Teleste
KURSSI
8.01 EUR +1.26%
OSTO 8.01 ALIN 7.99 VAIHTO (KPL) 4 811
MYYNTI 8.02 YLIN 8.07 VAIHTO (VAL) 0,039 Milj. EUR
KURSSI
8.01 EUR +1.26%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Vahva markkina-asema ja tuoteportfolio tukevat kasvua. Kannattavuusparannus volyymikasvun ja palveluliiketoiminnan tehostamisen myötä.
Suurten kilpailijoiden alalle tulo ja kilpailutilanteen kiristyminen. Asiakkaiden konsolidaatio heikentää Telesten hinnoitteluvoimaa.
Absoluuttisessa ja suhteellisessa arvostuksessa lyhyellä aikavälillä nousuvaraa. Vakaa kasvu, mutta haastava markkina nostaa hieman riskiä.

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: company_report
17.7.
2017

Teleste kertoi perjantaina tekevänsä Saksan palveluliiketoiminnan negatiivisen kannattavuuskehityksen seurauksena 7,7 MEUR:n alaskirjauksen. Lisäksi vuoden toisen puoliskon aikana toteutetaan uudelleenjärjestelyjä, joihin liittyen kirjataan 1,6 miljoonan euron varaus. Alaskirjauksista sekä alkuvuonna saatujen tilauksien vuodelle 2017 kohdistuvasta vähäisestä osuudesta johtuen yhtiö alensi vuoden 2017 ohjeistusta. Arviomme mukaan ohjeistuksen lasku johtuu alaskirjauksesta, sillä uusimpien tilausten painottuminen ensi vuoden puolelle oli jo tiedossa.

Tyyppi: news
17.7.
2017

Teleste kertoi perjantaina tekevänsä Saksan palveluliiketoiminnan negatiivisen kannattavuuskehityksen seurauksena 7,7 MEUR:n alaskirjauksen. Lisäksi vuoden toisen puoliskon aikana toteutetaan uudelleenjärjestelyjä, joihin liittyen kirjataan 1,6 miljoonan euron varaus.

Tyyppi: news
7.7.
2017

Teleste tiedotti eilen perustaneensa yhdysvaltalaisen Antronixin kanssa yhteisyrityksen, jonka tarkoituksena on edistää molempien yhtiöiden laajakaistaverkkotuotteiden myyntiä Pohjois-Amerikan kaapeliverkko-operaattoreille.

Tyyppi: inderes_qa
15.6.
2017

Tuossa otsikossa se kysymys jo tulikin? Mitkä yhtiöt ovat lähivuosina Helsingin pörssissä niitä, jotka todennäköisemmin ovat oston /yritysjärjestelyjen kohteena (Uponor, Teleste, Kemira ?)

Tyyppi: news
31.5.
2017

Teleste kertoi eilen allekirjoittaneensa raamisopimuksen tanskalaisen kaapelioperaattori Stofan kanssa uuden sukupolven verkkolaitteiden ja -palveluiden toimittamiseksi projektiin, jossa Stofan kaapeliverkko päivitetään DOCSIS 3.1-teknologian mukaiseksi.

Tyyppi: company_report
5.5.
2017

Q1-tulos oli odotetusti heikko, sillä yhtiö lähti alkuvuoteen alhaisella tilauskannalla ja palveluliiketoiminnassa oli selkeitä haasteita. Tulos jäi varovaisista ennusteistamme, kun taas saatujen tilausten piristyminen oli positiivista. Kuluva vuosi on Telestelle välivuosi tuloskasvussa monesta syystä, mutta ensi vuonna yhtiöllä on edellytykset palata vanhalle kasvu-uralle.

Tyyppi: news
5.5.
2017

Laskemme Telesten tavoitehintaa 8,8 euroon (aik. 9,0 EUR) ja toistamme lisää-suosituksemme. Q1-tulos oli odotetusti heikko, sillä yhtiö lähti alkuvuoteen alhaisella tilauskannalla ja palveluliiketoiminnassa oli selkeitä haasteita.

Tyyppi: video
4.5.
2017

Teleste Q1'17 tuloshaastattelu

Telesten toimitusjohtaja Jukka Rinnevaara Inderesin analyytikko Mikael Rautasen tuloshaastattelussa. Vuodesta 2017 on tulossa tuloksellisesti välivuosi.

Sivut

Teleste

ISIN: 
FI0009007728
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Teleste lyhyesti

Teleste on kansainvälinen teknologiakonserni, joka kehittää ja tarjoaa video- ja laajakaistateknologioita sekä niihin liittyviä palveluita. Telestellä on kaksi liiketoiminta-aluetta, jotka ovat Video and Broadband Solutions ja Network Services. Vuonna 2015 Telesten liikevaihto oli 248 MEUR ja sen palveluksessa oli yli 1500 henkilöä. Yhtiön osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.