Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Metso Outotec

Viimeisimmät raportit

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
8.9.
2021

Metso Outotecin (MO) kurssikehitys on jämähtänyt paikoilleen mielestämme perusteettomasti ja suurelta osin vain Fedin odotettujen ohjauskoron nostojen seurauksena. Itse MO:n markkina on kuitenkin edelleen hyvässä vedossa leveällä rintamalla ja näemme osakkeessa yhä ison nousuvaran.

Analyytikon kommentti
5.8.
2021

Metso Outotecin (MO) Q2-raportti oli kaksijakoinen. Tilauskertymä ylitti odotukset, mutta liikevaihto laahasi monista eri syistä. Oikaistu operatiivinen kannattavuus oli suunnilleen ennakoidun mukainen.

Analyytikon kommentti
4.8.
2021

Metso Outotecin (MO) Q2-raportti oli kaksijakoinen. Tilauskertymä ylitti odotukset, mutta liikevaihto laahasi toimitusten ajoitusten vuoksi. Oikaistu operatiivinen kannattavuus oli suunnilleen odotusten mukainen.

Analyytikon kommentti
2.8.
2021

Metso Outotec (MO) julkistaa Q2-raporttinsa keskiviikkona 4.8. klo 9:00. Markkinoiden veto on jatkunut vahvana ja vaikka kannattavuusennusteemme on konsensusta varovaisempi, suhtaudumme raporttiin luottavaisesti.

Analyytikon kommentti
22.7.
2021

Metso Outotecin eilinen tilausjulkistus oli kooltaan niin merkittävä, että olemme päivittäneet ennusteitamme huomioimaan tilauksen. Tilaus oli myös riskiprofiililtaan edullinen ja arvioidulta kannattavuudeltaankin kohtuullinen. Metso Outotecin osake on edeleen houkuttelevasti hinnoiteltu.

Analyytikon kommentti
19.7.
2021

Metso Outotecin (MO) verrokki ja osin kilpailija Sandvik raportoi perjantaina Q2-lukunsa.

Analyytikon kommentti
2.7.
2021

Olemme tarkastelleet isoimpien konepajojen konsensusodotuksia tulevasta tuloskehityksestä ja verranneet niitä historiallisiin ja nykyisiin arvostuskertoimiin. Havaintomme tukevat käsitystämme KONEen ja Wärtsilän korkeista arvostuskertoimista.

Analyytikon kommentti
23.6.
2021

Metso Outotec (MO) tiedotti eilen toimittavansa useita energiatehokkaita hienojauhatusmyllyjä Ferrexpon rautamalmikaivokseen Ukrainaan. Tämän tyyppisen tilauksen arvo vaihtelee yhtiön mukaan 30-40 MEUR:n välillä toimituslaajuuden mukaan.

Analyytikon kommentti
17.6.
2021

Olemme keskustelleet suomalaisten konepajojen kanssa koko alkuvuoden kasvaneista logistiikkahaasteista ja etenkin konttipulan vaikutuksista.

Analyytikon kommentti
16.6.
2021

Metso Outotecin (MO) tähän mennessä Q2:lla julkistamien yksittäisten tilausten vahva kehitys jatkui eilen ja julkistettujen tilausten arvo on jo yli kaksi kertaa koko Q2’20:n vastaava luku.

Metso Outotec