Detection Technology
KURSSI
17.75 EUR -0.73%
OSTO 17.61 ALIN 17.75 VAIHTO (KPL) 192
MYYNTI 17.88 YLIN 17.93 VAIHTO (VAL) 0,003 Milj. EUR
KURSSI
17.75 EUR -0.73%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Orgaaninen kasvu sekä varsin hyvin skaalautuva liiketoimintamalli
Suuri osa liikevaihdosta muutamilta asiakkailta, arvoketjun positio sekä melkein koko tuotanto yhden tehtaan varassa Kiinassa
Kannattava kasvuyhtiö, arvostuskertoimet pörssin keskiarvon yläpuolella oikeutetusti

Analyytikko

Juha Kinnunen
+358 40 778 1368

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: video
31.5.
2017

Deetee sijoituskohteena

Detection Technologyn (DT) kasvutarina palaa poikkeuksellisen vauhdikkaan vuoden 2016 jälkeen takaisin painovoiman piiriin kuluvana vuonna. DT:llä on kuitenkin arviomme mukaan edelleen erittäin hyvät edellytykset jatkaa voimakasta kasvuaan lähivuosina ja marginaalipaineista huolimatta kasvu tulee olemaan hyvin kannattavaa. Olemme julkaisseet yhtiöstä maksuttoman laajan raportin, joka on luettavissa https://www.inderes.fi/kasvutarina-jatkuu-lahivuosina

 

Tyyppi: news
31.5.
2017

Olemme julkaisseet laajan raportin Detection Technologystä, joka on luettavissa maksutta inderes.fi -analyysipalvelussa.

Tyyppi: company_report
30.5.
2017

Detection Technologyn (DT) kasvutarina palaa poikkeuksellisen vauhdikkaan vuoden 2016 jälkeen takaisin painovoiman piiriin kuluvana vuonna. DT:llä on kuitenkin arviomme mukaan edelleen erittäin hyvät edellytykset jatkaa voimakasta kasvuaan lähivuosina ja marginaalipaineista huolimatta kasvu tulee olemaan hyvin kannattavaa. Pidemmän aikavälin näkymiin suhtautettuna osakkeen arvostustaso on mielestämme kohtuullinen, joten toistamme lisää-suosituksemme tavoitehinnalla 18,0 euroa.

Tyyppi: company_report
26.4.
2017

Röntgenkuvantamislaitteiden, järjestelmien ja komponenttien toimittaja Detection Technologyn (DeeTee) eilen julkaisema Q1-tulos oli erinomainen. Sekä kasvu että kannattavuus ylittivät Q1:llä odotuksemme. Myös näkymät vaikuttavat edelleen lupaavilta, vaikka epävarmuus pysyy korkeana. Uskomme edelleen erityisesti yhtiön kannattavuuden laskevan nykytasoilta kilpailun kiristyessä erityisesti lääketiedeliiketoiminnassa, mutta toisaalta kasvunäkymät ovat vahvat. Olemme nostaneet 2017 tulosennusteitamme vahvan Q1:n jälkeen noin 8 % ja samalla nostamme tavoitehintamme 18,0 euroon (aik.

Tyyppi: video
26.4.
2017

Deetee Q1 tuloskommentit tj Hannu Martola

Detection Technologyn toimitusjohtaja Hannu Martola kommentoi livenä kuvatussa haastattelussa vahvalla kasvu-uralla jatkanut ensimmäistä kvartaalia. Analyytikko Juha Kinnunen kysyy kilpailutilanteesta ja loppuvuoden näkymistä.

Tyyppi: video
26.4.
2017

DeeTee Q1: tulos ylitti ennusteet

Inderesin analyytikko Juha Kinnunen kommentoi odotukset ylittänyt Detection Technologyn tulosta. Deetee jatkaa tuttua kovaa kasvu-uraansa.

Sivut

Detection Technology

ISIN: 
FI4000115464
Market place: 
First North
Exclude from ranking: 
Detection Technology lyhyesti

Detection Technology on globaali röntgenkuvantamislaitteiden järjestelmien ja komponenttien toimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Detection Technologyn liikevaihto oli 43 miljoonaa euroa vuonna 2015. Yhtiöllä on noin 160 asiakasta 40 maassa. Detection Technology työllistää noin 340 henkillöä Suomessa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ First North Finland -markkinapaikalle.