Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Harvia

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Rauli Juva

Rauli Juva

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
29.9.
2021

Onko Harvian kasvu mahdollista vain yritysostoin, vai vieläkö löytyy nykyisestä kapasiteetista kasvua?

Inderes Q&A
16.3.
2021

Onko Harvialla strategiana lähettää kiukaat nimenomaan jälleenmyyjille, kun verkkosivuilta ei ainakaan voi kiukaita suoraan tehtaalta tilata. Eikö olisi järkevämpää, että kiukaita voisi tilata myös suoraan verkkokaupan kautta tehtaalta?

Inderes Q&A
2.7.
2020

Joskus näkee, että ostettava yritys ostetaan osittain ja loppuosa hankitaan myöhemmin. Esimerkiksi Harvian tapauksessa EOS osakekannasta hankittiin noin 80% ja loppuosa voidaan hankkia myöhemmin. Mikä tällaisessa järjestelyssä on yleensä takana ja onko tällainen järjestely yleensä järkevä? Kuinka ostetun yrityksen liikevaihto ja -voitto/tappio kirjataan kvarttaaliraportin yhteydessä.

Inderes Q&A
12.5.
2020

Harvia on kasvanut erittäin tasaisesti ja kannattavasti nämä pari pörssivuotta, jopa paljon ennakoitua enemmän. Myös tulevaisuus näyttää hyvältä ja tuloksentekokyky ja kasvuvauhti on vahvaa. Onko pelkoa, että joku iso ulkomaalainen taho tekee Harviasta ostotarjouksen ja tämä helmi poistuu pörssistä ja samalla sauna myydään pois Suomesta?

Inderes Q&A
3.2.
2020

Hei, Harvian kyydissä olemme saaneet nauttia varsin lämpimistä löylyistä viimekuukausina... Millaisia mahdollisia liiketaloudellisia vaikutuksia Harviaan kohdistuu alkaneen nCoV-koronavirusepidemian johdosta lyhyellä ja pitkällä aikavälillä... a) epidemian jäädessä lyhytaikaiseksi ja ohimeneväksi tai b) epidemian pitkittyessä ja pahentuessa? Osa valmistuksesta tapahtuu Kiinan tehtailla. Jos ko. tehtaalle tulisi tuotanto-ongelmia tai -rajoituksia niin millainen vaikutus Harvian numeroissa nähtäisiin? Kiitos!

Inderes Q&A
14.5.
2019

Kesko ilmoitti ostavansa Ruotsista Fresk-konsernin 29.3.2019. Handelsbanken piti sitä positiivisena myös Harvialle. Millaisia vaikutuksia teidän estimaatteihin tällä jakelukanavalla?

"Kesko on Harvian suurin asiakas, ja sen suuren yritysoston Ruotsissa pitäisi olla positiivinen asia Harvian laajenemissuunnitelmille."

"Fresks-konsernilla on 33 myymälää ja se on on suurin jäsen XL Bygg -ketjussa. Yhtiöllä on noin 500 työntekijää, jotka palvelevat pääasiassa pieniä ja keskisuuria yritysasiakkaita."

Harvia

ipo