Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Admicom
2474 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 80.00 ALIN 74.20 VAIHTO (KPL) 12 397
MYYNTI 80.40 YLIN 83.00 VAIHTO (VAL) 0,979 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
13.1.
2020

Admicomin voimakas tuloskasvu on venyttänyt osakkeen arvostuskertoimia yhä korkeammalle. Yhtiöllä ei ole varaa tuottaa merkittäviä pettymyksiä sijoittajille. Ennustamme Admicomin pystyvän lähivuosina edelleen yli 30 %:n tuloskasvuun.

Aiheet kellotettuna:
00:20 Q4'19-tulos
01:20 Käsityksemme yhtiön pitkän aikavälin kannattavuudesta noussut
03:00 Keskeisimmät riskit
04:30 Osakkeen arvostus venynyt
06:00 Onko analyysimme onnistunut?
08:10 Mitkä tekijät korostuvat seuraavina vuosina?

Tyyppi: video
7.10.
2019

Admicomin Q3 kertoi kannattavan kasvutarinan jatkuvan pikajunan lailla raiteillaan. Yhtiö on myös taklannut kilpailun tehokkaasti tontillaan. Ainoana ongelmana on osakkeen arvostus, johon ei ole ladattu mitään odotuksia negatiivisista yllätyksistä.

Seuraa Admicomia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/admicom

Tyyppi: video
1.10.
2019

Analyytikko Petri Aho kommentoi SaaS-yhtiöitä ja Admicomin Q3-odotuksia sekä osakkeen arvostusta. SaaS-yhtiöt alkavat jakaantua jyviin ja akanoihin. Kannattavat kasvajat palkitaan, mutta kaikkia tappiollisia kasvajia ei katsota enää sormien läpi.

Helsingin pörssissä SaaS-yhtiöiden arvostuserot ovat repeytyneet: sektorin tähti on Admicom, LeadDesk hyvänä kakkosena. Efecten, Baswaren ja Heeroksen suhteen sijoittajat ovat varovaisempia.

Tyyppi: video
5.7.
2019

Analyytikko Petri Aho kommentoi SaaS-ohjelmistoyhtiö Admicomin vuoden alkupuoliskon tulosta. Tulos oli odotetusti erittäin vahva ja näkymät myös hyvät.

Löydät analyytikon kommentin täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/admicom-h119-kasvu-odotetun-voimakasta...

Tyyppi: video
22.3.
2019

Arviomme Admicomin markkinapotentiaalista on laajentunut. Kurssinoususta huolimatta osakkeessa on pihviä/vihistä pitkäjänteiselle sijoittajalle. Analyytikko Petri Aho kommentoi.

Tuore laaja raportti on vapaasti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/voimakkaan-arvonluonnin-vaiheessa

Seuraa Admicomia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/admicom

Tyyppi: video
9.2.
2019

Mikael ja Petri A. katsastavat jälleen SaaS-yhtiöihin. Podin alkupuolella käsitellään SaaS-mallin merkitystä kun vastaavasti loppupuolella pureudutaan syvemmin skaalautuvuuteen ja kilpailukenttään.

Tyyppi: video
5.10.
2018

Admicom starttasi epävirallisesti Q3’18 tuloskauden päräyttävällä +40 % kasvulla. Sijoittajien on silti hyvä laittaa jäitä hattuun eikä pilata hyvää yhtiötä nostamalla kurssia pilviin: hyvilläkin yhtiöillä on hintalappunsa.

Seuraa Admicomia täällä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/admicom

Tyyppi: video
6.7.
2018

Admicomin toimitusjohtaja Antti Seppä analyytikko Petri Ahon haastattelussa. Admicom jatkoi vahvaa kasvutarinaansa ja lupaa kasvua myös tulevaisuudessa.

00:19 H1 pääkohdat
02:02 Kannattavuus
02:38 Kasvun lähteet
04:01 Kilpailukenttä
05:29 Adminet-Lite
08:22 Näkymät loppuvuodelle
10:04 Mistä muodostuu tulevaisuuden kasvu?

Tyyppi: video
30.5.
2018

Suuria globaaleja SaaS-yhtiöitä ei näytä tällä hetkellä pysäyttävän mikään. Alkuvuonna yhtiöiden arvostuskertoimet ovat venyneet ennestään, mutta Suomeen ilmiö ei ole juuri tarttunut. Analyytikko Petri Aho käy omat lempipoimintansa läpi pörssimme neljästä SaaS-yhtiöstä Admicom, Efecte, Basware ja Heeros. Verneri kysyy, mistä ilmiössä on kyse ja miksi suomalaiset yhtiöt tuntuvat jäävän jälkeen ulkomaalaisista verrokeistaan. Ollaanko meillä vässyköitä?

Tyyppi: video
17.5.
2018

Mikael ja Petri A. käsittelevät inderesPodin viidennessä jaksossa SaaS-liiketoimintamallia ja näille yhtiöille tyypillisiä piirteitä. Miten SaaS-liiketoimintamalli vaikuttaa yrityskulttuuriin? Mihin tulee kiinnittää erityistä huomiota SaaS-yhtiöihin perehtyessä ja niitä seuratessa?

Admicom

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Admicom

Admicom on suomalainen pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) toimittaja. Alusta pitäen selainpohjaisena SaaS-ratkaisuna kehitetyn tuotteen ydinajatus perustuu rutiinitöiden pitkälle vietyyn automaatioon sekä Suomen markkinan toimialakohtaiset erityispiirteet huomioivaan kokonaisratkaisuun. Talotekniikka-, rakennus- tai teollisuusalan pk-yritys saa joustavasti kaikki liiketoiminnan tarvitsemat sovellukset yhdestä ohjelmistosta. Ohjelmisto tuo pk-yrityksen liiketoimintaan johdolle reaaliaikaisen näkyvyyden sekä merkittävää tehokkuutta, jolla tarve hallintoa pyörittävälle konttorityöntekijälle voi poistua jopa kokonaan. Erikoistuminen pk-segmenttiin tekee tuotteesta hyvin monistettavan ja skaalautuvan sekä myyntisyklistä ERP-ohjelmistoksi nopean.