Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

UPM ja Stora Enso -katsaus: vakaat näkymät, kunhan ei makro tai poliittiset riskit räsähdä

Antti Viljakainen Vernerin haastattelussa metsäyhtiöiden näkymistä Q4 2018 -tulosten jälkeen. Missä tilanteessa ja arvostustasoilla Antti ostaisi metsäyhtiöitä? Vaikka oma tuottovaatimus on eri, kannattaa kuunnella Antin perustelut videon lopussa.

UPM:n tuorein yhtiöraportti tiedonjanoisille löytyy täältä (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/ei-suuryllatyksia-eika-hinnoitteluvirhetta

Stora Enson raportti löytyy vastaavasti täältä https://www.inderes.fi/fi/vakaat-nakymat-jattivat-tulospettymyksen-sivuo...

Molempia yhtiöitä voi seurata inderes.fi, jolloin saat yhtiöiden tai analyytikon tiedotteista ja kommenteista ilmoitukset.

00:20 UPM:n tuloskommentit ja näkymät
02:45 Stora Enson 4. kvartaali ja näkymät
06:30 Millä perusteilla Antti ei odota kummaltakaan tuloskasvua lähivuosina?
08:30 Tulospohjaisesti (esim. P/E-luvuilla) metsäyhtiöt ovat "halpoja", mutta kuinka suuri riski on tulos, eli E-komponentin, laskuun esimerkiksi makrotalouden heikkenemisen myötä?
10:00 Missä tilanteessa Antti ostaisi metsäyhtiöitä kaksin käsin?

Uuden metsäteollisuuden edelläkävijänä UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista tulevaisuutta. Tuotteemme perustuvat uusiutuviin raaka-aineisiin ja ovat kierrätettäviä.

UPM:n liiketoimintarakenne muodostuu seuraavista liiketoiminta-alueista: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Paper Asia, UPM Paper ENA (Eurooppa ja Pohjois-Amerikka) ja UPM Plywood.