Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Hintalappu Huhtamäkeen alkaa olla kiinnostava

Huhtamäen iskunkestävyys todistettiin finanssikriisin tyrskyissä. Koronakriisi on kuitenkin vaikeampi pala purtavaksi. Lipun hinta laadukkaan, kasvavan ja defensiivisen yhtiön kyytiin alkaa olla silti kiinnostava. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

Videon aiheet kellotettuna:

00:20 Huhtamäki luovi mallikkaasti finanssikriisissä. Millä tavoin yhtiölle koronaviruspandemiasta tulevat haasteet eroavat yli kymmenen vuoden takaisista haasteista finanssikriisissä?

01:50 Huhtamäellä on maailmanlaajuinen tuotantoverkosta. Miten yhtiön tuotanto on rullannut, kun monissa maissa on toimeenpantu poikkeustoimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi?

03:30 Koronaviruksen arvioidaan aiheuttavan talouteen lyhytaikaisen notkahduksen, josta toipuminen olisi nopeaa. Mitä tällaisen arvion toteutuminen tarkoittaisi Huhtamäen näkökulmasta?

05:20 Huhtamäen osakkeen arvostus on ollut verrattain korkea viime vuosina. Miltä osakkeen arvostuskuva näyttää nyt osakekurssin selvän pudotuksen ja ennustemuutosten alaspäin tarkistusten jälkeen?

Uusin yhtiöraportti Huhtamäestä Inderes Premium -jäsenten luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/kasvu-ja-laatu-alkavat-olla-kohtuullisissa-hin....

Käy kauppaa. (Huhtamäki)

Huhtamäki on maailmanlaajuisesti toimiva ruuan ja juoman pakkaamisen asiantuntija. 77 tuotantolaitoksen ja 24 vain myyntiin keskittyvän yksikön verkostomme yhteensä 34 maassa antaa meille erinomaiset valmiudet tukea asiakkaidemme kasvua kaikkialla, missä he toimivat. Noin 17 700 työntekijäämme kehittää ja valmistaa kolmea eri teknologiaa hyödyntäen pakkauksia, jotka auttavat huipputuotteita saavuttamaan enemmän kuluttajia, helpommin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 miljardia euroa. Emoyhtiö Huhtamäki Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä, ja yhtiön pääkonttori on Espoossa.