Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Stora Enson arvostus houkuttaa kurssilaskun jälkeen

Stora Enson osake on puolittunut viimeisen vuoden aikana, ja sijoittajat repivät hiuksia päästään. Nyt osakkeen arvostus alkaa kuitenkin olla kohdallaan ja osinkotuotto yli 6 %. Analyytikko Antti Viljakainen näkee yhtiön käyvän arvon reippaasti nykykurssia korkeammalla, mutta makrotalouden epävarmuus voi heiluttaa osaketta suuntana tai toiseen lyhyellä välillä. Pitkäjänteiselle sijoittajalle heilunta petaa ostopaikkaa.

Stora Enson avainluvut, osinkoennusteet ja analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/stora-enso

Tuore yhtiöraportti löytyy täältä (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/markkina-hyytyy-mutta-paljon-pahaa-jo-hinnassa

00:18 Mitä kaikkea heikkoa uutisvirtaa on eetterin tullut?
00:45 Miten tämä vaikuttaa Stora Ensoon?
01:40 Voiko metsäyhtiöt kääntyä jopa tappiolliseksi?
03:45 Osake on puolittunut vuoden aikana, miltä Storan käypä arvo näyttää?
05:30 Mitä riskejä salkkuun sujahtaa jos ostaa Stora Ensoa?

Käy kauppaa. (Stora Enso)

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 10,1 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssa (STE A, STE R). Lisäksi Stora Enson ADR-todistuksilla (SEOAY) käydään kauppaa Yhdysvalloissa.