Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Finnair järjestää pääomamarkkinapäivän 12.11.2019 klo 13.00 analyytikoille, sijoittajille ja salkunhoitajille.

Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner ja muut johtoryhmän jäsenet käyvät tapahtumassa läpi Finnairin strategiaa, taloudellisia tavoitteita ja markkinanäkymiä. Tarkempi ohjelma on alla. Tapahtuma on englanniksi.  

Agenda

@ 13:00  Welcome

Finnair strategy update – CEO Topi Manner

Network and fleet – CCO Ole Orvér

14:10  Break

14:40  Operational excellence – COO Jaakko Schildt

Retailing strategy – SVP Customer Experience Piia Karhu and CCO Ole Orvér

15:30  Break

15:50  Creating value for shareholders – CFO Mika Stirkkinen

Closing words – CEO Topi Manner

17:00  Webcast ends

Yllä olevat kellonajat ovat suuntaa antavia.  Analyytikot ja institutionaaliset sijoittajat voivat pyytää ilmoittautumisohjeita osoitteesta [email protected]. Toivotamme yksityissijoittajat ja median tervetulleiksi seuraamaan tapahtumaa suoran webcastin välityksellä. 

Käy kauppaa. (Finnair)

Finnair on maailman pisimpään toimineita lentoyhtiöitä. Finnairin reittiverkosto yhdistää Aasian, Pohjois-Amerikan ja Euroopan pohjoiset alueet Helsinki-Vantaan kotikentän kautta. Sen toiminta perustuu laatuun, luotettavuuteen ja turvallisuuteen sekä pohjoismaisesta puhtaasta luonnosta inspiraationsa saaneeseen muotoiluun. Helsingin maantieteellinen sijainti antaa Finnairille selvän kilpailuedun, sillä nopeimmat yhteydet useiden Euroopan kohteiden ja Aasian mega-kaupunkien välillä kulkevat Helsingin kautta.