Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Qt
3956 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 21.30 ALIN 19.70 VAIHTO (KPL) 95 846
MYYNTI 21.50 YLIN 21.90 VAIHTO (VAL) 1,964 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
17.2.
2020

Siirrämme katseemme yhtiön seuraavalle strategiakaudelle, jonka aikana Qt siirtyy voimakkaan kannattavan kasvun vaiheeseen. Yhtiön kasvustrategia on isossa kuvassa vielä alkuvaiheessa, markkinanäkymät erinomaiset, strategian toimeenpano vakuuttavaa ja riskit hallittuja. Siten pystymme nojaamaan osakkeen arvostuksessa poikkeuksellisen vahvasti pitkän aikavälin ennusteisiin, joiden valossa osakkeen tuotto-odotus on edelleen hyvä.

Tyyppi: company_report
2.2.
2020

Arviomme mukaan nyt on hyvä hetki ottaa hengähdystauko ja jäädä odottamaan yhtiöltä tarkempaa ohjausta lähivuosien näkymille, sillä nykyisen strategiakauden onnistuminen alkaa olla jo hinnoiteltuna osakkeeseen.

Tyyppi: company_report
4.11.
2019

Yhtiön tarinasta on edelleen vaikea löytää heikkouksia ja kasvustrategian edetessä tukevasti oikeilla urillaan ei voittojen kotiuttaminen vielä houkuttele. Voimakkaan kasvun myötä aika korjaa jatkuvasti osakkeen korkeaa lyhyen tähtäimen arvostuskuvaa ja isossa kuvassa yhtiön skaalautuva kasvuvaihe on vielä alkumetreillä. Lähivuosien kasvu- ja tulospotentiaalin valossa osakkeen tuotto-odotus on arviomme mukaan edelleen riskeihin nähden tyydyttävä.

Tyyppi: company_report
12.8.
2019

Yhtiön Q2-raportti oli hieman odotuksiamme parempi ja osoitti strategian etenevän edelleen oikeilla urilla. Yhtiön strategiavaihe on etenemässä skaalautuvaan kasvuun, merkittävät asiakkaat lisäävät panostuksiaan Qt-teknologiaan ja markkinatrendit voimistuvat edelleen, mikä puoltaa osakkeessa positiivisella puolella pysymistä. 

Tyyppi: company_report
26.4.
2019

Qt Groupin Q1-kasvu ja tulos olivat odotuksiamme parempia, strategia näyttää edelleen etenevän vahvasti kohti yhtiön tavoitteita, markkinan positiiviset ajurit voimistuvat jatkuvasti ja Qt:n liiketoiminnan riskit ovat hyvin hallittuja.

Tyyppi: company_report
18.2.
2019

Qt:n kasvuvauhti hidastui odotustemme mukaisesti Q4:llä erittäin vahvan alkuvuoden jälkeen, mutta yhtiö päätti vuoden vahvaan 28 %:n valuuttaoikaistuun kasvuun. Arviomme mukaan Qt:n varovainen vuoden 2019 ohjeistus heijastelee enemmänkin yhtiön odotusten hallintaa kuin muutoksia alla olevissa vahvoissa kysyntäajureissa. Pidämme edelleen yhtiön pitkän aikavälin kasvutarinaa houkuttelevana, kun Qt:ta tukevat markkinatrendit ovat voimistumassa ja yhtiön investoinnit tuottavat todistetusti tulosta. Näemme osakkeessa edelleen nousuvaraa yhtiön edetessä kohti vuoden 2021 tavoitteita. 

Tyyppi: company_report
9.1.
2019

Qt:n teknologia on hyvin asemoitunut kasvuun useiden eri teollisuudenalojen ollessa teknologisen murroksen kynnyksellä. Arviomme mukaan nyt on edelleen hyvä hetki hypätä yhtiön kasvutarinan kyytiin, kun yhtiötä tukevat markkinatrendit ovat voimistumassa, yhtiön investoinnit tuottavat todistetusti tulosta ja samaan aikaan osakemarkkinat eivät ole vielä täysin huomanneet yhtiötä kasvuinvestointien aiheuttaman tappiollisuuden takia.

Tyyppi: company_report
2.11.
2018

Qt:n riskiprofiili on muuttunut edelleen suotuisammaksi, kun yhtiö on pystynyt todistamaan sen kasvuinvestointien tuottavan tulosta ja edennyt lähemmäksi skaalautuvaa kehitysvaihetta. Arviomme mukaan ajoitus yhtiön kasvutarinan kannalta on yhä hyvä, kun Qt:ta tukevat markkinatrendit ovat voimistumassa, yhtiön investoinnit kasvuun etenevät suunnitellusti ja kasvunopeus on panostusten myötä kiihtymässä.

Tyyppi: company_report
10.8.
2018

Vahva alkuvuosi vahvisti luottamustamme yhtiön etenemiseen kohti vuoden 2021 strategiatavoitteita, joiden onnistuessa on osakkeessa selvää nousuvaraa. Kurssinoususta huolimatta Qt:n kasvutarinan kyytiin ehtii mielestämme edelleen mukaan, sillä yhtiön tekemät voimakkaat kasvupanostukset tuottavat nyt vasta ensimmäisiä konkreettisia tuloksia ja Qt:lle suotuisat markkinatrendit ovat arviomme mukaan yhä voimistumassa.

Tyyppi: company_report
30.4.
2018

Yhtiön Q1:n 30 %:n valuuttaoikaistu kasvu vahvisti luottamustamme kasvustrategiaan, jonka onnistuessa näemme osakkeessa selvää nousupotentiaalia. Arvioimme nyt olevan oikea ajoitus hypätä yhtiön kasvutarinan kyytiin, kun yhtiötä tukevat markkinatrendit ovat voimistumassa, yhtiön investoinnit kasvuun etenevät suunnitellusti ja samaan aikaan sijoittajat hyljeksivät osaketta kasvuinvestointien aiheuttaman tappiollisuuden takia. Meillä on edelleen riittävä luottamustaso tulevaan liikevaihdon kasvunopeuteen, joka on osakkeen arvonmuodostuksen tärkein ajuri.  

Qt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Qt

Qt tarjoaa ohjelmistokehittäjille alustariippumattoman sovelluskehyksen ja siihen liittyviä työkaluja. Työkalujen avulla voidaan parantaa ohjelmistokehittäjien tuottavuutta ja auttaa heitä tuomaan tuotteet nopeammin markkinoille. Qt:n teknologia on käytössä yli 70 toimialalla ja sillä on yli miljoona käyttäjää. Qt:n liikevaihto kasvoi 25,7 % ja oli 45,6 miljoonaa euroa.