Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Verkkokauppa.com
5919 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 4.07 ALIN 4.06 VAIHTO (KPL) 9 681
MYYNTI 4.09 YLIN 4.10 VAIHTO (VAL) 0,039 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo
+358 40 761 9380

Tulevat tapahtumat

14
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
1.10.
2019

Miksi ette myy Verkkokauppaa ja Digiaa Mallisalkusta, vaikka niiden suositus on Vähennä?

Tyyppi: inderes_qa
4.9.
2019

First North -listatuista viisi on markkina-arvoltaan yli 100 miljoonaa euroa (tätä kirjoittaessa). Helsingin pörssin päälistalta löytyy runsaasti yrityksiä, joiden markkina-arvo on tätä pienempi. Mikä pitää First North -"jättejä" poissa pörssin päälistalta,? Esimerkiksi Verkkokauppa.com on ollut FN-listalla jo vuosia.

Tyyppi: inderes_qa
13.8.
2019

Hei! Keskittyen pelkästään objektiivisesti rahavirran sekä etenkin paikkaavan pääoman näkökannasta osinkoon. Miksi olette niin pessimistisiä verkkiksen osingon suhteen? Olen samaa mieltä ja varmasti kaikki kestävän osingon kasvusta- mutta verkkiksellä on hinnoiteltu jo markkinalla tälle vuoteen liiketulosta se 8-9milj€ kun ensi vuoden osingonnostopolitiikalla jaettava koko summa olisi n. 9,6milj€. Verkkiksellä on pääomaa joten onko siis jotain syitä miksei se voisi vuosittain rahavaroista (8milj€) sekä palautettavasta pääomasta (vp sij pääoman rah. 25milj€) paikata tätä?

Tyyppi: inderes_qa
12.8.
2019

Voidaanko Verkkokaupan kulurakennetta vieläkin pitää poikkeuksellisen alhaisena, kun huomioidaan yhtiön kasvupanostukset?

Tyyppi: inderes_qa
19.6.
2019

Hei! Carnegie investment on myynyt laskelmieni mukaan useiden kuukausien aikana 1 - 1,5 miljoonan kappaleen erää Verkkokaupan osakkeita. Eikö tällaiset isot määrät varsinkin pienivaihtoisissa osakkeissa pyritä myymään blokkikauppoina? Voiko siis päätellä,että myyjä on mahdollisesti tunnustellut markkinoita, mutta kenelläkään ei ole ollut kiinnostusta ostaa, joten ainoa vaihtoehto on ryhtyä kuukausien myyntioperaatioon?

(otsikkoa muokattu)

Tyyppi: inderes_qa
14.6.
2019

Huomasin tässä vasta hiljalleen että olitte laskeneet Verkkiksen suosituksen "Lisää"-puolelle. Sen jälkeen kuitenkin kurssi on jatkanut valumistaan, pian ollaan kolmanneksessa ath-tasoista, vaikka bisneksessä ei juuri muutosta ole tullut. Toki luvut heikentyneet kiitos tukkukaupan. Missä vaiheessa tämä muuttuisi "osta"-suositukseksi vai ovatko fundamentit teidän mielestänne muuttuneet niin paljon?

Tyyppi: inderes_qa
25.2.
2019

Keitä, tai mitä tahoja arvionne mukaan ovat verkkokauppa.comin tukkukauppa-asiakkaat?

Tyyppi: inderes_qa
25.2.
2019

moi mites verkkokauppa.com. jos näkemyksenne on ennallaan niin eikö olisi hyvä tankata mallisalkkuun lisää 40% alennuksella vai onko lisäostot kiellettyjä

Tyyppi: inderes_qa
18.1.
2019

Vaikuttaako verkkokaupan negari näkymiin ja tavoitehintaan lyhyellä/keskipitkällä aikajänteellä?

Tyyppi: inderes_qa
15.1.
2019

Internetissä on huhuiltu, että Verkkokauppacom saattaisi siirtyä päälistalle kuluvan vuoden aikana. Millaisia vaikutuksia tällä olisi osakkeenomistajan kannalta?

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com on vuonna 1992 perustettu pääasiassa kuluttajamarkkinoilla toimiva verkko- ja vähittäiskauppayhtiö. Yhtiön  tuotevalikoima keskittyy tällä hetkellä pitkälti kodintekniikkaan, mutta yhtiö on laajentanut sitä viime vuosina aktiivisesti myös kodintekniikan ulkopuolelle.Verkkokauppa.com tarjoaa tällä hetkellä 27 päätuotealuetta, joiden alta löytyy yli 50000 nimikkeen tuotevalikoima, jota yhtiö myy kuluttajille oman verkkokauppansa ja vähittäismyymälöidensä kautta. Yhtiöllä on neljä vähittäismyymälää ja ne sijaitsevat Helsingissä (yhteydessä myös päävarasto), Oulussa ja Pirkkalassa sekä Raisiossa. Verkkokauppa.comin sijoittajasivuille