Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tecnotree: Kasvu sitoo pääomia

Tecnotreen kasvu sitoo isosti pääomia asiakkaiden pitkien maksuaikojen takia. Tuloskehitys ei muutenkaan ole ollut täysin odotusten mukaista ja kannattavuuspotentiaali on aiemmin arvioitua pienempi. Analyytikko Roni Peuranheimo kommentoi.

Tecnotree -analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/tecnotree

00:00 Käyttöpääomaa paljon sitova kasvu: vika vai ominaisuus?
02:12 Riskit saatavien suhteen
03:45 Fiilis ohjeistuksesta?
05:50 Kannattavuuspotentiaali
07:45 Tecnotree oli yksi meidän näitä osta-tapauksia jotka ovat sulaneet komeasti käsiin. Onko osake nykykurssilla minkälainen sijoitus? Miltä arvostus näyttää? ​

Tecnotree on vuonna 1978 perustettu kansainvälisesti operoiva ja teleoperaattoreiden palvelemiseen keskittynyt IT-ratkaisutoimittaja. Asiakkailleen Tecnotree tarjoaa pilvipohjaisia järjestelmiä nykyisten tuotteiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan, näiden taustalla olevien prosessien digitalisoimisiin sekä asiakkaan kokeman arvon kasvattamiseen. Yhtiön tuoteportfolio kattaa teleoperaattoreiden liiketoimintatukijärjestelmien lähes koko kentän (order-to-cash).