Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Nokia

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

Toimitusjohtaja, analyytikko

Lisätiedot
Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
14.4.
2021

Nokia Oyj
Pörssitiedote
14.4.2021 klo 20.00

Muutokset Nokia Oyj:n omien osakkeiden omistuksessa

Nokia on tänään luovuttanut 49 419 yhtiön hallussa ollutta Nokian osaketta (NOKIA) vastikkeetta suorituksena Nokian osakepohjaisiin kannustinohjelmiin osallistuneille ohjelmien ehtojen mukaisesti. Osakkeiden luovutus perustuu 4.2.2021 julkistettuun hallituksen päätökseen yhtiön hallussa olevien osakkeiden antamisesta ohjelmien mukaisten sitoumusten täyttämiseksi. 

Tiedotteet
8.4.
2021

Nokia Oyj
Pörssitiedote
8.4.2021 klo 17.30

Analyytikon kommentti
8.4.
2021

Nokian ja Lenovon välinen monivuotinen oikeustaisto saatiin eilen päätökseen, kun osapuolet pääsivät sopimukseen patenttikiistassa. Nokian mukaan aiemmin ennen nyt solmittua sopimusta Lenovon tietokoneet ja tablettilaitteet loukkasivat sen patentteja.

Tiedotteet
7.4.
2021

Tiedote

Nokian vastuullisuusraportti 2020 korostaa sitoutumista 1,5 °C asteen ilmastotavoitteeseen sekä 6,6 miljardin liittymän rajapyykin saavuttamista

Analyytikon kommentti
1.4.
2021

Kiinalainen teknologiajätti Huawei raportoi keskiviikkona sen vuoden 2020 tuloksesta. Koronapandemiasta ja Yhdysvaltojen asettamista pakotteista huolimatta yhtiö onnistui kasvattamaan liikevaihtoaan noin 4 % 136 miljardiin dollariin.

inderesTV
19.3.
2021

Nokian pääomamarkkinapäivä oli markkinalle pettymys, kun yhtiön tavoitteet lähivuosille vaikuttivat varovaisilta. Analyytikko Mikael Rautanen tulkitsee, että yhtiö vetää riman alas jotta se ei enää tuottaisi vahingossakaan pettymyksiä. Nokia ei juuri kasva ja se on huonossa kunnossa, mutta osake tarjoaa rajallista potentiaalia mikäli peruskorjaus onnistuu.

Nokia-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/nokia

Inderes analyysi
19.3.
2021

Nokian tavoitteet vuodelle 2023 olivat linjassa meidän ja markkinaennusteiden kanssa. Sijoittajat todennäköisesti odottivat hieman kunnianhimoisempia tasoja, minkä takia osake eilen laski. Näemme yhtiön asettavan odotuksia tarkoituksella mataliksi, koska pettymyksiin ei ole nyt varaa. CMD:n perusteella Nokialla on edelleen pitkä matka kuljettavana noustakseen säädylliseksi pitkän aikavälin sijoituskohteeksi. Nykyisellä arvostuksella osake tarjoaa kuitenkin kelvollisen tuotto-odotuksen, mikäli yhtiö kulkee nyt maalaamansa käännepolun mukaista matkaa 2021-2023.

Analyytikon kommentti
19.3.
2021

Toistamme Nokian 3,6 euron tavoitehinnan ja lisää-suosituksen yhtiön pääomamarkkinapäivän jälkeen. Nokian tavoitteet vuodelle 2023 olivat linjassa meidän ja markkinaennusteiden kanssa. Sijoittajat todennäköisesti odottivat hieman kunnianhimoisempia tasoja, minkä takia osake eilen laski.

Analyytikon kommentti
18.3.
2021

Nokian näkymät ovat linjassa meidän ja konsensusodotusten kanssa ja heijastelevat jo aiemmin tiedossa ollutta kolmevuotista käännematkaa. Tänä vuonna Nokia laittaa perustaa kuntoon uudistamalla toimintamalliaan ja sopeuttamalla kulurakennetta.

Tiedotteet
18.3.
2021

Nokia Oyj
Pörssitiedote
18.3.2021 klo 8.00

Nokia vauhdittaa muutosprosessiaan kannattavuutensa parantamiseksi

Pääomamarkkinapäivä 2021

Nokia

Nokia

Luomme teknologiaa yhdistämään koko maailman. Nokialla on toimialan ainoa maailmanlaajuisesti saatavilla oleva kokonaisvaltainen valikoima verkkoratkaisuja, ohjelmistoja, palveluita ja lisensointimahdollisuuksia. Innovaatioidemme ja palkitun Nokia Bell Labsin johdolla olemme 5G-verkkojen kehityksen ja käyttöönoton kärjessä.

Radioverkkojemme avulla viestintäpalveluja tarjoavat asiakkaamme palvelevat yli 6,4 miljardia liittymää, ja yritysasiakkaamme ovat ottaneet käyttöön yli 1 300 teollisuuden verkkoa ympäri maailmaa. Sitoutuen korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin muutamme ihmisten tavan elää, työskennellä ja viestiä.