Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Rush Factory

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Thomas Westerholm

Thomas Westerholm

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
29.9.
2022

Talouden heikentyneen näkymän myötä näemme Rush Factoryn liiketoimintaympäristön ottavan askeleen haastavampaan suuntaan, mikä yhdessä heikon taseaseman kanssa luo vaikean yhdistelmän. Pääomistajan kanssa sovittu rahoitusjärjestely antaa yhtiölle taloudellista liikkumavaraa, mutta Rush Factoryn osakkeiden myymiseen nojaavan rahoitusjärjestelyn tuoma pelivara on kutistunut kurssilaskun myötä.

Analyysi
11.8.
2022

Rush Factoryn H1-raportti oli odotuksiamme heikompi yhtiön lipunmyynnin kärsittyä koronan vaikutuksista kysyntään, mikä näkyi sekä liikevaihdossa että markkinointikustannuksissa. Yhtiöllä on ensi vuonna lanseerattavan Utopia Nation Festivalin myötä edellytykset räjähdysmäiseen kasvuun, mutta uuden konseptin vastaanottoon liittyvä epävarmuus ja heikko tase varjostavat osaketta.

Analyysi
2.8.
2022

Arvioimme COR-kiertueen kuluvan vuoden myynnin kehittyneen ennusteitamme verkkaisemmin, minkä seurauksena tarkastamme konseptiin liittyviä ennusteitamme alaspäin. Päivitämme samalla lähivuosien ennusteitamme COR-kiertueen maltillisempaa myyntiä ja Utopian Nation Festivalin rauhallisempaa ylösajoa ennakoiden. 

Analyysi
16.2.
2022

Rush Factory julkaisi eilen H2-raporttinsa. Yhtiön toimintaympäristö normalisoituu mukavalla tahdilla, COR:n kiinnostavuudessa ei näytä olevan ongelmia ja ensi vuonna myös työnimeä Lost Reality kantavan konseptin osalta pitäisi viimein tapahtua. Ensi vuoteen katsottaessa osake ei ole kallis ja mielestämme täältä haettava vuotuinen tuotto-odotus on hyvä. 

Analyysi
20.10.
2021

Kuluneen vuoden pandemiahidasteista huolimatta COR-kiertueesta on tulossa Rush Factoryn historian suurin. COR-tapahtuman elinvoimaisuus, keskeisten tapahtuma-alueiden normalisoituvat tilanteet sekä kalkkiviivoilla oleva 2020-projektin julkaisu tekevät ensi vuoden näkymästä oikeinkin oivat. Osakkeen arvostus taas on kaukana vaativasta ja mielestämme tuotto-odotus kohoaa oman pääoman tuottovaadetta korkeammalle. 

Analyysi
27.8.
2021

Rush Factory julkaisi odotuksiamme hieman paremman H1-raportin. Alkuvuoden tapahtumamäärät olivat vielä pieniä, mutta ne tarjosivat kaivattuja välähdyksiä pitkään pannassa olleesta perustekemisestä. COR-konseptin elinvoimaisuuteen, 2020-projektin laukaisuvalmiuteen ja normalisoituvaan toimintaympäristöön linjattuna osake on halpa. 

Analyysi
23.4.
2021

Rush Factoryn viimeisen vuoden aikajana on ollut tapahtumarikas, mutta varsinaisten tapahtumien osalta köyhä. Tähän on kuitenkin tulossa muutos, sillä tapahtumakiertueen aloituspiste häämöttää nyt noin kuukauden päässä. Kuluvan vuoden riskitaso on mielestämme aavistuksen kuukauden takaista pienempi, vaikka koko kiertueen läpi viemiseen liittyykin yhä rajoitusten purkamisten ja yhteiskuntien avautumisten muodossa olevia kysymysmerkkejä. 

Analyysi
22.3.
2021

Rush Factory julkaisi perjantaina H2-raporttinsa. Päättynyt vuosi oli yhtiölle operatiivisesti tavattoman kivinen. Strategisesti yhtiö ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi, vaan vei eteenpäin tulospohjan leventämisen kannalta tärkeitä kehityshankkeita. Lyhyellä aikavälillä tilanne on vielä useiden epävarmuuksien sävyttämä, mutta pidemmälle katsottaessa ulosmitattavaa potentiaalia tulisi löytyä. Tähän nähden osake ei mielestämme ole kallis, ja näemme pidemmältä haettavan tuotto-odotuksen keskeisimpiin riskeihin nähden riittävänä. 

Analyysi
16.11.
2020

Viime viikolla saadut lisätiedot rokotekehityksen etenemisestä olivat Rush Factorylle erittäin positiivisia uutisia, vaikka ensi vuoden toimintaympäristö ei kertaheitolla kristallinkirkkaaksi muuttunutkaan. Huojentavat uutiset laskevat kuitenkin riskiä siitä, että ensi vuodesta tulisi vuoden 2020 kaltainen paha uni. 

Analyysi
20.10.
2020

Kuluva vuosi jää Rush Factoryn historiankirjoihin poikkeuksellisten olosuhteiden ja hyvin ohuen tapahtumavolyymin ajanjaksona. Kimuranteista haasteista huolimatta yhtiö ei ole lamaantunut ja jäänyt tuleen makaamaan, vaan on käsityksemme mukaan vienyt johdonmukaisesti eteenpäin pidemmän tähtäimen tuloskasvun kannalta tärkeitä kärkihankkeita (mm. 2020-projektin viimeistelytyö). Vaikka näkyvyys ensi vuoden toimintaedellytyksiin ei edelleenkään ole vesikirkas, pidämme eteenpäin katsovaa ja matalalla olevaa arvostuskuvaa riittävänä vastapainoina keskeisimmille riskitekijöille.

Rush Factory

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas