Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Alexandria sijoituskohteena

Yksityissijoittajille sijoitustuotteita myyvä Alexandria listautui hetki sitten pörssiin. Yhtiön maine on sijoittajien silmissä heikko ja osakkeen arvostus kirvelee silmiä. Yhtiöllä on paljon todistettavaa lähivuosina, analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

Laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/seurannan-aloitus-paljon-todistettavaa 

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:25 Mitä Alexandria tekee?
01:00 Alexandrialla on harvinaisen negatiivinen maine sijoittajien keskuudessa mikä näkyy esimerkiksi meidän sentimenttikyselyn tuloksissa. Minkälaisena näet yhtiön maineriskin?
04:30 Miten yhtiö on muuttunut viime vuosina?
07:25 Miten se erottuu keskeisistä verrokeista?
10:42 Markkinan keskeiset trendit?
12:35 Lähivuosien kasvuajurit? Missä pitää onnistua?
14:20 Yritysostokortti?
16:40 Miksi myy-suositus?

Käy kauppaa. (Alexandria Pankkiiriliike)

Alexandria Pankkiiriliike Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen sijoittamisen ja säästämisen asiantuntijayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen osakkeisiin, korkoinstrumentteihin, kiinteistöihin ja reaaliomaisuuteen sijoittavia rahastoja, joukkovelkakirjalainamuotoisia strukturoituja tuotteita sekä kansainvälisten vakuutusyhtiöiden säästö- ja sijoitusvakuutuksia. Näiden lisäksi Alexandria tarjoaa joukkorahoitettua yritysrahoitusta pienille ja keskisuurille yrityksille.