Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Boreo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
14.7.
2021

Boreo tiedotti kesäkuun viimeinen päivä hankkineensa Floby Nya Bilverkstadin AB:n (FNB) koko osakekannan. FNB:n hankinnalla konserni vahvistaa jalansijaansa Ruotsissa sekä tuo Raskas Kalusto -liiketoimintaansa uutta kokoonpano- ja valmistuspuoleen liittyvää osaamista. Samalla Boreo laajentaa alla olevien teollisuusalojen ja loppukysyntöjen kirjoaan, mikä tekee kaupasta järkevän myös riskienhallinnallisesti.

Inderes analyysi
21.5.
2021

Boreo tiedotti eilen hankkineensa Milcon Oy:n koko osakekannan. Järjestelyllä Boreo sekä vahvistaa Elektroniikka-liiketoimintansa arvoketjuasemaa, teollisuusportfoliota ja kilpailukykyä että laajentaa konsernitason tulospohjaa. Pidämme kooltaan pientä ja huokealla arvostuksella toteutettua järjestelyä oivana ja jo lyhyellä aikavälillä omistaja-arvoa luovana liikkeenä. Strategian johdonmukaiseen etenemiseen, säännöllisin väliajoin vahvistuvaan kasvualustaan ja pidemmän aikavälin arvonluontikykyyn peilattuna emme näe osaketta kalliina. 

Inderes analyysi
29.4.
2021

Boreo julkaisi torstaina Q1-raporttinsa, joka jäi hieman odotuksistamme. Viimeisen vuoden aikana yhtiö on tehnyt paljon toimenpiteitä kasvualustansa rakentamiseksi ja arvonluontikykynsä vahvistamiseksi. Nämä toimet ovat tuoneet jo nyt mainioita tuloksia, vaikka samaan aikaan on painittu erilaisten ulkoisten haasteiden kanssa. Pidämme Boreon pitkän aikavälin arvonluontipotentiaalia oivana ja siihen suhteutettua osakkeen hintaa maltillisena.

Inderes analyysi
3.4.
2021

Boreo tiedotti torstaina hankkineensa Etelä-Suomen Kuriiripalvelut Oy:n ja Teitteam Oy:n osakekannat. Järjestelyllä Boreo vahvistaa kasvualustansa logistiikkaosaamista, laajentaa liiketoimintojensa arvoketjuasemia sekä parantaa kokonaiskilpailukykyään. Mielestämme kauppa on oiva lisä yhtiön rakenteisiin ja matalaa arvostusta peilaten se luo omistaja-arvoa jo lyhyellä aikavälillä. Boreon tekeminen on sekä operatiivisella että strategisella tasolla hyvää ja näemme pidemmän aikavälin arvonluontikyvyn vahvana. Tähän suhteutettuna osaketta ei voida sanoa kalliiksi. 

Inderes analyysi
5.3.
2021

Boreo järjesti eilen strategiatilaisuuden. Tilaisuudessa yhtiö avasi liiketoimintamallinsa rakennetta, kävi läpi nykyisen strategiansa sekä asetti vuoteen 2023 ulottuvat taloudelliset tavoitteet. Tämän myötä yhtiön sijoittajatarina on mielestämme nyt aikaisempaa kirkkaampi. Boreolla on selkeä pelikirja sekä operatiivisille että strategisille kuvioille ja pidämme näiden varaan rakentuvaa arvonluontipotentiaalia vahvana. Osake ei ole kallis ja mielestämme tuotto/riski-suhde on hyvä. 

Inderes analyysi
18.2.
2021

Boreo julkaisi torstaina Q4-raporttinsa, joka oli tulosrivien osalta odotuksiamme parempi. Toimintaympäristössä yhä vaikuttavista solmukohdista huolimatta yhtiö on kyennyt pitämään tuloskuntonsa hyvänä ja samaan aikaan rakentamaan pohjaa pidemmän aikavälin hyvän tavoittelulle. Määrätietoisia toimia tekevän yhtiön arvostus ei ole korkea ja mielestämme osakkeen tuotto/riski-suhde on hyvä. 

Inderes analyysi
18.12.
2020

Yleiselektroniikka tiedotti eilen hankkivansa PM Nordic AB:n ja Sany Nordic AB:n koko osakekannat. Tällä liikkeellä konserni laajentaa maantieteellistä peittoaan Ruotsiin sekä vahvistaa jo olemassa olevia päämiessuhteitaan omilla alueillaan vahvojen päämiesten kanssa. Järkevällä arvostuksella toteutettu transaktio luo mielestämme hyvän pohjan pidemmän aikavälin omistaja-arvon luomiselle sekä samalla vankistaa entisestään luottamustamme konsernin kasvustrategian etenemiseen liittyen.

Inderes analyysi
6.11.
2020

Yleiselektroniikka julkisti eilen Q3-raportin, joka oli operatiivisesti selvästi odotuksiamme parempi. Haastavana säilyneestä toimintaympäristöstä huolimatta yhtiö onnistui sekä vankistamaan operatiivista alustaansa että etenemään yritysostostrategiassaan. Johdonmukaisesti oikeita asioita tekevän yhtiön hintalappu ei ole kallis ja osakkeen tuotto/riski-suhde on mielestämme hyvä. 

Inderes analyysi
3.9.
2020

Yleiselektroniikka tiedotti eilen ostavansa Muottikolmio Oy:n koko osakekannan ja vahvistavansa asemaansa rakennusteollisuuden tukkukaupassa. Kauppa on looginen askel yhtiön yritysostovetoisen kasvustrategian toteuttamisessa ja järjestelyn matala arvostus tarjoaa mielestämme hyvät eväät omistaja-arvon luonnille jo lyhyellä aikavälillä. Vahvistunut kasvualusta, johdonmukaisesti etenevä sijoittajatarina sekä tulospotentiaaliin nähden houkutteleva arvostus takaavat mielestämme riittävät perusteet lisäostojen jatkamiselle.

Inderes analyysi
7.8.
2020

Yleiselektroniikka julkisti eilen Q2-raporttinsa, joka oli operatiivisesti odotuksiamme parempi. Yhtiön laajalle alalle levittäytyvä asiakasportfolio on haastavissa olosuhteissa osoittanut arvokkuutensa, mitä peilaten koronapandemian iskut eivät ole olleet lamauttavia. Olemme vaikeista olosuhteista huolimatta luottavaisia yhtiön toimintamallin suorituskykyyn, eikä nykyinen arvostuskuva ole pandemian yli katsovaan potentiaalin nähden korkea. 

Boreo

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas