Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Teleste: Aika kokeilla pikkuvarpaalla vettä

Telesten omistajat ovat jo vuosia odottaneet uuden teknologiasyklin käynnistymistä. Päätös luopua tappiollisista Saksan toiminnoista sekä väistämättä lähestyvä syklin käänne saa meidät kokeilemaan varpaalla veden lämpötilaa. Osakkeen arvostus on maltillinen.

Seuraa Telesteä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/teleste

Aiheet kellotettuna:

00:15 Miten koronavirus vaikuttaa Telesteen nyt Q1:sen ollessa takana?
02:48 Taseen kestävyys?
04:02 Iso uutinen oli vihdoin Saksan palveluliiketoiminnasta luopuminen. Ajatuksia siitä?
05:40 Olemme vuosia puhuneet uuden teknologiasyklin alkamisesta ja miten Telesten hunajapurkki on operaattoreiden hitaiden investointipäätösten vankina. Miksi olet nyt optimistisempi?
08:40 Potentiaali? ​

Käy kauppaa. (Teleste)

Teleste Oyj on kansainvälinen teknologiakonserni, joka kehittää ja tarjoaa video- ja laajakaistateknologioita sekä niihin liittyviä palveluita. Liiketoiminta on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: Video and Broadband Solutions ja Network Services. Video and Broadband Solutions keskittyy tilaajaverkkojen ja videovalvonta- ja informaatiosovellusten tuoteratkaisuihin, kun taas Network Services tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita tilaajaverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Teleste on perustettu vuonna 1954 nimellä Sähköteknillinen tehdas Teleste.