Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Taalerin arvo on Garantian kultaisissa kahleissa

Taalerin osake on madellut viisi vuotta. Osakkeen arvostus on edullinen, mutta sitä kahlitsee Garantian pääomia imevä musta-aukko sekä varainhoidon rönsyilevä kulukulttuuri. Garantian myyminen ja varainhoidon skarppaus olisivat selkeitä ponnahduslautoja arvostuksen purkautumiseen. Analyytikko Sauli Vilén käy Taaleria sijoituskohteena läpi.

Tuore laaja raportti https://www.inderes.fi/fi/dolorosan-loppu-haamottaa

Aiheet kellotettuna:

00:20 Taaleri rautalangasta vääntäen
01:23 Päätrendit
03:05 Taalerin pääongelmat
06:15 Onko Garantia ollut hyvä sijoitus Taalerille?
08:18 Onko Garantiassa koira haudattuna?
11:13 Energia-segmentin potentiaali
14:20 Osake edullinen, mutta arvo on Garantian vankina
20:10 Riskit

 

Käy kauppaa. (Taaleri)

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.