Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Neste

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
28.7.
2021

Nesteen Q2-tulos oli kaiken kaikkiaan odotetunlainen, josta yhdeksi puheenaiheeksi nousi Porvoon jalostamon huoltoseisokki. Myös EU:n ympäristötavoitteet ja regulaatio puhuttavat. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi, mitä hyötyjä ja haittoja regulaatiosta on Nesteelle.

inderesTV
27.7.
2021

Neste julkaisi suhteellisen odotetun Q2-tuloksen. Porvoon öljynjalostamon huoltoseisokki kuitenkin näkyi Nesteen tuloksessa. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

inderesTV
4.5.
2021

Neste on jyrännyt uusiutuvissa pysäyttämättömästi. Osakkeen korkealle karahtanut hinta edellyttää voimakkaan kasvun jatkoa. Samalla on lähes selvää, että yhtiön korkea kannattavuus tai osakkeen korkea arvostus eivät voi ikuisesti leijua katossa. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

Tuore yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/uusiutuvien-tuotteiden-myyntikatteessa-hyva-pito

inderesTV
29.4.
2021

Analyytikko Petri Gostowski käy läpi Nesteen Q1'21 tulos läpi livenä. Lähetys alkaa 29.4.2021 noin kello 8.50.

inderesTV
5.2.
2021

Analyytikko Petri Gostowski käy ensimmäistä kertaa livenä Nesteen tulosta läpi! Aplodit Petrille rohkeudesta! Tuloslive 5.2.2021 noin kello 8.50. 

inderesTV
22.10.
2020

Neste niittää entistä parempaa myyntikatetta uusiutuvista polttoaineistaan, eikä katto näytä vieläkään tulleen vastaan, vaikka niin olisi voinut olettaa. Kuinka ylös vielä voidaan mennä? Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

inderesTV
1.10.
2020

Nesteen tulevaisuus näyttää päivä päivältä kirkkaammalta. Olemme päivittäneet kasvuennusteitamme ja otamme resiinalla uusiutuvien salonkivaunun kiinni. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi Nesteen arvottamista ja tulevaisuuden näkymiä.

Seuraa Nestettä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/neste

Tuore yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/uusiutuvien-tuotteiden-lentokorkeus-myotatuulessa

inderesTV
23.7.
2020

Nesteen toinen kvartaali ylitti lievästi odotukset ja konepellin alle katsoen se oli suorastaan erinomainen. Uusiutuvat jyräävät ja tarina on ennallaan. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

Neste-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/neste

00:20 Q2’20-raportti analyytikon silmin
00:59 Paljon öljytuotteilla on väliä sijoittajan silmin?
01:45 Miten koronan vaikutus näkyi Nesteessä?
02:40 Raaka-aineiden kireä saatavuus
03:20 Tarina isossa kuvassa raiteillaan

inderesTV
27.4.
2020

Nesteen uusiutuvien polttoaineiden tuotannon pullonkaulojen poistaminen etenee vakuuttavasti. Ensimmäisellä neljänneksellä saavutettu uusi tuotantoennätys vastaisi vuositasolla 3,2 miljoonan tonnin kapasiteettia, mikä on nykyisen tuotantokoneiston tavoite vuonna 2022. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

inderesTV
24.4.
2020

Nesteen tuloskasvua vauhditti tuttuun tyyliin uusiutuvat polttoaineet, joissa yhtiö ylsi ennätykselliseen korkeaan tuotannon tasoon. Neste on myös hyötynyt Venäjän Urals-öljylaadun hinnan selvästä laskusta.

Nestettä voi seurata https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/neste.

Neste