Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Huomenna ei päästä keittämään Nokia-kahveja: Q1’2019 prekommentit

Huomenna ei päästä keittämään Nokia-kahveja, povaa analyytikko Mikael Rautanen. Kilpailijoilla Ericssonilla ja Huaweilla vuosi on startannut vauhdikkaasti, mutta Nokia on ohjeistanut lätkämailavuotta jossa hillot tehdään vuoden lopussa. Nyt on menossa tärkeä strateginen paalutusvaihe verkkomarkkinalla ja Nokialla on aluevaltauksissaan kiihdytettävää.

Seuraa Nokiaa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/nokia

Nokian pretuloskommentti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/uutiset/nokia-q1-torstaina-odotamme-huonoa-tulosta-hyvilla-selityksilla

Nokian tuloslive ilmestyy tänne https://www.inderes.fi/fi/videot/nokia-q1-tuloslive-lahetys-alkaa-254-klo-840

Käy kauppaa. (Nokia)

Nokia on maailmanlaajuisesti toimiva tietoliikennealan konserni. Yhtiöllä on kaksi liiketoiminta- aluetta. Nokia Networks valmistaa verkkolaitteita, kehittää niihin uusia ohjelmistoratkaisuja sekä myy teleoperaattoreille palveluja ja teknologiayksikkö hallinnoi yhtiön patentoimia keksintöjä sekä lisensoi ja kehittää niitä. Yhtiön juuret ovat Tampereella vuonna 1865 perustetussa puuhiomossa, joka yhtiöitettiin vuonna 1871 nimellä Nokia Aktiebolag. Nokian osake noteerataan myös New Yorkin pörssissä.