Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Verkkokauppa.com

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
28.5.
2020

Terve! Kuinka ison määrän omia osakkeita Verkkis on ostamassa nykyisessä osto-ohjelmassa ja kuinka merkittävän vaikutuksen koette sen olevan osakkeen hintaan markkinoilla lähiviikkoina?

Inderes Q&A
1.10.
2019

Miksi ette myy Verkkokauppaa ja Digiaa Mallisalkusta, vaikka niiden suositus on Vähennä?

Inderes Q&A
4.9.
2019

First North -listatuista viisi on markkina-arvoltaan yli 100 miljoonaa euroa (tätä kirjoittaessa). Helsingin pörssin päälistalta löytyy runsaasti yrityksiä, joiden markkina-arvo on tätä pienempi. Mikä pitää First North -"jättejä" poissa pörssin päälistalta,? Esimerkiksi Verkkokauppa.com on ollut FN-listalla jo vuosia.

Inderes Q&A
13.8.
2019

Hei! Keskittyen pelkästään objektiivisesti rahavirran sekä etenkin paikkaavan pääoman näkökannasta osinkoon. Miksi olette niin pessimistisiä verkkiksen osingon suhteen? Olen samaa mieltä ja varmasti kaikki kestävän osingon kasvusta- mutta verkkiksellä on hinnoiteltu jo markkinalla tälle vuoteen liiketulosta se 8-9milj€ kun ensi vuoden osingonnostopolitiikalla jaettava koko summa olisi n. 9,6milj€. Verkkiksellä on pääomaa joten onko siis jotain syitä miksei se voisi vuosittain rahavaroista (8milj€) sekä palautettavasta pääomasta (vp sij pääoman rah. 25milj€) paikata tätä?

Inderes Q&A
12.8.
2019

Voidaanko Verkkokaupan kulurakennetta vieläkin pitää poikkeuksellisen alhaisena, kun huomioidaan yhtiön kasvupanostukset?

Inderes Q&A
19.6.
2019

Hei! Carnegie investment on myynyt laskelmieni mukaan useiden kuukausien aikana 1 - 1,5 miljoonan kappaleen erää Verkkokaupan osakkeita. Eikö tällaiset isot määrät varsinkin pienivaihtoisissa osakkeissa pyritä myymään blokkikauppoina? Voiko siis päätellä,että myyjä on mahdollisesti tunnustellut markkinoita, mutta kenelläkään ei ole ollut kiinnostusta ostaa, joten ainoa vaihtoehto on ryhtyä kuukausien myyntioperaatioon?

(otsikkoa muokattu)

Inderes Q&A
14.6.
2019

Huomasin tässä vasta hiljalleen että olitte laskeneet Verkkiksen suosituksen "Lisää"-puolelle. Sen jälkeen kuitenkin kurssi on jatkanut valumistaan, pian ollaan kolmanneksessa ath-tasoista, vaikka bisneksessä ei juuri muutosta ole tullut. Toki luvut heikentyneet kiitos tukkukaupan. Missä vaiheessa tämä muuttuisi "osta"-suositukseksi vai ovatko fundamentit teidän mielestänne muuttuneet niin paljon?

Inderes Q&A
25.2.
2019

Keitä, tai mitä tahoja arvionne mukaan ovat verkkokauppa.comin tukkukauppa-asiakkaat?

Inderes Q&A
25.2.
2019

moi mites verkkokauppa.com. jos näkemyksenne on ennallaan niin eikö olisi hyvä tankata mallisalkkuun lisää 40% alennuksella vai onko lisäostot kiellettyjä

Inderes Q&A
18.1.
2019

Vaikuttaako verkkokaupan negari näkymiin ja tavoitehintaan lyhyellä/keskipitkällä aikajänteellä?

Verkkokauppa.com

ipo 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas