Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Qt
5324 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 25.50 ALIN 25.30 VAIHTO (KPL) 9 242
MYYNTI 25.70 YLIN 26.00 VAIHTO (VAL) 0,237 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Tulevat tapahtumat

7
Elo
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
24.4.
2020

Qt Groupin ensimmäisessä kvartaalissa ei paljoa koronavirus näkynyt: liikevaihto kasvoi yli 40 %. Analyytikko Mikael Rautanen odottaa kasvun silti jäähtyvän tänä vuonna. Iso kuva on täysin ennallaan yhtiön edetessä kohti tavoitteitaan 2025.

Seuraa Qt:tahttps://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Kysymykset kellotettuna:

00:15 Q1-tulos analyytikon silmin?
01:05 Mikäs siellä noin hyvin pelitti?
02:10 COVID19 hidastaa kasvua tänä vuonna
03:34 Iso kuva ennallaan?

Tyyppi: video
2.4.
2020

Teknologiayhtiö Qt:n kasvu jatkuu, mutta kulmakerroin hieman pehmenee koronakriisin takia. Iso kuva on ennallaan. Suurin riski sijoittajalle piileekin suht korkeassa arvostuksessa, jos odotettu kasvu jäisi toteutumatta.

Seuraa Qt:ta https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Aiheet kellotettuna:

Tyyppi: video
19.2.
2020

Qt:n ensimmäinen strategiavaihe lähestyy loppuaan ja on onnistuneesti luonut pohjan kasvun jatkumiselle. Sijoittajat voivat siirtyä tiirailemaan jo uutta strategiavaihetta vuoteen 2025, pitäen silti riskit mielessä. Viisi vuotta on pitkä aika teknologiayhtiöille. Analyytikko Mikael Rautanen kommentoi.

Qt:n yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/katseet-vuoteen-2025

Qt:n avainluvut ja ennusteet https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Tyyppi: video
14.2.
2020

Qt Group onnistui yllättämään tänään aamulla kovilla kasvuluvuilla siitäkin huolimatta, että positiivisen tulosvaroituksen myötä viimeisen neljänneksen piti olla selvä peli. Yhtiö löi tauluun jopa 52 % liikevaihdon kasvulukeman ja huomautti samalla, ettei neljännekselle on osunut merkittäviä yksittäisiä lisenssikauppoja. Analyytikko Mikael Rautasen haastattelussa toimitusjohtaja Juha Varelius.

Tyyppi: video
3.2.
2020

Qt:n osakkeessa on oiva hetki kahvipaussille osakkeen triplattua kolmessa vuodessa. Nykyinen strategiavaihe on jo käytännössä hinnoiteltu osakkeeseen sisään, ja nyt katse on 20-luvun kasvun kulmakertoimessa. Analyytikko Mikael Rautanen pitää yhtiötä edelleen loistavana tapauksena pitää salkussa.

Qt:n yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/strategiakausi-jo-hinnoiteltuna-osakkeeseen

Tyyppi: video
6.11.
2019

Meidän analyytikko Mikael Rautanen kävi teknologiayhtiö Qt:n kehittäjäpäivillä Qt World Summitissa Berliinissä 5.11.2019. Videolla Qt:ta käyttävien koodareiden haastiksia ja tunnelmia kentältä. Tulevaisuus vaikuttaa valoisalta.

Qt-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Tyyppi: video
9.8.
2019

Qt Groupin Q2-raportti ylitti odotukset huolimatta poikkeuksellisen vahvasta vertailukaudesta. Toimitusjohtaja Juha Varelius kommentoi analyytikko Mikael Rautasen haastattelussa yhtiön kasvua ja strategisesti merkittävää LG-sopimusta.

Seuraa Qt:ta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Tyyppi: video
25.4.
2019

Analyytikko Mikael Rautanen kommentoi Qt:n ensimmäisen kvartaalin tulosta. Qt:n liikevaihto oli odotuksia parempi ja suuria kasvupanostuksia jatketaan yhä. Näkymät tulevalle vuodelle ovat hyvät, mutta kurssinousun myötä on arvostusta pohdittava.

Seuraa Qt:ta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt 

Tyyppi: video
15.2.
2019

Videolla analyytikko Mikael Rautanen haastattelee Qt:n toimitusjohtaja Juha Vareliusta aiheena Qt:n viimeisen neljänneksen tulos. Qt:n kvartaalit ovat vaihdelleet, mutta katseet tulisi Vareliuksen mukaan kääntää vuositason kasvuun. Odotuksissa on vahvaa kasvua myös tälle vuodelle.

Tyyppi: video
9.1.
2019

Mikael käy Vernerin kanssa Aamukatsauslivessä läpi Qt:ta sijoituskohteena. Yhtiö on tähän asti päässyt lupausten mukaisesti tavoitteisiinsa. Kasvuun nähden osake on edelleen houkutteleva, mutta sijoittaja kantaa riskiä yhtiön strategian onnistumisesta. Videon sisältö kellotettu alla.

Olemme julkaisseet teknologiayhtiö Qt:sta tuoreen laajan raportin, joka on vapaasti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/edessa-skaalautuvaa-kasvua

Qt

Qt

Qt Group (Nasdaq Helsinki: QTCOM) on globaali, yli 70 teollisuuden alalla vaikuttava ohjelmistoyritys, jonka oma johtava teknologia vaikuttaa miljoonien laitteiden ja sovellusten taustalla. Kansainväliset yhtiöt ja ohjelmoijat ympäri maailman luottavat Qt:n teknologiaan, jonka avulla yhtiö auttaa asiakkaitaan luomaan poikkeuksellisia asiakaskokemuksia ja edistämään asiakkaidensa digitaalisia muutosaloitteita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 58,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 330 henkeä. Lue lisää osoitteessa https://www.qt.io/fi/