Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Solteq Q2'19: tulos parani vertailukaudesta, ohjeistus toistettiin

Solteqin Q2-liikevaihto kasvoi hieman ja tulos parani vertailukaudesta. Yhtiö investoi edelleen voimakkaasti tuotekehitykseen ja aktivoi suuren osan kyseisistä kuluista taseeseen. Solteq toisti odotetusti selvää liikevoiton kasvua arvioivan ohjeistuksensa. Analyytikko Joni Grönqvistin haastateltavana yhtiön toimitusjohtaja Olli Väätäinen.

Solteqin puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2019 https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/solteq-oyjn-puolivuosikatsaus-11-30...

00:10 Raportin pääkohdat
01:41 Tuotekehitys ja -panostukset
04:03 Markkinat
06:04 Milloin parantunut tilauskertymä alkaa näkymään liikevaihdossa?

Solteq https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/solteq

Käy kauppaa. (Solteq)

Solteq on vuonna 1982 perustettu pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Keskeisiä toimialoja, joista yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus, ovat kauppa, teollisuus, energia ja palvelut. Solteq toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa sekä Iso-Britanniassa. Solteqin palvelut kattavat pilvestä tarjottavien IT-ratkaisujen koko elinkaareen, sähköisen liiketoiminnan kehityksen konsultoinnista ja palvelumuotoilusta toteutuksiin ja ylläpitoon.