Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Nokian kaapissa on liikaa luurankoja

Nokian kaapin ovet eivät enää pystyneet pitämään luurankoja sisällään: ruma totuus vyöryi esiin tulosraportissa annettujen heikkojen näkymien muodossa. Sijoittajan kannattaa nyt katsoa yhtiötä sivussa. On epäselvää, kuinka syvälle rakenteisiin imeytyneitä ongelmat ovat. Osingon leikkaaminen saa hälytyskellot soimaan. Mikael Rautanen kommentoi videolla Nokiaa ja missä meidän analyysi on mennyt pieleen.

Seuraa Nokiaa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/nokia

Aiheet kellotettuna:

00:30 Miksi käännymme vähennä-puolelle?
02:33 Miten Nokia on tähän asti onnistunut pitämään luurangot kaapissa?
04:09 Nokian ongelmat
06:33 Mistä osingon leikkaus kertoo?
08:10 Surin asema kyseenalaistettu
08:50 Nokia Sijoituskohteena
10:08 Nokian osakkeen arvostus
11:56 Nokia yritysostokohteena
13:30 Missä meidän Nokia-analyysi meni pieleen?

 

 

Käy kauppaa. (Nokia)

Nokia on maailmanlaajuisesti toimiva tietoliikennealan konserni. Yhtiöllä on kaksi liiketoiminta- aluetta. Nokia Networks valmistaa verkkolaitteita, kehittää niihin uusia ohjelmistoratkaisuja sekä myy teleoperaattoreille palveluja ja teknologiayksikkö hallinnoi yhtiön patentoimia keksintöjä sekä lisensoi ja kehittää niitä. Yhtiön juuret ovat Tampereella vuonna 1865 perustetussa puuhiomossa, joka yhtiöitettiin vuonna 1871 nimellä Nokia Aktiebolag. Nokian osake noteerataan myös New Yorkin pörssissä.