Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Ericsson

Analyytikko

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
20.1.
2023

Ericssonin aamulla raportoima Q4-tulos alitti selvästi konsensusennusteen. Nokian kannalta olennaisessa verkkoyksikössä suoritus oli myös hieman huolestuttavaa, kun patenttituotoista oikaistuna liikevaihto oli laskussa ja marginaalit paineessa.

Analyytikon kommentti
14.7.
2022

Ericssonin aamulla raportoima Q2-tulos jäi alle konsensusodotusten. Nokian kannalta olennaisessa verkkoyksikössä suoritus oli edelleen vahvaa, vaikka odotusten osalta rima oli vielä pykälän korkeammalla. Kaiken kaikkiaan kysyntätilanne Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa on yhä hyvällä tasolla, mikä antaa myötätuulta myös Nokialle.

Analyytikon kommentti
14.4.
2022

Ericssonin aamulla raportoima Q1-tulos alitti konsensusennusteet. Nokian kannalta olennaisessa verkkoyksikössä suoritus oli vaisua.

Analyytikon kommentti
19.10.
2021

Ericssonin aamulla raportoima Q3-tulos ylitti konsensusodotukset. Nokian kannalta olennaisessa verkkoyksikössä suoritus oli Kiinasta oikaistuna hyvää ja markkinatilanne on suotuisa käytännössä kaikkialla, vaikkakin komponenttipula nostaa lyhyen aikavälin riskejä toimitusten suhteen.

Analyytikon kommentti
21.4.
2021

Ericssonin aamulla raportoima Q1-tulos oli odotetun vahva. Yhtiön verkkoyksikkö on erittäin hyvässä iskukunnossa ja yhtiö kasvaa markkinaosuuksia voittaen.

Analyytikon kommentti
1.4.
2021

Kiinalainen teknologiajätti Huawei raportoi keskiviikkona sen vuoden 2020 tuloksesta. Koronapandemiasta ja Yhdysvaltojen asettamista pakotteista huolimatta yhtiö onnistui kasvattamaan liikevaihtoaan noin 4 % 136 miljardiin dollariin.

Analyytikon kommentti
11.3.
2021

Markkinatutkimusyhtiö Dell’Oron raportin mukaan Huawei onnistui vuonna 2020 kasvattamaan selvästi verkkoliiketoimintansa markkinaosuutta länsimaiden asettamista poliittisista pakotteista huolimatta.

Analyytikon kommentti
29.1.
2021

Ericssonin aamulla raportoima Q4-tulos oli vahva ja ylitti selvästi konsensusodotukset. Yhtiön verkkoyksikkö on vahvassa iskukunnossa ja kasvaa tällä hetkellä vahvasti markkinaosuuksia voittaen.

Analyytikon kommentti
15.1.
2021

Nokia tiedotti torstaina solmineensa 5-vuotisen 5G-laajennussopimuksen T-Mobilen kanssa, mikä jatkaa yhtiöiden pitkäaikaista yhteistyötä. T-Mobilen omassa tiedotteessa todetaan sopimuksen arvon olevan useita miljardeja dollareita.

Analyytikon kommentti
7.12.
2020

Markkinatutkimusyhtiö Dell’Oron tuoreen raportin mukaan Huawei on onnistunut kasvattamaan tänä vuonna verkkoliiketoimintansa markkinaosuutta länsimaiden asettamista poliittisista pakotteista huolimatta.

Ericsson