Tecnotree
945 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
0.08 EUR
OSTO 0.08 ALIN 0.08 VAIHTO (KPL) 207 501
MYYNTI 0.08 YLIN 0.08 VAIHTO (VAL) 0,016 Milj. EUR
KURSSI
0.08 EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Potentiaalinen käänneyhtiö, uusilla tuotteilla skaalautuvaa potentiaalia
Erittäin haastava rahoitus- ja kassatilanne, liiketoiminnan rahavirta riittämätöntä
Käänneyhtiön nousupotentiaali ei riittävän houkutteleva riskeihin nähden

Pörssikalenterin tapahtumat

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Viimeisin video

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Tyyppi: news
18.1.
2018

Toistamme Tecnotreen vähennä-suosituksen ja 0,07 euron tavoitehinnan. Yhtiö ei saanut viime vuoden aikana ratkaistua rahoitustilannettaan, mikä on välttämätöntä yhtiön liiketoiminnan tervehdyttämiseksi.

Tyyppi: company_report
17.1.
2018

Yhtiö ei saanut viime vuoden aikana ratkaistua rahoitustilannettaan, mikä on välttämätöntä yhtiön liiketoiminnan tervehdyttämiseksi. Yhtiö on edennyt tehostamisohjelmassaan sekä pystynyt pyörittämään toimintojaan yllättävän pitkään erittäin kireästä kassatilanteesta huolimatta. Rahoitustilanteen pitkittynyt epävarmuus kuitenkin tekee asiakkaista varovaisempia tilauksissaan, mikä heikentää liikevaihtonäkymiä.

Tyyppi: stock_exchange_release
3.1.
2018

Tecnotree julkaisee tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2017 perjantaina 23.3.2018.

Tyyppi: news
31.10.
2017

Toistamme Tecnotreen vähennä-suosituksen ja 0,07 euron tavoitehintamme. Yhtiö etenee Q3-raportin perusteella säästökuurissaan ripeästi ja yhtiö ylsi Q3:lla hyvään kannattavuuteen (EBIT-% 13 %) matalasta liikevaihtotasosta huolimatta.

Tyyppi: company_report
30.10.
2017

Yhtiö etenee Q3-raportin perusteella säästökuurissaan ripeästi ja yhtiö ylsi Q3:lla hyvään kannattavuuteen (EBIT-% 13 %) matalasta liikevaihtotasosta huolimatta. Liikevaihdon nopea lasku (Q3: -24 %, vuoden alusta -13 %) aiheuttaa kuitenkin huolia, sillä liiketoiminnan kestävä tervehdyttäminen edellyttää liikevaihdon vakauttamista. Tämä taas edellyttää ratkaisua yhtiön rahoitustilanteeseen, joka on yhä avoin. Suosittelemme sijoittajia odottamaan näkyvyyttä yhtiön rahoitusratkaisuun. 

Tyyppi: stock_exchange_release
27.10.
2017

Tecnotree Oyj
Lyhyt katsaus
27.10.2017 klo 8.30

Tecnotree on kansainvälinen IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan teleoperaattoreille ja muille toimijoille. Tecnotree auttaa asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkaa. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Tecnotreen tavoitteena on auttaa kuluttajia hallitsemaan digitaalista elämäänsä paremmin.

Liikevaihto laski -   kannattavuus parani

Tyyppi: stock_exchange_release
22.9.
2017

Tyyppi: news
15.9.
2017

Kassakriisin kanssa kamppaileva operaattoreiden ohjelmistoyhtiö Tecnotree piti eilen ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa haettiin valtuutus osakeantiin.

Tecnotree

ISIN 
FI0009010227
Inderes company category 
Yhtiöasiakkaat
Exclude from ranking 
Top 3 
Not under coverage 
Standby 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakkaat

Tecnotree lyhyesti

Tecnotree on kansainvälinen teleoperaattoreiden it-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita veloitukseen, laskutukseen, asiakaspalveluun ja asiakkuudenhallintaan sekä viestintäpalveluihin ja sisältöliiketoimintaan. Yhtiön tuoteportfolio kattaa teleoperaattorin liiketoimintatukijärjestelmien miltei koko kentän yhtenäisellä ratkaisulla kiinteän verkon, mobiilipalveluiden ja laajakaistan tarpeisiin sekä ennakkomaksu- että kuukausilaskuasiakkaiden liittymien, palveluiden ja rahavirtojen hallinnointiin. Tecnotreella on vahva jalansija erityisesti kehittyvillä markkinoilla. Yhtiöllä on yli 1000 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria yli 70 eri maassa.

Maantieteellisesti päämarkkinoita ovat MEA (Lähi-itä ja Afrikka) sekä Amerikka (erityisesti Väli- ja Etelä-Amerikka). Muita markkina-alueita ovat Eurooppa sekä APAC (Aasia ja Tyynenmeren alue). Yhtiön keskeisimmät asiakkaat ovat MTN Group Afrikassa sekä América Movil Latinalaisen Amerikan alueella. Molemmat ovat alueidensa johtavia operaattoriryhmiä.

Tecnotreen kilpailijoita ovat operaattoreiden IT-ratkaisuja toimittavat verkkoinfrastruktuurin toimittajat (kuten Ericsson ja Huawei), operaattoreiden IT-ratkaisuihin erikoistuneet järjestelmätoimittajat (kuten Amdocs ja Redknee), globaalit ohjelmistoyhtiöt (kuten Oracle) sekä globaalit järjestelmäintegraattorit ja IT-palvelutalot (kuten Accenture). Tecnotree uskoo pystyvänsä olemaan suuria kilpailijoita ketterämpi toimittaja, joka on operaattorille sitoutuneempi kumppani. Kilpailuetua yhtiölle tuovat myös yhtiön omat tuotteet, kustannustehokas tuotanto sekä vahvat avainasiakkuudet.

Tecnotreen sijoittajasivuille