Solteq
KURSSI
1.66 EUR -0.6%
OSTO 1.66 ALIN 1.66 VAIHTO (KPL) 3 507
MYYNTI 1.67 YLIN 1.67 VAIHTO (VAL) 0,006 Milj. EUR
KURSSI
1.66 EUR -0.6%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Vakaa markkina-asema ja jatkuvat palvelut, yritysostot ja kansainvälistyminen, kannattavuuden nousu tavoitetasolle
Jäykkä kustannusrakenne, pieni koko ja mittakaavaedut suuria toimijoita vastaan, riippuvuus yhdestä asiakastoimialasta
Vakaa kannattavuus ja liiketoiminnan maltillinen riski, absoluuttisesti ja vertailukelpoisesti kohtuullinen arvostus, osien summa -arvonmääritys indikoi arvonnousupotentiaalia

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: company_report
18.7.
2017

Yhtiön Q2-tulos jäi selvästi odotuksistamme, kun sekä yhtiön kasvu että kannattavuus jäivät ennusteitamme heikommaksi. Odotamme kuitenkin yrityskauppojen ja rekrytointien nostavan yhtiön jälleen vahvalle kasvu-uralle vuoden loppupuolella. Yhtiö käy uuden toimitusjohtajan johdolla läpi transformaatiota laaja-alaisemmaksi ja ketterämmäksi digitaalisten asiakasratkaisujen tarjoajaksi, mikä on mielestämme oikea suuntaus, mutta muutos rasittaa tuloskasvua lyhyellä aikavälillä.

Tyyppi: news
18.7.
2017

Laskemme Solteqin suosituksen jälleen vähennä-tasolle (aik. lisää) ja osakkeen tavoitehinnan 1,75 euroon negatiivisten ennustemuutosten myötä. Yhtiön Q2-tulos jäi selvästi odotuksistamme, kun sekä yhtiön kasvu että kannattavuus jäivät ennusteitamme heikommaksi.

Tyyppi: company_report
12.7.
2017

IT-palveluyhtiö Solteq julkaisee Q2-raporttinsa perjantaina. Odotamme yhtiön raportoivan Q2:lta lievästi vertailukautta korkeamman liikevaihdon ja liikevoiton yrityskauppojen ja parantuneen operatiivisen tehokkuuden tukemana, sekä toistavan paranevaa oikaistua liikevoittoa ennakoivan ohjeistuksen. Nostimme kesäkuussa tehdyn yrityskaupan myötä hieman vuosien 2017-2018 tulosennusteitamme. Ennustemuutosten ja vertailuryhmän arvostustason nousun myötä näemme osakkeessa lievää nousuvaraa. 

Tyyppi: news
13.6.
2017

eCraft tiedotti eilen ostaneensa liiketoimintakaupassa Solteqin Dynamics 365 Operations (entinen AX) -liiketoimintayksikön nykyisine henkilöineen ja asiakkaineen. Kauppa on Solteqille pieni, eikä yhtiö itse näin ollen tiedottanut asiasta.

Tyyppi: news
13.6.
2017

Solteq tiedotti eilen ostaneensa inPulse Works Oy:n 3,5 MEUR:n velattomalla kauppahinnalla. Yrityskaupan myötä Solteq laajenee uuteen asiakas-segmenttiin ja tarjoaa palveluja sähkö-, kaukolämpö- sekä vesiyhtiöille. Lisäksi kauppa vahvistaa Solteqin BI- ja analytiikkaosaamista.

Tyyppi: inderes_qa
9.5.
2017

Iltaista arvoisat vastanottajat! Katselin teidän Solteq infojanne joltakin palstaltanne, liekö ollut osakevertailu: Silmiin sattui pari hassua juttua osinjakosuhteen suhteen: - 2016 eps oli 0,08 / osinko 0,05 / jakosuhde% 18,4 -2017(e) eps oli 0,10 / osinko 0,06 / jakosuhde% 103 pilkku jotain Eikö jakosuhdetta lasketa eps:tä? vai onko sattunut krijoitusvirhe? (henkilötiedot poistettu) 

Sivut

Solteq

ISIN: 
FI0009007991
Solteq lyhyesti

Solteq on kaupan, logistiikan ja palvelualan ohjelmistoratkaisuihin ja -palveluihin keskittynyt yhtiö. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman palveluja läpi kaupan alan arvoketjun, toimitusketjun optimoinnista kuluttaja-asiakastiedon hallintaan. Yhtiön ohjelmistoratkaisut perustuvat niin omaan tuotekehitykseen kuin globaaleiden ohjelmistotalojen, kuten Microsoftin, SAP:n ja Symphony EYC:n ratkaisuihin.

Solteq toimii tällä hetkellä pääasiassa Suomessa, mutta yhtiö on tehnyt asiakkailleen toimituksia yli 20 maassa. Yhtiön palveluksessa on noin 290 henkilöä. 

Solteqin sijoittajasivut