Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Admicom

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
16.6.
2020

Moi, olen tässä koittanut teidän analyysien avulla ottaa haltuun SaaS-yhtiöitä, siispä kiitos heti alkuun kattavista laajoista raporteista! Ymmärrän, että analyytikoina olette sidottuja enemmälti 12kk aikaikkunaan tavoitehinnoissanne, mutta itse olen pitkää peliä katsovana sijoittajana koittanut enemmän hahmottaa yleisesti yritysten pitkän aikavälin tuottopotentiaalia. SaaS-yhtiöissä (kuten toki muidenkin alojen yrityksessä) olen huomannut, että pohjaatte osan arvonmäärityksestä verrokkianalyysiin, jossa määritätte esim. hyväksyttäviä EV/S tai EV/EBITDA kertoimia ko. firmoille.

Inderes Q&A
9.1.
2020

P/E luku on tuttu kaikille vähänkään pidempään osakkeisiin sijoittaneelle. Samalla jokaisella on mielikuva mikä on kohtuullinen P/E luku. Sijoittaessa kasvuyhtiöihin kuten Revenio ja Talenom P/E luvut voivat olla todella korkeita. Silloin voidaan käyttää PEG-luku arvioimaan sijoituksen järkevyyttä. Mikä on PEG-luku ja mikä on kohtuullinen/järkevä PEG-luku?

Inderes Q&A
27.3.
2019

Kiitos Admicomin laajasta raportista. Mielenkiintoista luettavaa! Admicomin pavelut sivuavat "tilitoimisto" -palvelun osalta Talenomin palvelua, vaikkakin liiketoimintamallit vaikuttavat olevan tyystin erilaiset. Admicom tuntuu tunkeutuvan syvemmälle yrityksen johtamisen ytimiin. Näettekö, että Admicom syö Talenomin kasvupotentiaalia?

Inderes Q&A
13.12.
2018

Onko Talosofta uusi kilpailija Admicomin markkinalle? Jos on niin miten vertautuu Admicomin palveluun?

Inderes Q&A
1.11.
2018

Moikka! Admicomin liikevaihdosta 90% on jatkuvaa ja siten hyvin ennustettavaa, mutta minkälaisena riskinä näette rakennussyklin kääntymisen laskuun pk-raksafirmojen kannalta? Admicomin liikevaihto lähtee luonnollisesti laskuun, jos asiakasyrityksiä alkaa kaatumaan laskusyklissä.

Inderes Q&A
9.8.
2018

Miten SaaS-yhtiöt Admicom ja Efecte ovat menestyneet asiakastyytyväisyydessä kilpailijoitaan vastaan?

Inderes Q&A
6.8.
2018

Onko Admicomin suunnitelmista kansainvälistymisen suhteen tarkennuksia? Onko yritys tutkinut laajentumista esimerkiksi Ruotsiin: miten suuri investointi tuotteen lokalisointi olisi, mikä kilpailu- tai markkinatilanne siellä on, mikä voisi olla aikataulu laajenemiselle tai sen laajamittaiselle selvittämiselle? Miten realistisena pidätte että Admicom saisi merkittävää kasvua ulkomailta lyhyellä tai keskipitkällä aikahorisontilla?

Inderes Q&A
1.2.
2018

Hei Inderes! Voisitteko antaa oman arvion tästä Admicomin mahdollisesta kilpailijasta Ecom Oy. Onko oikein, että tämä kilpailija käyttää myös SaaS-perusteista laskutusta? Ja oliko kyseinen yritys otetttu huomioon Admicomin sijoitustutkimuksessa? (muokattu kysymystä hieman)

Admicom

ipo