Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Boreo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
6.4.
2021

Boreo tiedotti torstaina hankkineensa Etelä-Suomen Kuriiripalvelut Oy:n ja Teitteam Oy:n osakekannat. Järjestelyllä Boreo vahvistaa kasvualustansa logistiikkaosaamista, laajentaa liiketoimintojensa arvoketjuasemia sekä parantaa kokonaiskilpailukykyään.

Inderes analyysi
3.4.
2021

Boreo tiedotti torstaina hankkineensa Etelä-Suomen Kuriiripalvelut Oy:n ja Teitteam Oy:n osakekannat. Järjestelyllä Boreo vahvistaa kasvualustansa logistiikkaosaamista, laajentaa liiketoimintojensa arvoketjuasemia sekä parantaa kokonaiskilpailukykyään. Mielestämme kauppa on oiva lisä yhtiön rakenteisiin ja matalaa arvostusta peilaten se luo omistaja-arvoa jo lyhyellä aikavälillä. Boreon tekeminen on sekä operatiivisella että strategisella tasolla hyvää ja näemme pidemmän aikavälin arvonluontikyvyn vahvana. Tähän suhteutettuna osaketta ei voida sanoa kalliiksi. 

Tiedotteet
1.4.
2021

BOREO OYJ                        Pörssitiedote 1.4.2021 klo 11:00

Boreo ostaa Etelä-Suomen Kuriiripalvelu Oy:n sekä Teitteam Oy:n ja vahvistaa konsernialustaa logistiikkatoiminnoissa

Boreo Oyj on allekirjoittanut 1.4.2021 sopimuksen, jonka mukaisesti se ostaa Etelä-Suomen Kuriiripalvelu Oy:n ja Teitteam Oy:n (”Yhtiöt”) koko osakekannan Yhtiöiden toimitusjohtajalta ja omistajalta Mika Erkkilältä ja Teitteam Oy:n vähemmistöomistajalta. Mika Erkkilä jatkaa kaupan jälkeen Yhtiöiden toimitusjohtajana.

Tiedotteet
23.3.
2021

BOREO OYJ PÖRSSITIEDOTE 23.3.2021 klo 9.00

KUTSU BOREO OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN

Boreo Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 15.4.2021 klo 10 yhtiön pääkonttorissa, osoitteessa Ansatie 5, 01740 Vantaa.

Tiedotteet
12.3.
2021

BOREO OYJ                        Pörssitiedote 12.3.2021 klo 09:00

Boreo Oyj:n hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 on julkaistu

Boreo Oyj:n hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportti vuodelta 2020 on julkaistu suomenkielisinä tänään 12.3.2021. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti on laadittu listayhtiöiden hallinnointikoodin 2020 suositusten mukaisesti.

inderesTV
11.3.
2021

Boreo – Toimitusjohtaja Kari Nerg

Inderes Q&A
10.3.
2021

Boreon tuoreessa strategiapäivityksessä yhtiö kertoo tavoitteekseen 20% liikevaihdon vuosikasvun strategiajaksolla. Tällä projektiolla on merkittävä vaikutus yhtiön arvonnousuennusteeseen. Tuleeko mainio Boreo-analyysinne päivittymään tuoreen julkaisun myötä?

inderesTV
8.3.
2021

Pilotoimme uutta Sijoittajapäivä-konseptia. Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme yhtiötasolta tuoreimmat kuulumiset. Esitykset kuvataan aiemmin julkaisupäivänä koronasuosituksia kunnioittaen, ja ne ovat katsottavissa myös jälkeenpäin. 

inderesTV
5.3.
2021

Boreo valoi viime vuonna strategiansa kulmakivet useita erilaisia liiketoimintoja sisällään pitäväksi teolliseksi omistajaksi. Analyytikko Joonas Korkiakoski avaa Boreon rakennussuunnitelmaa.

Boreo

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Boreo

Boreo on Helsingin pörsissä listattu yhtiö, joka muodostuu kolmesta liiketoimintayksiköstä; elektroniikkateollisuuden alalla toimivasta Yleiselektroniikasta, teollisuuden ja rakentamisen alalla toimivasta Machinerystä ja betoniteollisuuden ja rakentamisen asiakkaita palvelevasta liiketoimintayksiköstä. Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli 103,6 milj. euroa ja se työllistää noin 350 henkilöä – Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Vuonna 1969 perustettu Yleiselektroniikka on Pohjois-Euroopan vanhimpia ammattielektroniikan myyjistä ja jakelijoista. Sen päätuotteita ovat elektroniikan komponentit sekä mittaus- ja testauslaitteet ja asiakkaita elektroniikan valmistajat, huollot sekä tutkimus & tuotekehitys. Suomen ulkopuolella Yleiselektroniikka tunnetaan YE International nimellä. Machinery on vuonna 1911 perustettu suomalainen tekninen tukkukauppa, joka tarjoaa markkinan johtavien päämiesten työkaluja ja -koneita, sekä ratkaisuja teollisiin koneisiin, generaattoreihin ja rakennuskoneisiin. Lisäksi Machinery tarjoaa sopimuskumppaneidensa tuotteiden kunnossapitoa ja huoltoa sekä asennettuja ratkaisuja. Vuoden 2021 alussa muodostettu betoniteollisuuden ja rakentamisen asiakkaita palveleva liiketoimintayksikkö, joka koostuu Putzmeister- ja Sany-edustuksista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.