Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Lehto Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
1.2.
2023

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
1.2.2023 klo 11.30

HALLITUKSEN JÄSENTEN PALKKIOISTA PÄÄTTÄMINEN

Lehto Group Oyj:n varsinainen yhtiökokous on suunniteltu pidettäväksi 30.3.2023. Osakkeenomistajien nimitystoimikunta on työjärjestyksensä mukaisesti valmistellut yhtiökokoukselle ehdotuksen hallituksen palkkioiksi.

Analyysi
31.1.
2023

Lehto ilmoitti maanantaina ennakkotietoja vuoden 2022 tuloksestaan, joiden mukaan liiketoiminta ajautui vielä joulukuisen tulosvaroituksen ennakoimia tappioita rajummin negatiiviseksi. Synkän tilanteen johdosta yhtiö ilmoitti samalla neuvottelevansa rakenteellisista tai omistuksellisista järjestelyistä, sillä nykyinen liiketoiminta on liian laaja yhtiön markkina- ja rahoitustilanteeseen nähden. Rajusti tappioille ajautuneiden osien pilkkominen tuloksellisesti tulee olemaan haasteellista ja mielestämme uutiset kasvattavat Lehdon riskejä ajautui rahoitustilanteensa kanssa haasteisiin. 

Analyytikon kommentti
31.1.
2023

Lehto ilmoitti maanantaina ennakkotietoja vuoden 2022 tuloksestaan, joiden mukaan liiketoiminta ajautui vielä joulukuisen tulosvaroituksen ennakoimia tappioita rajummin negatiiviseksi.

Tiedotteet
30.1.
2023

Lehto Group Oyj
Sisäpiiritieto
30.1.2023 klo 14.31

Lehto Group Oyj on käynnistänyt prosessin, jonka tavoitteena on löytää yhtiölle teollisia tai omistuksellisia kumppaneita. On mahdollista, että yhtiö järjestelee liiketoimintojaan joko osin tai kokonaan.

Lehto arvioi, että yhtiön nykyinen liiketoimintaportfolio on markkinatilanteeseen ja yhtiön rahoitustilanteeseen nähden laaja. Mahdollisilla järjestelyillä halutaan varmistaa yhtiön strategian ja hankkeiden rahoitus. Yhtiö arvioi, että mahdolliset järjestelyt voitaisiin toteuttaa vuoden 2023 aikana.
 

Tiedotteet
30.1.
2023

Lehto Group Oyj
Sisäpiiritieto
30.1.2023 klo 14.30

Lehto Group Oyj:n vuoden 2022 liiketulos tulee olemaan aikaisempia arvioita alempi ja muutoksen taustalla on neljä keskeistä syytä:
  • Lehto on parantanut maksuvalmiutta ja kassavirtaa myymällä joitakin asuntokohteitaan merkittävillä alennuksilla. Myynneistä aiheutuu tuloslaskelmaan tappiota, mutta ne parantavat kassavirtaa. Kyseiset asuntomyynnit myös pienentävät merkittävästi yhtiön myymättömien asuntojen kantaa.

  • Tietyt vuodelle 2022 suunnitellut omaisuuden myynnit siirtyivät vuodelle 2023.

inderesTV
30.1.
2023

Rakentamisen suhdanne heikkenee asuntorakentamisen vetämänä. Analyytikko Olli Koponen käy läpi rakennusyhtiöiden asetelmia Q4-tuloskauteen ja avaa voittavan rakennusyhtiön elementtejä alkaneena vuonna.

Analyytikon kommentti
10.1.
2023

Lehto ilmoitti maanantaina, että sen tytäryhtiö Lehto Components Oy myy Oulaisissa sijaitsevan tehdasrakennuksen varastorakennuksineen Oulaisten kaupungille.

Tiedotteet
9.1.
2023

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
9.1.2023 klo 18.50

Lehto Group Oyj:n tytäryhtiö Lehto Components Oy on allekirjoittanut Oulaisten kaupungin kanssa sopimuksen, jonka mukaisesti Lehto myy Oulaisissa sijaitsevan noin 10.000 m² suuruisen tehdasrakennuksen varastorakennuksineen Oulaisten kaupungille. Kokonaisuuden myyntihinta on noin 4,7 miljoonaa euroa.

Analyytikon kommentti
5.1.
2023

Lehto tiedotti keskiviikkona, että Lehto ja Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöt ovat sopineet hoivakohteen hankkeesta Espoon Kilossa.

Analyysi
16.12.
2022

Lehto uppoaa tänä vuonna entistä syvemmille tappioille. Markkinatilanne on asuntorakentajalle heikko ja hankkeet eivät käy odotetulla tavalla kaupaksi. Tappioiden jatkuminen altistaa myös yhtiön jälleen rahoitusriskeille, vaikka kuluvana vuonna tehty rahoitusjärjestely sekä loppuvuonna valmistuvat asunnot tilannetta parantavat. Arvostus on lähivuosille korkea ja huomattavat riskit huomioiden osakkeen tuotto-odotus jää mielestämme heikoksi

Lehto Group

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas