Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Fortum
8040 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 22.67 ALIN 22.34 VAIHTO (KPL) 1 644 182
MYYNTI 22.68 YLIN 22.73 VAIHTO (VAL) 37,221 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Juha Kinnunen
+358 40 778 1368

Tulevat tapahtumat

6
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
24.10.
2019

Fortumin toimitusjohtaja Pekka Lundmark kommentoi Verneri Pulkkisen haastattelussa Fortumin kolmannen kvartaalin tulosta ja Uniper-investointia. Vaikka viimeisin investointi Uniperiin tekee loven kukkaroon, aikoo Fortum puolustaa luottoluokitusta ja osinkoaan.

Fortumin avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fortum

Tyyppi: video
8.10.
2019

Fortum ilmoitti tänään aikovansa hankkia lisää Uniperin osakkeita. Saamalla lisää äänivaltaa alkaa Uniper vihdoin tanssimaan Fortumin tahtipuikon tahdissa. Ostot tapahtuvat silti kalliimmalla kurssilla ja kiristävät Fortumin taloudellista tilannetta. Osinko on tarkkailun alla jos luottoluokittajat eivät ole suopeita.

Tyyppi: video
22.7.
2019

Katso toimitusjohtaja Pekka Lundmarkin Q2-tuloshaastattelu täältä: https://www.inderes.fi/fi/videot/fortum-q219-vakeva-neljannes-vuolaalla-...

Lue yhtiöpäivitys (Premium-jäsenille): https://www.inderes.fi/fi/vahva-q2-tulos-tarjosi-pienta-nostetta

Tyyppi: video
19.7.
2019

Fortumin Q2 oli hyvin vahva ja linjassa odotuksiin. Vahvuus näkyi erityisesti Generation-segmentissä ja Venäjällä. Fortumin tulokseen vaikutti huomattavasti sen osakkuusyhtiö Uniperin vahva Q1-tulos. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Uniperin tuloksessa oli mukana oikaistavia eriä.

Katso Fortumin toimitus johtajan Q2-tuloshaastattelu täältä: https://www.inderes.fi/fi/videot/fortum-q219-vakeva-neljannes-vuolaalla-...

Tyyppi: video
19.7.
2019

Fortumin Q2-tulos oli vahva leveällä rintamalla ja ylitti markkinan odotukset. Toimitusjohtaja Pekka Lundmark kommentoi Verneri Pulkkisen haastattelussa Q2-tulosta, Fortumin kasvuajureita sekä strategiaa. Kysymykset kellotettuna alla.

Fortumin avainluvut ja analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fortum

Tyyppi: video
12.2.
2019

Analyytikko Juha Kinnunen käy läpi Fortumia sijoituskohteena. Sijoittajan  kannattaa ensisijaisesti keskittyä sähkön hinnan kehitykseen ja Uniper-suhteen kypsymiseen, mitkä ovat merkittävimpiä ajureita Fortumin sijoitustarinassa. 1,10 euron osinko pitää tuotto-odotuksen tyydyttävänä.

Fortumin yhtiöraportti (Premium-jäsenille) löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/fortumin-q4-tulos-oli-operatiivisesti-odotettu...

Tyyppi: video
4.12.
2018

Haastattelussa Fortumilta innovaatio- ja startupjohtaja Anne Jalkala sekä startupyhteistyöstä vastaava Mikko Huumo.

00:22 Mitä Fortum tekee Slushissa?
00:57 Mikä on VALO Ventures?
01:39 Mitä sijoittajan pitäisi tietää VALO Venturesista?
03:06 Tuottotavoitteet
04:39 Mitä odotuksia Slushille?

Tyyppi: video
24.10.
2018

Fortumin Q3-tulos oli pettymys alhaisen vesivoiman tuotannon myötä. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi tulosta ja ensi vuoden näkymiä sekä miten mahdollinen taantuma voi vaikuttaa Fortumiin.

Seuraa Fortumia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fortum

00:08 Tulos pääpiirteissään
01:13 Markkina on ollut pettynyt kun sähkönhinnan nousu ei ole heijastunut tulokseen
02:20 Miltä arvostus näyttää ensi vuoteen katsoen?
03:56 Miten mahdollinen taantuma voi vaikuttaa Fortumiin?

Tyyppi: video
19.7.
2018

Fortum julkaisi hyvän Q2'18 tuloksen. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi Fortumin tulosta, sähkön hinnan suojauksia ja Uniper-kauppaa. Videon lopussa puhutaan myös pidemmän aikavälin näkymistä.

Seuraa Fortumia inderes.fi täältä https://www.inderes.fi/yhtiot/fortum

Tyyppi: video
21.11.
2017

Uniper sanoi ei Fortumille: mitä se tarkoittaa sijoittajan kannalta? Analyytikko Gostowski kommentoi, että käytännössä Fortum on saamassa riittävän äänivallan yhtiössä tahtipuikon heiluttamiseen, vaikka romanssi yhtiöiden välillä on alkanut vastahakoisesti.

Fortumia seuraa kohta jo 3000 sijoittajaa https://www.inderes.fi/yhtiot/fortum

Fortum

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Fortum vastaa asiakkaiden tarpeisiin tuottamalla, myymällä ja jakelemalla sähköä ja lämpöä sekä tarjoamalla energia-alan asiantuntijapalveluita. Yhtiön toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Baltiaan. Vuonna 2015 Fortumin liikevaihto oli 3,5 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 0,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 7 800 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Fortumin sijoittajasivut