Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Nurminen Logistics
1555 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.21 ALIN 0.20 VAIHTO (KPL) 17 517
MYYNTI 0.23 YLIN 0.24 VAIHTO (VAL) 0,004 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
20.3.
2020

Nurminen Logistics Oyj:n hallitus on päättänyt lykätä yhtiökokouksen järjestämistä kunnes tapahtuma voidaan toteuttaa turvallisesti sekä osallistujien terveyden että osallistumisen yhdenvertaisuuden kannalta. Lykkäämisen perusteena ovat valtioneuvoston suositukset koronavirustartuntojen välttämiseksi ja viruksen leviämisen hidastamiseksi.

 

Yhtiö tiedottaa uudesta yhtiökokouspäivästä julkaisemalla yhtiökokouskutsun pörssitiedotteena ja verkkosivullaan.

 

NURMINEN LOGISTICS OYJ
Hallitus

 

Tyyppi: news
18.3.
2020

Nurminen Logistics tiedotti tiistaina, että se aloittaa koko Nurminen Logistics Services Oy:n henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Yhteistoimintaneuvotteluissa varaudutaan logistiikan tavaravirtojen mahdollisiin muutoksiin globaalin pandemiatilanteen takia.

Tyyppi: stock_exchange_release
17.3.
2020

Nurminen Logistics Oyj käynnistää koko Nurminen Logistics Services Oy:n henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Yhteistoimintaneuvotteluissa varaudutaan logistiikan tavaravirtojen mahdollisiin muutoksiin globaalin pandemiatilanteen johdosta. Yhtiön arvio on, että pandemian aiheuttaman poikkeustilan pitkittyessä Suomen toiminnoissa on lomautettava henkilöstöä.

 

Tyyppi: stock_exchange_release
16.3.
2020

Nurminen Logistics Oyj:n 13.3.2020 julkaiseman yhtiökokouskutsun liitteenä olevasta palkitsemispolitiikasta poistettiin 4.1 luvun viimeinen lause: Muuttuvat palkkiot voivat vuositasolla olla enintään 100% toimitusjohtajan kiinteästä vuosipalkasta.

 

Lause poistettiin, koska toimitusjohtajan kokonaisansaintaan liittyvässä osakepalkkiojärjestelmässä palkitsemisen arvo voi ylittää 100% riippuen kriteerien täyttymisestä ja osakekurssin kehityksestä.

 

Tyyppi: stock_exchange_release
13.3.
2020

Nurminen Logistics Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään maanantaina 6. päivänä huhtikuuta 2020 kello 13.00 alkaen osoitteessa Pasilankatu 2, 00101 Helsinki. Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen ja äänilippujen jakaminen aloitetaan kello 12.30.

 

Varsinaisessa yhtiökokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 

1. Kokouksen avaaminen

 

2. Kokouksen järjestäytyminen

 

3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen

 

4. Kokouksen laillisuuden toteaminen

 

Tyyppi: company_report
8.3.
2020

Nurminen Logistics julkisti perjantaina H2-luvut, jotka jäivät hieman odotuksistamme. Yhtiön taseasema on erittäin heikko ja arviomme mukaan yhtiön likviditeettitilanne voisi riskien realisoituessa koitua akuutiksi haasteeksi. Arviomme mukaan Nurminen joutuu vahvistamaan tasettaan oman pääoman ehtoisella rahoituksella, mihin osallistuminen ei näyttäydy riski/tuotto-suhteen valossa houkuttelevalta.

Tyyppi: stock_exchange_release
6.3.
2020

Nurminen Logistics AVAINLUVUT 1.1.-31.12.2019 1.1.-31.12.2019 1.1.-31.12.2018
EUR milj.

Tyyppi: stock_exchange_release
6.3.
2020

Nurminen Logistics Oyj:n toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2019 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.nurminenlogistics.fi (http://www.nurminenlogistics.fi/Etusivu/). Samalla sivustolla  on myös selvitys Nurminen Logisticsin hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2019.

Nurminen Logistics Oyj

Tero Vauraste
Toimitusjohtaja
Lisätietoja: Tero Vauraste, p. 046 87 67 100

Tyyppi: news
5.3.
2020

Nurminen Logistics tiedotti eilen, että yhtiö tekee konsernin vuoden 2019 tilinpäätökseen noin 5,3 MEUR:n liikearvon alaskirjauksen. Yhtiön mukaan alaskirjaus liittyy taseen pitkäaikaisiin varoihin kirjattuihin vuokriin IFRS 16 -standardin ja johdon harkinnan mukaisesti.

Nurminen Logistics

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Nurminen Logistics

Nurminen Logistics tuottaa korkealaatuisia logistiikkapalveluja. Palveluihin kuuluvat huolinta- ja tavarankäsittelypalvelut sekä rautatiekuljetukset ja niihin liittyvät projektikuljetuspalvelut. Päämarkkina-alueita ovat Suomi sekä Venäjä ja sen lähialueet. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Nurmisella on logistiikka-alan osaamista kolmelta vuosisadalta, vuodesta 1886. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Haluamme menestyä erottumalla hyvällä asiakaspalvelulla ja kyvyllä löytää luoviakin logistiikkaratkaisuja silloin, kun niitä tarvitaan.