Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Mallisalkku

Taaleri

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Vahvat tuloskasvunäkymät varainhoidossa ja M&A-optio
Nykyisen pitkän härkämarkkinan kestävyys
Osake on houkuttelevasti hinnoiteltu suhteessa sen vahvoihin tuloskasvunäkymiin ja M&A-optioon

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 0258908

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: inderes_qa
21.4.
2017

Taalerin kurssikehitys on ollut viime aikoina hyvinkin vaisua. Silti yhtiö on teidän mallisalkussanne ja taisi myös piipahtaa top3-listallanne. Kassassa yhtiöllä on toki pääomaa mahdollista M&A-korttia varten, mutta jos tätä ei huomioida miten näette yhtiön suoriutuvan lähitulevaisuudessa, ja mikä erottaa Taalerin muista suomalaisista varainhoitoyhtiöistä edukseen?

Tyyppi: morning_review
1.3.
2017
Alaotsikot:
 • Trumpin elvytyspuheiden detaljit loistivat jälleen poissaolollaan
 • Nokian ostotarjous Comptelista: miten toimia?
 • Taaleri H2 - yhtiöllä edelleen paljon todistettavaa

Siilin osaketta hinnoitellaan noin 15 % alle yhtiön vertailuryhmän, vaikka yhtiö lukeutuu edelleen mielestämme sektorin voittajiin ja Siilillä on pitkältä ajalta näyttöjä vahvasta tuloskasvusta

Tyyppi: company_report
1.3.
2017

Taalerin H2-raportti oli kaksijakoinen. Vaikka raportti jäikin tuloksen osalta odotuksistamme, vahvisti yhtiön vahva kasvu sekä aggressiiviset kasvutavoitteet uskoamme Taalerin tuloskasvupotentiaaliin. Tuloskasvun realisoituessa arvostus on edelleen houkutteleva, mutta jatkuvat tulospettymykset ja haasteet kulujen kanssa nostavat riskiprofiilia. Näemme yhtiön osissa edelleen merkittävää arvoa ja tämä rajaa osakkeen laskuvaraa selvästi. Osien arvon realisoituminen ei kuitenkaan ole realistista ilman Varainhoidon kannattavuusparannusta tai onnistumisia yritysjärjestelyissä.

Tyyppi: video
28.2.
2017

TAALERI H2-tuloshaastattelu tj Juhani Elomaa

Taalerin toimitusjohtaja Juhani Elomaa kuvailee H2-tulosta. Analyytikko Sauli Vilén kysyy Taalerin kulujen tarkastelusta, energialiiketoiminnan starttaamisen sujumisesta, pyytää avaamaan Taalerin kunnianhimoisia kasvutavoitteita sekä Juhania kommentoimaan, mitä suuresta käteiskassasta pitäisi ajatella. 

Tyyppi: morning_review
24.2.
2017
Alaotsikot:
 • Saksan budjettiylijäämä paisui ennätyslukemiin
 • Taaleri H2 tiistaina - kustannustehokkuuden pitää parantua
 • Apetit päivitys - tulos ei näytä kääntyvän helpolla

Vincit julkaisi tänään aamulla pääpiirteissään odotustemme kanssa linjassa olevan H2-raportin. 

Tyyppi: morning_review
11.1.
2017
Alaotsikot:
 • Trumpin talouspolitiikassa selvä potentiaali kasvuennusteiden nostoihin
 • Etteplan päivitys - osake on lyhyellä tähtäimellä täyteen hinnoiteltu
 • Sijoitusrahastoihin virtasi merkittävästi uutta pääomaa loppuvuoden aikana

eQ:n arvostustaso on kiristynyt kohonneen osakekurssin myötä ja näkemyksemme mukaan tuloskasvunäkymät ovat jo täysimääräisesti hinnoiteltu osakekurssiin

Tyyppi: morning_review
20.12.
2016
Alaotsikot:
 • Kotipizza Q3 keskiviikkona - ketjumyynnin vahva kasvu ajaa tulosparannusta
 • Japanin keskuspankki tarkisti talousnäkymiä, geopoliittiset jännitteet kasvussa
 • Vuoden viimeisen yhtiöillan videot katsottavissa InderesTV:ssä

Japanin keskuspankki jatkoi odotetusti voimakkaasti elvyttävällä linjallaan kaksipäiväisen kokouksen päätteeksi. Negatiivisten korkojen ympäristö tulee jatkumaan. BOJ antoi nyt kuitenkin hieman aikaisempaa positiivisemman kuvan talousnäkymistä, mikä tuki hieman osakemarkkinoita Japanissa.

Tyyppi: video
20.12.
2016

Inderes yhtiöilta: joulukuu - Taaleri

Taaleria sijoituskohteena yhtiöillassa oli avaamassa yhtiön varatoimitusjohtaja Karri Haaparinne. Taalerilla on monta eri kasvuaihioita, joista esimerkkinä toimii Taalerin investoinnit uusiutuviin energiamuotoihin. Yhtiöllä on mahdollisuus kasvattaa liikevaihdon kokoluokkaa merkittävästi, mutta Taalerin yhdeksi haasteeksi voi osoittautua eri kasvuaihioiden hallitseminen ja järkeistäminen.

Taaleri

Taalerin lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taalerin sijoittajasivuille

Taaleri Oyj on Inderesin vähemmistöomistaja 40 %:n omistusosuudella.