Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Taalerin pitää lunastaa markkinan luottamus

Markkinan luottamus Taaleriin on heikentynyt merkittävästi varainhoidon kannattavuuden jälleen repsahtaessa. Osakkeen arvostus on matala, mutta korkeamman arvostuksen saadakseen yhtiön pitää ansaita ensin luottamus. Loppuvuonna piileskelee myös negarin riski. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi Vernerin haastattelussa Taaleria sijoituskohteena.

Seuraa Taaleria täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/taaleri

00:10 Mikä kaikki on painanut osakekurssia alaspäin?
01:10 Olemmeko katsoneet Taaleria liian ruusuisin silmin?
04:00 Kuinka luottavainen Sauli on varainhoidon kannattavuusongelmien hoitoon?
07:40 Loppu vuonna on negaririski

Käy kauppaa. (Taaleri)

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.