Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Orionin vahva vuosi 2020 päättyi hieman vaimeahkoon viimeiseen neljännekseen. Myös ohjeistus vuodelle 2021 oli sävyltään synkähkö, joskin vertailukausi on väkivahva. Toimitusjohtaja Timo Lappalainen kommentoi Vernerin haastattelussa.

Orion-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/orion

-Videon aiheet-

00:00 Tekijät Q4:sen suorituksen takana
01:03 Mistä 2021-ohjeistuksessa mainittu liikevaihdon lasku johtuu?
02:23 Kuinka paljon liikkuvia osia ohjeistuksessa on?
04:14 Mitkä on näitä teidän suurimpia lääkkeitä ja markkina-alueita, missä näette lähivuosille tulevan painetta kilpailijoiden ja hintojen suunnalta?
05:15 Minkälaista ERP-uudistusta Orion on tekemässä ja miten riskit pidetään hallussa?
06:48 Minkälaisia summia ERPiin ja pääkonttorin saneeraukseen ollaan investoimassa ja mitä hyötyjä yhtiö odottaa niistä saavan?
08:18 Miten paljon Easyhaleristä ja Nubeqasta voidaan odottaa tulevan myötätuulta lähivuosille ja mitä muuta Orion vielä tarvitsee 1,5 miljardin euron liikevaihtotavoitteen saavuttamiseksi?
09:23 Vuoden 2025 tavoitteiden uhat
10:19 Darolutamidin tutkimukset ARASENS ja ARANOTE?

Käy kauppaa. (Orion)

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostosairaudet, syöpäsairaudet, suomalaisen tautiperimän harvinaissairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä.