Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

DeeTee Q1'20: Koronasta kaksipiippuinen vaikutus

Lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden tarpeisiin röntgenilmaisimia toimittavan Detection Technologyn vuosi alkoi odotettua vaikeammin. Lääketieteen puolella kysyntä nousee, mutta muualla kysyntä ottaa osumaa koronaviruksesta. Toimitusjohtaja Hannu Martola kommentoi.

Kysymykset kellotettuna:

00:20 Miten DeeTeen ensimmäinen neljännes sujui kuukausittain?
04:11 Minkälainen tilanne on tällä hetkellä? 06:08 Minkälaisia poikkeuksia Kiinan toiminnoissa on? Onko vaikutuksia kuluihin ja tehokkuuteen?
08:38 Kuinka paljon SBU myynti laskee ja MBU myynti nousee, ja laskeeko konsernitasolla liikevaihto?
09:30 Kuinka paljon lääketieteellisen yksikön myynti tulee kasvamaan ja käytetäänkö CT-skannereita muualla kuin Kiinassa?
11:53 Mitkä tekijät vaikuttavat suuntaan ja toiseen turvallisuuspuolen näkymiin?
13:58 Lentokenttien investointinäkymät?
15:10 Kapasiteetin joustavuus, jos tuotemix muuttuu?
16:19 Onko yhtiön pitkän aikavälin näkymiin tullut muutosta kriisin myötä?

DeeTeen avainluvut ja ennusteet https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/detection-technology

Käy kauppaa. (Detection Technology)

Detection Technology on vuonna 1991 perustettu yritys, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy röntgenkuvantamislaitteisiin komponentteja ja järjestelmiä sekä kehittää niihin liittyvää teknologiaa. Yhtiön tuotteita käytetään lääketieteellisissä röntgenkuvantamislaitteissa sekä turvallisuuteen ja teollisuuteen liittyvissä röntgenkuvantamislaitteissa. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa, Kiinassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Tuotekehitys tapahtuu Suomessa, Kiinassa sekä Ranskassa, ja valtaosa valmistuksesta tehdään Kiinassa.