakunnallisesti keskittyen kasvukeskuksiin, jotka muodostavat merkittävän osan rakentamisen volyymista. Lehto Groupin pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yhtiöllä on seitsemän omaa tuotantolaitosta: Hartolassa, Iissä, Luohualla, Humppilassa sekä kolme yksikköä Oulaisissa.

Lehto Groupin vuoden 2018 liikevaihto oli 721,5 M€ ja liikevoitto 37,2 M€ eli 5,2 % liikevaihdosta. Konsernin palveluksessa oli tilikauden 2018 päättyessä 1 552 henkilöä.