Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Orion

Analyst

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Read more

Company annual reports

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
12.2.
2018

Olisiko eilisen (7.2.2018) kurssilaskun jälkeen "pidä"- tai jopa "lisää"-suositus osuvampi kuin vähennä? Aamun (8.2.2018) kurssikehitys viittaa tähän. Yhtiön pääoman tuotto ja omavaraisuus sekä osinko sijoittuu uusillakin ennusteilla pörssin kärjen tuntumaan. Viime vuoden suositushistoriaa noudattamalla osakas olisi välttynyt merkittäviltä tuotoilta (tosin loppupäässä olisi myös säästynyt tappioilta)

Inderes Q&A
23.11.
2017

Moi! Miksi suosittelette Orionin vähentämistä, vaikka yhtiö on varma voittoa tekevä yhtiö, jolla on velkaa vähän ja tuotekehitysputkessa tulossa uusia mullistavia lääkkeitä, jotka vaikuttavat kurssiin merkittävästi. (tekstiä muokattu sujuvammaksi)

Inderes Q&A
15.11.
2017

Miten analyyseissanne on arvostettu Orionin ja Bayerin yhteinen darolutamidi kehitysohjelma? Kuinka suuri voisi kyseisen, jo aika pitkällä olevan, yhteistyön potentiaali olla parhaimmillaan? Kiinnostaa noin vuosien 2018-23 jakso. t. M. Fredrikson

Inderes Q&A
12.10.
2017

Aika huisia nämä eri talojen analyysit. Nordean tavoitehinta on 50 e osta ja teillä 38 e vähennä. Oisko jotain siltä väliltä? No itsehän se lopullinen analyysi ja päätös on tehtävä. Tämä lähinnä vaan kommentti ja ihmettely, kun näitä analyysejä lueskelee, mihin kenelläkin analyysit perustuu.

Inderes Q&A
29.9.
2017

Kurssi on kääntynyt laskusuuntaan, koska Oriolasta johtuvien lääkkeiden jakeluvaikeuksien pelätään heikentävän myyntiä? Ovatko analyytikot arvioineet tätä?

Inderes Q&A
6.9.
2017

Hei, mitkä olisivat Helsingin pörssissä hyviä esimerkkejä defensiivisistä osakkeista? Mitä asioita kannattaa tutkia yrityksistä, kun hakee salkkuunsa kyseisen kategorian osakkeita? Kiitos vastauksesta! (nimi poistettu) 

Inderes Q&A
5.9.
2017

Mikä mahtaa olla korkotason vaikutus Orionin kurssiin? Tarkoitan sitä, että korkopapereilla ei nyt saa tuottoa. Orion on vuosikausia ollut luotettava osingon maksaja ja nytkin siitä saa lähes 4 %. Tämä ajan mittaan nousee, kun osinko nousee. Kuinka paljon tällainen ulkoinen markkinatekijä on pitänyt Orionin kurssia yllä ja vaikuttanut sen nousuun? Olen pitänyt Orionia jopa 'korkopaperina' välillä. Nordea lienee toinen tässä suhteessa samantapainen osake.

Inderes Q&A
3.5.
2017

Miten näette Orionin nykyisen tilanteen ja tulevaisuuden näkymät. Onko osake räikeästi ylihinnoiteltu nykyisiin tulevaisuuden näkymiin nähden vai ei?

Inderes Q&A
15.3.
2017

Mikä nostaa Orionia? - Enpä osaa enempää tiivistää!

Orion

Svenska translation unavailable for Orion.