Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Kasvuwebinaari: Miten kasvuyhtiö kehitetään nollasta miljardin euron arvoiseksi?

Millaisista kasvuyhtiöistä tunnettu pitkän linjan pääomasijoittaja kiinnostuu, ja millaisten yhtiöiden menestykseen hän uskoo? Muun muassa näistä aiheista keskustellaan Springvestin kasvuwebinaarissa, jonka vieraana on Mikko Suonenlahti.

Mikko Suonenlahti on ollut jo viidettä vuosikymmentä mukana kehittämässä aikaisen vaiheen teknologiayrityksiä ja tukemassa yritysten perustajia. Hän on toiminut noin sadan yrityksen hallituksessa kymmenessä eri maassa. Yritykset, joihin hän on sijoittanut ovat saavuttaneet lähes 3 miljardin euron arvon, joista kaksi yli 1MRD€ ja kolme kukin yli 200 M€, mukaan lukien kaksi Nasdaq US:n listautumista.

Webinaarin aiheita
- Mitä yli 5000 pitch deckin lukeminen on opettanut kasvuyhtiöistä?
- Millainen rooli rahoituksella on kasvuyhtiön eri vaiheissa?
- Miten hyvä hallintotapa auttaa kasvuyhtiötä menestymään?
- Millainen strategia auttaa kasvuyhtiötä kasvamaan voimakkaasti?
- Mihin sijoittajan kannattaa nyt kiinnittää huomiota arvioidessaan kasvuyhtiötä?

Webinaariin voi ilmoittautua ennakkoon täältä. Tallenne tilaisuudesta ilmestyy myöhemmin myös Inderesin sivuille.

Springvest on sijoituspalveluyhtiö, joka järjestää alustallaan kasvurahoituskierroksia listaamattomille kasvuyhtiöille. Yhtiön webinaareissa käsitellään kasvusijoittamiseen liittyviä teemoja.

Springvest tarjoaa kasvurahoitusta yrityksille ja sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa listaamattomiin osakkeisiin. Springvest sijoittaa muiden sijoittajien tapaan kohdeyhtiöihin, joiden kasvurahoitusalustana se toimii. Springvestin tulovirrat muodostuvat rahoituskierrosten rahallisista palkkioista sekä osakeoptioista kohdeyhtiöissä. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Tampereella.