Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Qt
5577 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.00 ALIN 0.00 VAIHTO (KPL) 0
MYYNTI 0.00 YLIN 0.00 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Tulevat tapahtumat

7
Elo
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: company_post
14.2.
2020
Tyyppi: company_post
14.8.
2019

Julkaistuamme toisen vuosineljänneksen tuloksen 9.8.2019, olemme saaneet runsaasti kysymyksiä liiketoimintaamme liittyen. Seuraavassa käymme lyhyesti läpi joitain ajankohtaisia kysymyksiä ja vastauksiamme niihin.

Onko LG:n kanssa tehdyssä julkistuksessa joitain uusia elementtejä tai alueita, joissa ette ole toimineet LG:n kanssa aiemmin, esimerkiksi robotiikka, vai onko tämä olemassa olevan yhteistyön sinetöinti?

Tyyppi: company_post
17.6.
2019

Teknologian kehittymisen myötä tietokoneista tulee pienempiä, älykkäämpiä ja niiden täytyy olla yhteydessä nettiin. Laitteet kehittyvät, mutta muutosta tarvitaan myös ohjelmistoissa, jotta ne mahtuvat entistä pienempään ”rautaan”. Autojen koko ohjaamot digitalisoituvat, julkisten kulkuvälineiden ajantasaiset tiedot näkyvät näytöillä ja odotamme, että pitkällä lennolla edessämme on laadukas näyttö. Näyttöjen ja etenkin kosketusnäyttöjen merkitys on kasvanut ehkä huomaamattamme monilla eri elämän alueilla.

Tyyppi: company_post
27.5.
2019

Qt Group raportoi tilinpäätöstiedotteessaan ensimmäisen kerran jakelulisensseistä muodostuvan liikevaihdon, joka vuonna 2018 oli lähes 12 miljoonaa euroa. Kokonaisliikevaihtomme oli 45,6 miljoonaa, joten jakelulisenssit muodostavat Qt:lle jo nyt merkittävän tulovirran. Jakekulisenssit ovat herättäneet keskustelua ja kysymyksiä, joten avaan tässä vähän liiketoimintamalliamme.

Tyyppi: company_post
15.2.
2019
Tyyppi: company_post
5.11.
2018

Koodaripulasta puhuttaessa on tärkeämpää pohtia sitä, miten hyödynnämme olemassa olevia koodaajia tehokkaammin kuin että miten saisimme koodaajia lisää.

Suomessa on viime viikkoina keskusteltu koodaajien ja ohjelmisto-osaajien merkityksestä koko Suomen kilpailukyvylle. Digitalisointi ja digitaalisuus luovat yrityksille lukemattomia mahdollisuuksia kehittää itselleen kilpailuetua, erottautua ja vahvistaa asiakasuskollisuutta. Yrityksillä on tarve saada tuotteensa markkinoille nopeasti ja samalla käyttöliittymän ja käytettävyyden merkitys kasvavat huimasti.

Tyyppi: company_post
16.2.
2018

Qt on ohjelmistotyökalujen kehittämiseen keskittynyt yhtiö, joka vastaa Qt-teknologiaan pohjautuvien ohjelmistokehitystyökalujen tuotekehityksestä, kaupallistamisesta ja lisensoinnista sekä kaupallisin että avoimen lähdekoodin lisenssein.

Qt

Qt

Qt Group (Nasdaq Helsinki: QTCOM) on globaali, yli 70 teollisuuden alalla vaikuttava ohjelmistoyritys, jonka oma johtava teknologia vaikuttaa miljoonien laitteiden ja sovellusten taustalla. Kansainväliset yhtiöt ja ohjelmoijat ympäri maailman luottavat Qt:n teknologiaan, jonka avulla yhtiö auttaa asiakkaitaan luomaan poikkeuksellisia asiakaskokemuksia ja edistämään asiakkaidensa digitaalisia muutosaloitteita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 58,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 330 henkeä. Lue lisää osoitteessa https://www.qt.io/fi/