Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Admicom

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
4.10.
2022

Yhtiön Q3-tulos oli pitkälti linjassa odotustemme kanssa, mutta edelleen heikentynyt talousympäristö ja yhtiön varovaisena jatkuneet kommentit näkymistä saivat meidät tarkistamaan ennusteitamme pykälällä alaspäin. Admicomin osakkeen arvostus näyttää edelleen kiinnostavalta yhtiön pitkän aikavälin kasvupotentiaaliin nähden, mutta lyhyellä aikavälillä koholla oleva epävarmuus arviomme mukaan rajaa osakkeen nousuvaraa ennen kasvunäkymän kirkastumista.

Analyysi
5.9.
2022

Viime kuukausina talousympäristö on jatkanut heikentymistään, mikä nostaa epävarmuutta Admicomin lähivuosien orgaanisen kasvuvauhdin suhteen.

Analyysi
7.7.
2022

Admicomin toimintaympäristön lyhyellä aikavälillä nousseista epävarmuustekijöistä huolimatta odotamme yhtiön pystyvän jatkamaan ennustamallamme melko maltillisella orgaanisella kasvupolulla lähivuosina. Tämän lisäksi yhtiön viimeisimmät yritysostot vahvistavat yhtiön pitkän aikavälin kasvunäkymiä ja hyvässä skenaariossa myyntisynergiat tukevat orgaanista kasvua jo melko nopeastikin. Osakkeen arvostus näyttää mielestämme houkuttelevalta yhtiön pitkän aikavälin orgaanisiin ja epäorgaanisiin arvonluontimahdollisuuksiin nähden.

Analyysi
22.6.
2022

Vaikka lyhyellä aikavälillä Admicomin toimintaympäristön epävarmuustekijät ovat nousussa, näemme yhtiön pitkän aikavälin kasvumahdollisuudet edelleen hyvinä, joita viime aikojen yritysostot osaltaan myös vahvistavat.

Analyysi
5.4.
2022

Admicomin Q1-tulos oli odotuksiamme parempi, sillä kannattavuutta laimentavista yritysostoista huolimatta yhtiö onnistui pitämään suhteellisen käyttökatteensa vertailukauden erinomaisella tasolla ydinliiketoiminnan vahvan tuloskunnon ansiosta.

Analyysi
24.1.
2022

Admicomin Q4-tulos oli täysin odotustemme mukainen ja myös näkymät ennakoivat odotetusti tänä vuonna paluuta strategiassa tavoiteltuun yli 20 %:n kasvuun. Nykyarvostuksella Admicomin asteittain piristyvä kasvutarina näyttää mielestämme varovaisen kiinnostavalta.

Analyysi
1.12.
2021

Admicomin kasvutarina on ajautunut tänä vuonna sulatteluvaiheeseen, kun koronatilanne ja yhtiön merkittävät sisäiset organisaatiomuutokset ovat jarruttaneet kasvua.

Analyysi
5.10.
2021

Admicomin Q3-tulos oli hieman odotuksiamme parempi, mutta isossa kuvassa raportti ei sisältänyt olennaisia yllätyksiä. Admicomin kasvutarina on ajautunut tänä vuonna sulatteluvaiheeseen, kun koronatilanne ja yhtiön merkittävät sisäiset organisaatiomuutokset ovat jarruttaneet kasvua. Arvioimme orgaanisen kasvuvauhdin (8 %) tehneen pohjat Q3:lla ja jatkossa suunta on asteittain ylöspäin piristyvän uusmyynnin tukemana. 

Analyysi
4.8.
2021

Admicomin huikea kasvutarina on ajautunut tänä vuonna sulatteluvaiheeseen, kun koronatilanne ja yhtiön merkittävät sisäiset organisaatiomuutokset ovat jarruttaneet orgaanista kasvua. Arvioimme haasteiden olevan väliaikaisia ja ensi vuoteen katsottaessa näkymä on piristymään päin. Tämä mielestämme kuitenkin heijastuu jo osakkeen korkeaan arvostukseen ja puoltaa odottamaan parempia ostopaikkoja. 

Analyysi
5.7.
2021

Admicomin Q2-tulos ylitti selvästi varovaiset odotuksemme tasauslaskuyllätyksen ansiosta. Yhtiö kuitenkin toisti varovaisuutta huokuvat kuluvan vuoden näkymänsä, kun koronatilanne ja organisaatiomuutokset odotetusti jarruttavat vielä tänä vuonna uusmyyntiä. Ensi vuoteen katsottaessa näkymä on piristymässä, mutta mielestämme tämä heijastuu jo osakkeen korkeaan arvostukseen. 

Admicom

ipo