Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Neste

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
9.8.
2021

Miten näette, kuinka paha isku olisi Nesteen toiminnalle ja tulokselle jos ja kun EU tulee kieltämään uudet polttomoottoriautot v. 2035 lähtien? Miten hyvin esim. uusiutuvan lentokonepolttoaineen myynti kompensoi tätä?

Inderes Q&A
3.12.
2020

Hei Pystyttekö sanomaan mitkä noteeratut yhtiöt olisivat suoria Nesteen kilpailijoita uusiutuvien polttoaineiden tuottajina? Nesteen yhtiöraportissa mainittiin verrokkiyhtiöitä mutta mielestäni kaikki (amatöörisijoittajan kokemuksellani) ei mene Nesteen kanssa ihan samaan muottiin. Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja hyvää sijoitussyksyä koko Inderesin porukalle

Inderes Q&A
25.11.
2020

Hei! Nesteen jalostusmarginaali on Nesteen sijoittajasivujen mukaan pysynyt negatiivisena lähes koko ajan covid-19 pandemian alkamisesta lähtien? Aikajakso kattaa vain 2019 alusta lähtien, mutta onko tälläistä yli 6kk negatiivista periodia koettu koskaan aikaisemmin vai onko tämä uniikkitilanne tähän mennessä?

Inderes Q&A
8.9.
2020

UPM:n visiona on satsata biopolttoaineisiin mm. Kotkan investoinnilla. Onko UPM tulossa samalle apajalle Nesteen kanssa?

Inderes Q&A
6.4.
2020

Tämä on kysymys mitä jokainen sijoittaja varmasti tällä hetkellä miettii ja tiedän, että kysymykseeni on mahdoton vastata, mutta yleisellä tasolla kysyn, että jatkuuko nesteen kurssin lasku vielä tässä korona kriisin aikana tuonne 20 tienoille, missä se pohjimillaan kävi vai onko markkina sen verran rauhoittunut, että kurssi ei mene 25 alemmalle puolelle?

Inderes Q&A
13.3.
2020

Onko järkevää ostaa tällä hetkellä Nesteen osakkeita, vaikka ne ovat kasvussa? Joulukuussa osakkeen hinta oli 29e luokkaa, joka on n. 10e halvempi kuin nyt. Voiko Nesteen osakkeet siis nousta vielä, vai alkavatko ne kohta laskea?

(Kysymys esitetty helmikuussa, editorin huomautus)

Inderes Q&A
10.2.
2020

Nehän maksetaan ilmeisesti takautuvasti kerran vuodessa ja ovat poliittiselle päätöksenteolle alisteisia. Ilmeisesti vielä muutaman vuoden jatkuvat näillä näkymin.

Inderes Q&A
15.11.
2019

Hei, minkälainen vaikutus öljyn hinnan (hintojen) muodostuksella on tyypillisesti Nesteen tulokseen?

Inderes Q&A
29.5.
2019

Miten uskotte uusien laajentuneiden talouspakotteiden vaikuttavan energialiiketoiminnan edellytyksiin energiasektorilla Venäjällä toimiviin yrityksiin (Fortum, Neste), ja voiko se johtaa näiden yhtiöiden osalta kaupankäynnin/rahaliikenteen rajoituksiin myösYhdysvaltain kaupassa? Fortumin osalta myös riskiä lisännee osallistuminen NS2 -kaasuputkiprojektin rahoitukseen.

Inderes Q&A
3.4.
2019

Terve! Ensin, suuret kiitokset teidän analyyseistä. Neste jatkaa hurja kasvutarinaa mille ei näköjään nähdä loppua, mutta varmasti kasvu maltistuu jossain vaiheessa. Se on varmaan lähes mahdoton tietää mikä tämän potentiaalin katto on. Neste maksaa tällä hetkellä aika maltillista osinkoa, milloin voimme odottaa että Neste alkaa maksamaan sellaista 4-5 prosentin osinkoa (jos ikinä?!). Näillä tuloksilla se olisi kuitenkin perusteltua.

Neste