Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

UPM

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
19.7.
2021

UPM julkistaa Q2-tuloksensa torstaina kello 9:30 - 10:00. UPM:llä oli Q2:lla vastassa heikot vertailuluvut, jotka yhtiö ylittää selvästi monelta osin tuntuvasti viime aikoina parantuneiden markkinoiden siivittämänä.

Analyytikon kommentti
6.7.
2021

Perusteollisuudessa, jossa oman pääoman vastineena on paljon kiinteää omaisuutta, tasepohjainen P/B-luku on yleensä hyvä tunnusluku sijoittajille seurattavaksi etenkin, kun sitä suhteutetaan pääoman tuottoon. Tämä perustuu pitkälti siihen, että tuntuva osa perusteollisuusyhtiöiden liiketoiminnan arvosta on niiden tuotantolaitoksissa, joiden arvoa osakekurssien tulisi myös heijastella pitkällä aikavälillä.

Analyytikon kommentti
27.5.
2021

Metsäyhtiöiden vuosien 2021-2022 konsensusennusteet lähtivät nousuun jo pahimmat koronapelot hälventäneen Q1’20 tuloskauden jälkeen, mutta viime aikoina ennusteiden nousuvauhti on ollut etenkin vuoden 2021 osalta kiihtymään päin.

Analyytikon kommentti
17.3.
2021

Itävaltalainen etenkin kierrätyskuitukartonkeihin ja kartongin jalostamiseen keskittynyt Mayr-Melnhof julkaisi tilinpäätöksensä tiistaina. Yhtiön liikevaihto ja operatiivinen tuloskunto pysyivät jokseenkin vakaina viime vuonna suhteessa vuoteen 2019.

Analyytikon kommentti
26.1.
2021

Odotamme yhtiön tuloksen alamäen jatkuneen Q4:llä, mutta suurimmat mielenkiinnon kohteet ovat jo yhtiön kommentit tulevaisuudesta sekä osinkoehdotus. Osingon konsensus odottaa yksimielisesti pysyvän tänä vuonna vakaana 1,30 eurossa osakkeelta, kun taas ohjeistuksen arvioimme olevan väljä.

Analyytikon kommentti
28.10.
2020

UPM