Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Fortum
14159 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 17.60 ALIN 17.37 VAIHTO (KPL) 3 158 159
MYYNTI 17.62 YLIN 17.73 VAIHTO (VAL) 55,572 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Strategi, seniorianalyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

17
Mar
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
20.8.
2020

Fortumin ja Uniperin osien yhdistäminen ja optimointi vievät aikaa. Analyytikko Juha Kinnunen avaa Fortumin palapelin liikkuvia osia ja riskejä lähtien sähkön hinnasta kaasuputkeen.

InderesTV
19.8.
2020

Fortumin tuore toimitusjohtaja Markus Rauramo esittäytyy Verneri Pulkkisen haastattelussa. Videolla käydään läpi vuoden ensimmäisen puoliskon kohokohtia sekä maalataan Fortumin pitkän aikavälin visiota Euroopan energiakentällä.

Seuraa Fortumia https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fortum

00:00 Markus, kerrotko ihan alkuun itsestäsi. Olet ollut pitkään Fortumin palveluksessa, minkälaisen ruorimiehen Fortum sinusta saa?
01:00 Toisen kvartaalin kohokohtia?

InderesTV
24.6.
2020

Fortum pitää tiedotustilaisuuden tänään 24.6. kello 11:00 inderesTV:ssä. Tule seuraamaan! 

InderesTV
18.5.
2020

Fortumin osakkeesta on tullut oikea sijoittajien suosikki koronakriisin myötä. Analyytikko Juha Kinnunen käy videolla läpi, miksi uskomme Fortumin olevan hyvä sijoituskohde. Halpa osake ei ole kuitenkaan vailla riskejä: yhtiöllä on paljon velkaa, matala sähkön hinta voi porautua tulokseen lopulta ja sijoittajille monimutkainen kokonaisuus on uusi sekä vaikea ymmärtää.

Tuore yhtiöraportti Premium-jäsenille https://www.inderes.fi/fi/kokonaisuus-kaantyy-positiiviselle-puolelle

InderesTV
15.5.
2020

Fortum aloitti haastavan vuoden vahvasti. Yhtiön kokoluokka ja olemus hyppää uudelle asteelle Uniperin myötä. Toimitusjohtaja Pekka Lundmark kommentoi Vernerin haastattelussa Uniperia, alhaisen sähkönhinnan vaikutusta Fortumiin sekä miten yhtiö puolustaa luottoluokitustaan?

InderesTV
21.4.
2020

Fortum on ryhtynyt lukuisiin ennaltaehkäiseviin varotoimiin voidakseen järjestää vuoden 2020 varsinaisen yhtiökokouksen 23.4.2020 sekä varmistaakseen niiden henkilöiden turvallisuuden, joiden on välttämätöntä olla yhtiökokouspaikalla. Kokouksen keston lyhentämiseksi yhtiö on nyt julkaissut toimitusjohtajan katsauksesta laajemman puheenvuoron videona. Varsinaisessa yhtiökokouksessa toimitusjohtaja Pekka Lundmark esittää katsauksesta lyhennetyn version

InderesTV
6.2.
2020

Fortumin toimitusjohtaja Pekka Lundmark kommentoi Inderesin Pulkkisen haastattelussa Q4-tulosta ja tuoretta uutista kaukolämpöliiketoimintojen mahdollisesta myynnistä. Miten Uniperin liittäminen Fortumiin vaikuttaa Fortumin asemaan kestävän kehityksen indekseissä?

Fortum-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fortum

InderesTV
24.10.
2019

Fortumin toimitusjohtaja Pekka Lundmark kommentoi Verneri Pulkkisen haastattelussa Fortumin kolmannen kvartaalin tulosta ja Uniper-investointia. Vaikka viimeisin investointi Uniperiin tekee loven kukkaroon, aikoo Fortum puolustaa luottoluokitusta ja osinkoaan.

Fortumin avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fortum

InderesTV
8.10.
2019

Fortum ilmoitti tänään aikovansa hankkia lisää Uniperin osakkeita. Saamalla lisää äänivaltaa alkaa Uniper vihdoin tanssimaan Fortumin tahtipuikon tahdissa. Ostot tapahtuvat silti kalliimmalla kurssilla ja kiristävät Fortumin taloudellista tilannetta. Osinko on tarkkailun alla jos luottoluokittajat eivät ole suopeita.

InderesTV
22.7.
2019

Katso toimitusjohtaja Pekka Lundmarkin Q2-tuloshaastattelu täältä: https://www.inderes.fi/fi/videot/fortum-q219-vakeva-neljannes-vuolaalla-...

Lue yhtiöpäivitys (Premium-jäsenille): https://www.inderes.fi/fi/vahva-q2-tulos-tarjosi-pienta-nostetta

Fortum

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Mallisalkku

Fortum

Edistämme asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Meidän tehtävämme on vauhdittaa muutosta uudistamalla energiajärjestelmää, parantamalla resurssitehokkuutta ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja. Näin tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme.

Fortumin ydinosaamista on hiilidioksidipäästötön sähköntuotanto ja vankka asiantuntemus voimalaitosten käytössä. Lisäksi yhtiö on sähkömarkkinoiden, sähkökaupan ja sähkön ja lämmön yhteistuotannon asiantuntia. Tälle perustalle rakennamme tulevaisuutemme.