Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

UPM

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

28
Tam
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
26.1.
2021

Odotamme yhtiön tuloksen alamäen jatkuneen Q4:llä, mutta suurimmat mielenkiinnon kohteet ovat jo yhtiön kommentit tulevaisuudesta sekä osinkoehdotus. Osingon konsensus odottaa yksimielisesti pysyvän tänä vuonna vakaana 1,30 eurossa osakkeelta, kun taas ohjeistuksen arvioimme olevan väljä.

Analyytikon kommentti
28.10.
2020

Analyytikon kommentti
26.10.
2020

UPM julkistaa Q3-tuloksensa huomenna tiistaina. UPM:llä oli Q3:lla vastassa melko hyvät vertailuluvut, joiden tasolle yhtiöllä ei tietenkään ole ollut jo ennen koronapandemiaa alkaneen markkinoiden heikentymisen takia mitään asiaa.

Analyytikon kommentti
7.10.
2020

UPM tiedotti tiistaina, että heikkenevien talousnäkymien sekä koronapandemiaan liittyvien rajoitustoimenpiteiden ja niiden vaikutusten vuoksi epävarmuus UPM:n markkinaympäristössä jatkuu.

Analyytikon kommentti
2.10.
2020

Metsäteollisuus tiedotti torstaina, että yhdistyksen hallitus on toimialan strategiapäivityksen osana päättänyt työelämäuudistuksesta. Metsäteollisuus irtautuu työehtosopimustoiminnasta ja työehdoista sopiminen siirtyy yritystasolle.

Analyytikon kommentti
10.9.
2020

UPM järjesti eilen virtuaalisen pääomamarkkinapäivän (CMD), jossa yhtiö esitteli strategiansa ja liiketoimintansa. Toistamme UPM:n lisää-suosituksemme ja nostamme pieniä positiivisia ennustemuutoksia ja sektoriarvostusten nousua heijastellen yhtiön tavoitehintamme 27,50 euroon (aik.

Analyytikon kommentti
27.8.
2020

UPM tiedotti eilen laajamittaisten tehostustoimien suunnittelusta, kun se kertoi suunnittelevansa yhden paperitehtaan sulkemista, yhden tehtaan myyntiä sekä muita tehostustoimia Communication Papers, Biorefining ja Specialty Papers-liiketoiminta-alueilla.

Analyytikon kommentti
21.7.
2020

UPM:llä oli Q2:lla vastassa kovat vertailuluvut, joiden tasolle yhtiöllä ei luonnollisesti ole kriisikvartaalilla ollut mitään asiaa. Osakkeen kannalta pääroolissa ovat kuitenkin näkymät, jotka ovat kuitenkin mielestämme ainakin loppuvuoden osalta varsin hankalat.

Analyytikon kommentti
17.7.
2020

Norjalainen paperiyhtiö Norske Skog, joka kilpailee UPM Communications Paperin ja Stora Enso Paperin kanssa Europan paperimarkkinoilla, julkisti eilen Q2-numeronsa.

UPM

UPM lyhyesti

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 18 700 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,2 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi