Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Verkkokauppa.com
5944 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.98 ALIN 3.98 VAIHTO (KPL) 23 506
MYYNTI 4.03 YLIN 4.06 VAIHTO (VAL) 0,094 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo
+358 40 761 9380

Tulevat tapahtumat

14
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
19.12.
2019

Kodintekniikan markkinoilla kilpailu kiristyy edelleen, ja Amazon toimittaa yhä enemmän paketteja Suomeen. Mitä pitäisi tapahtua, että Verkkokauppa.comin sijoitustarina palaisi ennalleen?

Uusi laaja raportti Verkkokauppa.comista vapaasti luettavissa https://www.inderes.fi/fi/kilpailupaine-ei-paasta-yhtiota-helpolla.

Tyyppi: video
19.12.
2019

Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka istui Pulkkisen vieraanaInderes ROASTissa! LIVE-lähetys oli 12.9.2019 noin kello 10 inderesTV:ssä. Kiitos kaikille yleisökysymyksistä! Huikea ROAST.

Seuraa Verkkokauppa.comia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/verkkokauppacom

 

 

Tyyppi: video
25.10.
2019

Verkkokauppa.com Q3'19 pe 25.10. kello 10:00

Tyyppi: video
9.8.
2019

#Verkkokauppacom julkisti heikon Q2-raportin aamulla. Yhtiön kasvu oli linjassa alkuviikosta laskettujen odotustemme kanssa, mutta tulosrivit jäivät odotuksistamme selvästi alempien katteiden sekä korkeampien kulujen myötä. Markkina vaikuttaa tällä hetkellä niin kilpaillulta, että yhtiön kasvustrategian toteuttaminen käy hyvin kalliiksi.

Lue analyytikon kommentti täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/verkkokauppacom-q2-kasvu-kavi-viela-la...

Tyyppi: video
9.8.
2019

Verkkokauppa.com Q2'19 pe 9.8. kello 10:00.

Tyyppi: video
5.8.
2019

Olemme yliarvioineet Verkkokauppa.comin kykyä kasvaa kannattavasti kireästi kilpaillulla markkinalla, ja samalla olemme aliarvioineet kilpailua. Käännymme yhtiössä, myöhässä, negatiiviselle puolelle. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi Vernerin kanssa.

Verkkokauppa.comin yhtiöraportti löytyy täältä (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/odotamme-markkinan-heikkouden-painavan-q2-lukuja

Tyyppi: video
10.5.
2019

Verkkokauppa.comin Q1-sujui alle odotusten tulosrivien osalta erityisesti kasvaneiden markkinointipanostusten takia, mikä johti siihen, että Raision kulujen skaalautuminen jäi puoli tiehen. Yhtiö panostaa edelleen aggressiivisesti kasvuun ja kasvaneen koon edut nähdään yhtiön mukaan vasta myöhemmin. 

Analyytikon kommentti luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/verkkokauppacom-q1-kasvu-oli-kallista-...

Tyyppi: video
18.2.
2019

Verkkokaupan hyvä Q4 hautautui posari/negari -sekoilun alle. Hyvä kasvu tosin johtui osin tukkukaupasta, minkä määrää yhtiö ei edelleenkään erittele tarkemmin. Yhtiö pystyy jakamaan kasvavaa osinkoa ja panostamaan kasvuun samaan aikaan kiitos negatiivisen käyttöpääoman (vrt. Kone, Noho Partners). Tuotto-odotus nojaa tällä hetkellä osinkoon ja tuloskasvuun.

Seuraa Verkkokauppa.comia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/verkkokauppacom

Tyyppi: video
22.11.
2018

Verneri haastelee analyytikko Olli Vilppoa Verkkokauppa.comista sijoituskohteena. Osake on laskenut rajusti vuoden aikana markkinan (ja meidän..) katsoessa yhtiön kasvua ylioptimistisin silmin v. 2017, mutta nyt markkina on lyönyt pessimismissään liikaa toiseen suuntaan ja osake on halpa, vaikka kasvu tyssäisi melkein kokonaan. Jatkossa kasvun luonti kuitenkin vaikeutuu ja riskejä on paljon mm. uusiin tuoteryhmiin laajentuminen ja kiristyvä globaali kilpailu Amazonin ja muiden muodossa.

Tyyppi: video
26.10.
2018

Verkkokauppa.comin tulos osui odotuksiin ja kasvu jatkui. Nyt yhtiön olisi tärkeä saada ehjiä kvartaaleja ja kasvulukuja sijoittajaluottamuksen palauttamiseksi. Sauli kommentoi.

Seuraa Verkkistä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/verkkokauppacom

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com on vuonna 1992 perustettu pääasiassa kuluttajamarkkinoilla toimiva verkko- ja vähittäiskauppayhtiö. Yhtiön  tuotevalikoima keskittyy tällä hetkellä pitkälti kodintekniikkaan, mutta yhtiö on laajentanut sitä viime vuosina aktiivisesti myös kodintekniikan ulkopuolelle.Verkkokauppa.com tarjoaa tällä hetkellä 27 päätuotealuetta, joiden alta löytyy yli 50000 nimikkeen tuotevalikoima, jota yhtiö myy kuluttajille oman verkkokauppansa ja vähittäismyymälöidensä kautta. Yhtiöllä on neljä vähittäismyymälää ja ne sijaitsevat Helsingissä (yhteydessä myös päävarasto), Oulussa ja Pirkkalassa sekä Raisiossa. Verkkokauppa.comin sijoittajasivuille