Lehto Group
3026 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 4.21 ALIN 4.20 VAIHTO (KPL) 33 271
MYYNTI 4.23 YLIN 4.29 VAIHTO (VAL) 0,141 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Tulevat tapahtumat

9
Tou
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
24.4.
2019

Vierailimme keskiviikkona Rakennusteollisuus RT:n suhdannekatsaustilaisuudessa, jossa käytiin läpi yleisesti Suomen rakennusmarkkinoita, RT:n suhdannekatsausta sekä sen mukana tulleita ennusteita vuodelle 2019 ja 2020.

Tyyppi: stock_exchange_release
1.4.
2019

Lehto Group Oyj:n konsernin johtoryhmän kokoonpano muuttuu 1.4.2019 alkaen. Asunnot-palvelualueen johtajana toiminut Pasi Kokko jää henkilökohtaisista syistä pois Lehdon palveluksesta ja konsernin johtoryhmästä. Hän on työskennellyt yhtiön palveluksessa vuodesta 2013, ensin asuntotuotannon parissa toimineen tytäryhtiön toimitusjohtajana, ja vuodesta 2017 alkaen Asunnot-palvelualueen johtajana. Lehto on käynnistänyt prosessin palvelualueen uuden johtajan rekrytoimiseksi.

Tyyppi: news
1.4.
2019

Lehto ilmoitti perjantaina, että Fennia Varanhoito Oy vetäytyy Hippos2020-hankkeesta.

Tyyppi: stock_exchange_release
29.3.
2019

Fennia Varainhoito Oy ("Fennia") on ilmoittanut 29.3.2019, että Fennia ei aio jatkaa Hippos2020-hankkeessa.

Lehto on edelleen sitoutunut jatkamaan Hippos2020-hankkeen valmistelua ja arvioi muuttunutta tilannetta Jyväskylän kaupungin kanssa seuraavina viikkoina. Lehdolla ei tämänhetkisten tietojen valossa ole edellytyksiä arvioida Fennian vetäytymisen vaikutuksia hankkeen toteutusaikatauluun tai hankkeen kulujen ja tuottojen ajoittumiseen.

Tyyppi: stock_exchange_release
29.3.
2019

Hallitus päätti valita yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi Martti Karppisen toimikaudelle, joka jatkuu seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen loppuun.

Lisäksi hallitus päätti perustaa hallitukselle tarkastusvaliokunnan, jonka puheenjohtajaksi valittiin Seppo Laine ja jäseniksi Mikko Räsänen sekä Pertti Korhonen.

Hallitus totesi, että hallituksen jäsenet ovat riippumattomia sekä yhtiöstä että sen merkittävistä osakkeenomistajista.

Oulussa, 29.3.2019

LEHTO GROUP OYJ
HALLITUS

Tyyppi: stock_exchange_release
29.3.
2019

Lehto Group Oyj piti vuoden 2019 varsinaisen yhtiökokouksensa 29.3.2019 Oulussa, Technopoliksen tiloissa, osoitteessa Elektroniikkatie 8. Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen tilikaudelta 2018 ja myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle.

Taseen osoittaman voiton käyttäminen ja osingonmaksusta päättäminen

Tyyppi: news
29.3.
2019

Tukholman pörssissä listattu hoivapalveluyhtiö Attendo kertoi keskiviikkoiltana odottavansa sen Suomen operaatioiden kustannusten kasvavan tänä vuonna noin 200 miljoonaa kruunua (~20 MEUR) johtuen tarpeesta parantaa hoivaoperaatioiden laatua.

Tyyppi: news
28.3.
2019

Tilastokeskus julkaisi tiistaina tammikuun rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja, jotka kertoivat rakennuslupien jatkaneen laskuaan alkuvuonna.

Tyyppi: inderes_qa
27.3.
2019

Moikka, miten näette Lehdon mahdollisuudet onnistua Ruotsin markkinoilla ja minkälaisella aikavälillä sieltä voidaan odottaa (positiivisia) tuloksia? Viittaan tähän Lehdon Ruotsin toimarin haastatteluun Kauppalehdessä https://www.kauppalehti.fi/uutiset/rakennusyhtio-lehto-aikoo-ratkoa-asun...

Tyyppi: stock_exchange_release
25.3.
2019

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta on tänään 25.3.2019 päivittänyt Lehto Group Oyj:n yhtiökokoukselle antamaansa ehdotusta hallituksen jäsenten palkkioihin liittyen. Nimitystoimikunta katsoo edelleen tärkeäksi, että hallituksen jäseniä kannustettaisiin kasvattamaan omistustaan Lehto Group Oyj:ssä ja edelleen tekemään työtä omistaja-arvon kehittämisen eteen. Nimitystoimikunnan ehdotus on kannustanut osakeomistuksen kasvattamiseen niin, että hallituksen jäsenelle Lehto Group Oyj:n osakkeissa ja rahana maksettava palkkio on suurempi kuin pelkästään rahana maksettava palkkio.

Lehto Group

Lehto Group

Company page 06.07.2017 14:10 Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.