Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Osakesäästäjät | Investors House sijoituskohteena

Toimitusjohtaja Petri Roininen kertoo Investors Housesta sijoituskohteena, jonka jälkeen hän vastaa osallistujilta tulleisiin kysymyksiin. Kysymykset esittää Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman.

--
Osakesäästäjät on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia vaurastumaan. Yhteisö tarjoaa sijoittajille riippumatonta informaatiota, koulutusta ja rahanarvoisia jäsenetuja. Osakesäästäjät koostuu 37 paikallisyhdistyksestä ja sillä on alajärjestö nuorille (Nuoret Osakesäästäjät). Osakesäästäjillä on pitkä historia, sillä se on perustettu jo vuonna 1980.

https://www.osakeliitto.fi/nyt/

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. Yhtiö on ollut listattuna Nasdaq Helsingin päälistalla vuodesta 1989.