Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Ilkka-Yhtymä jatkaa muutostaan. Tuore yritysjärjestely antaa lisää kapasiteettia kasvuun, tai herkkujen jakamiseen osakkeenomistajille. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi kohonnutta arviotamme osien summasta per osake.

Ilkka-Yhtymän tuore Premium-raportti https://www.inderes.fi/fi/osissa-yha-houkuttelevasti-realisoitumatonta-a...

Laaja raportti (kaikille avoin) https://www.inderes.fi/fi/osissa-merkittavasti-nykykurssia-enemman-arvoa

00:00 Esittely
00:20 Mediamainonnan kehitys?
01:19 Vuodenvaihteessa Alma Media osti Alma Mediapartnersin 35 %:n vähemmistöosuuden Arena Partnersilta 53 MEUR:lla. Ilkka omistaa taas 41 % Areenasta. Miltä kauppa näyttää Ilkan vinkkelistä? Taisit ennakoida tämänkaltaista järjestelyä syksyllä ilmestyneessä laajassa rapsassa?
03:46 Nostit tuoreessa mallissa osien summaa 6,6 euroon per osake. Mitä siinä oli takana?

Käy kauppaa. (Ilkka)

Ilkka on vuonna 1906 perustettu konserni, joka tuottaa median, viestinnän, markkinoinnin ja painamisen palveluita kuluttajille ja yrityksille. Ilkka-Yhtymällä on myös merkittävä omistus Alma Mediasta. Konserni koostuu kolmesta liiketoimintaosasta Media- ja markkinointipalvelut, Painopalvelut, sekä Markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalvelut.