Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Nokian Renkaat: Sumuvalot täytyy pitää päällä

Nokian Renkaat evästi viime viikolla analyytikoita järjestämässään konferenssipuhelussa. Hernerokkasumu ei ole hälventynyt rengasmarkkinan yltä edelleenkään. Millaisin suuntaviivoin lähivuodet tullaan nykytietojen valossa menämään? Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

Lisää kommentteja Nokian Renkaiden puhelinkonferenssista voit lukea täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/nokian-renkaiden-qa-puhelinkonferenssi...

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:30 Toimintaympäristö: Kysymysmerkkejä täynnä
02:30 Mitä tapahtuu, kun koronavirus on selätetty?
03:47 Strategia ja taloudelliset tavoitteet: Millaiset askelmerkit realistiset?
07:20 Daytonin speksit: Milloin tulos saadaan pinnalle?
09:40 Osakkeen arvostus ja käypä arvo

 

Käy kauppaa. (Nokian Renkaat)

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka tarjoaa mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Tietotaitomme kumpuaa pohjoismaisista juurista ja arvomaailmasta. Henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin kehittämiemme renkaiden tavoitteena on kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Konserniimme kuuluu myös autonhuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut Vianor-ketju. Vuonna 2019 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 700. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.