Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Solwers

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
21.6.
2021

Aloitamme Solwersin seurannan. Lyhyen toimintahistoriansa aikana Solwers on kasvanut voimakkaasti ja etenkin yritysostoilla. Poikkeuksellisen liiketoimintamallin ja listautumisella kerättyjen varojen ansiosta yhtiöllä on arviomme mukaan hyvät edellytykset toteuttaa epäorgaanisen kasvun strategiaansa pirstaloituneella markkinalla myös tulevaisuudessa. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

Solwersia voi seurata: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/solwers

Inderes analyysi
21.6.
2021

Lyhyen toimintahistoriansa aikana Solwers on kasvanut voimakkaasti ja etenkin yritysostoilla. Poikkeuksellisen liiketoimintamallin ja listautumisella kerättyjen varojen ansiosta yhtiöllä on arviomme mukaan hyvät edellytykset toteuttaa epäorgaanisen kasvun strategiaansa pirstaloituneella markkinalla myös tulevaisuudessa. Ensimmäisen kaupankäyntipäivän kurssinousun jälkeen osakkeen arvostus on näkemyksemme mukaan koholla ja pitää jo sisällään odotuksia arvonluonnista yrityskaupoilla.

Analyytikon kommentti
21.6.
2021

Aloitamme Solwersin seurannan vähennä-suosituksella ja 8,20 euron tavoitehinnalla. Lyhyen toimintahistoriansa aikana Solwers on kasvanut voimakkaasti ja etenkin yritysostoilla.

inderesTV
8.6.
2021

Solwers on kasvuhakuinen, yksilöllisiä ja kestäviä elinympäristöjä suunnittelevien asiantuntijayritysten muodostama konserni. Solwers hyödyntää aktiivisesti toimialan konsolidaatiokehitystä ja sen liiketoimintamalli on ainutlaatuinen: ostetut yhtiöt jatkavat toimintaansa omalla identiteetillään ja itsenäisesti sekä hyödyntävät konserniyhteistyön tarjoamia mahdollisuuksia.

inderesTV
27.5.
2021

Asiantuntijayritysten muodostama konserni Solwers suunnittelee listautumista First North -markkinapaikalle. Toimitusjohtaja Stefan Nyström kuvailee yhtiötä sijoituskohteena ja kertoo listautumisen syistä.

Solwersin yhtiösivut löytyy täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/solwers

Tiedotteet
27.5.
2021

Solwers Oyj               LEHDISTÖTIEDOTE                                     27.5.2021 klo 8.00

 

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, ETELÄ-AFRIKASSA TAI SINGAPORESSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, JOSSA JULKAISEMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA

Solwers

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas