Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Valoe

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Pauli Lohi

Pauli Lohi

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
24.8.
2022

Toisen kvartaalin liikevaihto jäi olemattomaksi ja tappiot ennakoitua suuremmiksi. Markkinatrendit ja kasvusuunnitelmat ovat yhä ennallaan. Osakkeen tuotto/riski-suhde voisi parantua houkuttelevaksi, mikäli yhtiö saisi asiakkaaltaan sitovan massatuotantosopimuksen ja onnistuisi järjestämään rahoituksen kasvun toteuttamiseksi. 

Analyysi
24.5.
2022

Alkuvuoden liikevaihto oli odotetun matala ja kannattavuus jäi hieman odotettua heikommaksi. Sono Motorsin Sion-auton aurinkosähkökomponenttien tuotantosopimuksen syntyminen olisi merkittävä askel yhtiölle, mutta näemme riskejä massatuotannon viivästymiselle. Ajoneuvoihin integroitu aurinkoenergia on Valoelle huomattava pitkän aikavälin mahdollisuus, mutta rahoitushaasteet painavat riski/tuotto-suhdetta.

Analyysi
4.3.
2022

Ajoneuvoihin integroitaviin aurinkopaneeleihin erikoistunut Valoe on kasvattanut resurssejaan vauhdilla viime vuosina ja saanut useita tuotekehitysasiakkuuksia, jotka voisivat myöhemmin massatuotantoon edetessään moninkertaistaa Valoen liikevaihdon ja nostaa liiketoiminnan kannattavaksi. Hyvästä suunnasta huolimatta edessä olevat investoinnit sekä nykyinen velkataakka voivat syödä merkittävän osan nousupotentiaalista, minkä vuoksi riskikorjattu tuotto-odotus ei mielestämme yllä riittäväksi.

Valoe

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas