Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Harvia

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
18.11.
2022

Harvia ilmoitti tänään, että yhtiötä 2016 asti johtanut toimitusjohtaja Tapio Pajuharju on irtisanoutunut siirtyäkseen Kamuxin toimitusjohtajaksi. Pajuharju jatkaa Harvian palveluksessa toukokuun 2023 loppuun asti.

Analyytikon kommentti
14.11.
2022

Harvia ilmoitti perjantaina saaneensa päätökseen noin kuukausi sitten aloitetut muutosneuvottelut, jota kommentoimme tuolloin täällä.

Analyytikon kommentti
8.11.
2022

Harvia ilmoitti eilen myyvänsä EOSin Venäjän toiminnot. Kauppasumma on 0,4-0,6 MEUR ja siten pieni konsernin mittakaavassa. EOSin Venäjän toimitukset ovat muutenkin loppumassa Q4 aikana, joten tällä ei ole myöskään oleellista vaikutusta ennusteisiimme.

Analyytikon kommentti
1.11.
2022

Toisin kuin useina viime vuosien kvartaaleina, Harvia ei ole julkistanut ennakkotietoja tuloksestaan. Tämä viittaisi siihen, että numerot ovat ainakin suurusluokaltaan markkinaodotusten tasoa. Koska Harvia ei anna tulosohjeistusta, huomiomme kiinnittyy Q3-lukujen lisäksi lähinnä yhtiön kommentteihin loppukysynnästä, joka on tähän asti ollut varsin positiivista.

Analyytikon kommentti
12.10.
2022

Harvia ilmoitti eilen päättäneensä muutosneuvottelujen aloittamisesta tuotantokapasiteetin ja muiden henkilöstöresurssien sopeuttamiseksi. Heikentynyt kysyntänäkymä huomioiden tämä on mielestämme looginen toimenpide, eikä aiheuta välittömiä ennustemuutoksia.

Analyytikon kommentti
9.9.
2022

Harvia on alansa johtava yhtiö, jolla on selkeitä kilpailuetuja. Tämä mahdollistaa hyvän pääoman tuoton ja arvonluonnin, jonka lisäksi yhtiön pääoman allokointi yritysostoihin on ollut onnistunutta.

Analyytikon kommentti
12.8.
2022

Harvian Q2 luvut olivat kerrottu jo ennakkoon, eikä markkinakommenteissakaan ollut merkittäviä uutisia. Ne olivat tosin odotetusti aiempaa varovaisempia, joskin edelleen melko positiivisia.

Analyytikon kommentti
8.8.
2022

Yhtiö varoitti jo heinäkuun lopussa tuloksestaan ja kertoi Q2-tuloksen pääkohdat jo ennakkoon. Tämän vuoksi raportissa mielenkiinto kohdistuu lähinnä johdon kommentteihin markkinatilanteesta ja näkymistä. Harvia ei tyypillisesti julkaise tulosohjeistusta.

Analyytikon kommentti
28.7.
2022

Harvia tiedotti keskiviikkona ostavansa loput EOS Groupin Saksan toiminnoista EOS:in toimitusjohtajalta Rainer Kunzilta 18.3.2020 allekirjoitetun osakassopimuksen mukaisesti.

Harvia

ipo