Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Qt
3935 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 20.90 ALIN 19.90 VAIHTO (KPL) 74 255
MYYNTI 21.00 YLIN 21.70 VAIHTO (VAL) 1,548 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
19.2.
2020

Qt:n ensimmäinen strategiavaihe lähestyy loppuaan ja on onnistuneesti luonut pohjan kasvun jatkumiselle. Sijoittajat voivat siirtyä tiirailemaan jo uutta strategiavaihetta vuoteen 2025, pitäen silti riskit mielessä. Viisi vuotta on pitkä aika teknologiayhtiöille. Analyytikko Mikael Rautanen kommentoi.

Qt:n yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/katseet-vuoteen-2025

Qt:n avainluvut ja ennusteet https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Tyyppi: video
14.2.
2020

Qt Group onnistui yllättämään tänään aamulla kovilla kasvuluvuilla siitäkin huolimatta, että positiivisen tulosvaroituksen myötä viimeisen neljänneksen piti olla selvä peli. Yhtiö löi tauluun jopa 52 % liikevaihdon kasvulukeman ja huomautti samalla, ettei neljännekselle on osunut merkittäviä yksittäisiä lisenssikauppoja. Analyytikko Mikael Rautasen haastattelussa toimitusjohtaja Juha Varelius.

Tyyppi: video
3.2.
2020

Qt:n osakkeessa on oiva hetki kahvipaussille osakkeen triplattua kolmessa vuodessa. Nykyinen strategiavaihe on jo käytännössä hinnoiteltu osakkeeseen sisään, ja nyt katse on 20-luvun kasvun kulmakertoimessa. Analyytikko Mikael Rautanen pitää yhtiötä edelleen loistavana tapauksena pitää salkussa.

Qt:n yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/strategiakausi-jo-hinnoiteltuna-osakkeeseen

Tyyppi: video
6.11.
2019

Meidän analyytikko Mikael Rautanen kävi teknologiayhtiö Qt:n kehittäjäpäivillä Qt World Summitissa Berliinissä 5.11.2019. Videolla Qt:ta käyttävien koodareiden haastiksia ja tunnelmia kentältä. Tulevaisuus vaikuttaa valoisalta.

Qt-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Tyyppi: video
9.8.
2019

Qt Groupin Q2-raportti ylitti odotukset huolimatta poikkeuksellisen vahvasta vertailukaudesta. Toimitusjohtaja Juha Varelius kommentoi analyytikko Mikael Rautasen haastattelussa yhtiön kasvua ja strategisesti merkittävää LG-sopimusta.

Seuraa Qt:ta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Tyyppi: video
25.4.
2019

Analyytikko Mikael Rautanen kommentoi Qt:n ensimmäisen kvartaalin tulosta. Qt:n liikevaihto oli odotuksia parempi ja suuria kasvupanostuksia jatketaan yhä. Näkymät tulevalle vuodelle ovat hyvät, mutta kurssinousun myötä on arvostusta pohdittava.

Seuraa Qt:ta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt 

Tyyppi: video
15.2.
2019

Videolla analyytikko Mikael Rautanen haastattelee Qt:n toimitusjohtaja Juha Vareliusta aiheena Qt:n viimeisen neljänneksen tulos. Qt:n kvartaalit ovat vaihdelleet, mutta katseet tulisi Vareliuksen mukaan kääntää vuositason kasvuun. Odotuksissa on vahvaa kasvua myös tälle vuodelle.

Tyyppi: video
9.1.
2019

Mikael käy Vernerin kanssa Aamukatsauslivessä läpi Qt:ta sijoituskohteena. Yhtiö on tähän asti päässyt lupausten mukaisesti tavoitteisiinsa. Kasvuun nähden osake on edelleen houkutteleva, mutta sijoittaja kantaa riskiä yhtiön strategian onnistumisesta. Videon sisältö kellotettu alla.

Olemme julkaisseet teknologiayhtiö Qt:sta tuoreen laajan raportin, joka on vapaasti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/edessa-skaalautuvaa-kasvua

Tyyppi: video
4.1.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat yritysostokohteista ja kertovat omat veikkauksensa Helsingin pörssin potentiaalisista yritysostokohteista. Podissa muistellaan myös Stonesoftin, Affecton, Okmeticin, Comptelin, Technopoliksen ja Teklan yritysostoja.

Tyyppi: video
6.12.
2018

Mikael ja Verneri kävivät Berliinissä teknologiayhtiö Qt:n World Summit 2018 -messuilla. Videolla kooste haastatteluista ja havainnoista, kuinka Qt:n työkalut nähdään koodareiden sanoin ja mitä sijoittaja voi ajatella näistä havainnoista. Haastatteluita suomeksi ja englanniksi. Videolla myös Siili Automotiven kuulumisia.

Seuraa Qt:ta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Qt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Qt

Qt tarjoaa ohjelmistokehittäjille alustariippumattoman sovelluskehyksen ja siihen liittyviä työkaluja. Työkalujen avulla voidaan parantaa ohjelmistokehittäjien tuottavuutta ja auttaa heitä tuomaan tuotteet nopeammin markkinoille. Qt:n teknologia on käytössä yli 70 toimialalla ja sillä on yli miljoona käyttäjää. Qt:n liikevaihto kasvoi 25,7 % ja oli 45,6 miljoonaa euroa.