Taaleri
1061 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
10.23 EUR -0.29%
OSTO 10.22 ALIN 10.23 VAIHTO (KPL) 4 690
MYYNTI 10.23 YLIN 10.30 VAIHTO (VAL) 0,048 Milj. EUR
KURSSI
10.23 EUR -0.29%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Vahvat tuloskasvunäkymät varainhoidossa ja M&A-optio
Nykyisen pitkän härkämarkkinan kestävyys
Osake on houkuttelevasti hinnoiteltu suhteessa sen vahvoihin tuloskasvunäkymiin ja M&A-optioon

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 0258908

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: company_report
5.7.
2017

Tarkistamme Taalerin tavoitehintamme tasolle 11,0 euroa (aik. 9,0 euroa) ja nostamme suosituksemme tasolle osta (aik. lisää). Ennusteemme ovat nousseet selvästi positiivisen tulosvaroituksen sekä MattiOven irtautumisen myötä ja samalla luottamuksemme tulosparannuksen realisoitumista kohtaan on kasvanut merkittävästi. Suhteessa päivitettyihin ennusteisiimme osake on halpa ja tavoitehintamme on linjassa päivitetyn osien summa analyysimme kanssa.

 

Tyyppi: news
5.7.
2017

Tarkistamme Taalerin tavoitehintamme tasolle 11,0 euroa (aik. 9,0 euroa) ja nostamme suosituksemme osta-tasolle (aik. lisää).

Tyyppi: news
3.7.
2017

Taaleri kertoi perjantaina myyvänsä MattiOvi Oy:n JELD-WEN holdingsille. Taaleri omisti Mattiovesta 20 %, Taalerin asiakkaat 60 % ja Mattioven toimiva johto 20 %.

Tyyppi: news
21.6.
2017

Taaleri tiedotti eilen päivittävänsä arviotaan vuoden 2017 tuloskehityksestä ylöspäin. Taalerin liikevoiton arvioidaan olevan H1:llä yli 35 % liikevaihdosta.

Tyyppi: news
7.6.
2017

Mallisalkkumme kasvatti eilen tehdyillä kaupoilla Taalerin omistusta hieman alle 7 %:iin aiemmasta noin 4 %:sta.

Tyyppi: company_report
6.6.
2017

Olemme tänään ostaneet mallisalkkuumme 700 kpl Taalerin osakkeita. Määrä vastaa noin 3 % koko salkustamme ja oston myötä Taalerin paino nousee 7 %:iin koko salkkumme pääomista. Pidämme Taaleria selvästi alihinnoiteltuna suhteessa sen käypään arvoon ja näemme siinä selkeää turvamarginaalia. Osakkeen tuotto-odotus onkin mielestämme edelleen erittäin hyvä ja odotamme osien summassa piilevän arvon purkautuvan asteittain kannattavuusparannuksen realisoituessa.

Tyyppi: company_report
26.5.
2017

Toistamme Taalerin 9,0 euron tavoitehintamme ja lisää-suosituksemme tavattuamme yhtiön johtoa. Näkemyksemme mukaan yhtiön myynti on vetänyt alkuvuonna hyvin ja myös kriittinen kulukuri tuntuu pitävän. Yhtiöllä pitäisikin olla hyvät mahdollisuudet parantaa operatiivista kannattavuuttaan selvästi kuluvana vuonna ja suhteessa tähän arvostustaso on edullinen. Haluamme kuitenkin nähdä konkreettisia merkkejä tulosparannuksen realisoitumisesta ennen voimakkaamman näkemyksen ottamista.

Sivut

Taaleri

Taalerin lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taalerin sijoittajasivuille

Taaleri Oyj on Inderesin vähemmistöomistaja 40 %:n omistusosuudella.